اگر بخواهید در بازار فارکس ترید کنید، به تحلیل تکنیکال نیاز خواهید داشت ولی آیا این بدین معنی است که شما برای ترید در فارکس، به تحلیل بنیادی در فارکس نیازی ندارید؟ مطمئنا جواب این سوال خیر است؛ درست است که بازار فارکس بازاری است که بیشتر معامله گران به صورت کوتاه مدت در آن نوسان گیری می کنند و خیلی نیاز به تحلیل بنیادی ارزها حس نمی شود ولی اگر دست روی ارز اشتباهی در زمان نادرستی بگذارید، مطمئنا با ضرر روبرو خواهید شد و به خصوص اگر از اهرم مالی استفاده کرده باشید نیز این ضرر افزایش پیدا خواهد کرد، پس آموزش تحلیل بنیادی در فارکس نیز نیاز ترید در این بازار تخصصی به حساب می آید و شما بایستی حداقل قوانین کلی آن را بلد باشید و مد نظر قرار دهید.

تحلیل بنیادی در فارکس

تحلیل بنیادی یا فاندامنتال در بازارهای مالی و به خصوص در ارزش گذاری هر چیزی از سهام شرکت ها تا املاک و مستغلات، نقش مهمی را بر عهده دارد. تحلیل بنیادی، برای معاملات بازار ارزهای فارکس، مکانیزم اصلی بررسی زیربناهای به ظاهر تصادفی نوسانات نرخ های ارزی است. به صورت کلی در بازار مالی فارکس 3 نوع تحلیل داریم؛ تحلیل تکنیکال در فارکس، تحلیل فاندامنتال و تحلیل احساسات بازار فارکس که در این مقاله از سری مقالات آموزشی سایت احراز قصد داریم در مورد تحلیل بنیادی در فارکس به زبان ساده صحبت کنیم.

به صورت کلی می توان گفت که تحلیل بنیادی در فارکس فرآیند تجزیه تاثیرات عوامل سیاسی، اقتصادی و معیارهای اجتماعی، بر روی ارزش نسبی یک ارز می باشد. به وسیله شناسایی محرک های اصلی ارزش ذاتی یک ارز، فعالان فارکی می توانند تصمیمات معاملاتی هوشمندانه تری را در دستور کار خود قرار دهند. کار تحلیل تکنیکال بررسی چارت قیمت و نمودارها به منظور شناسایی الگوها یا روندهاست، تحلیل بنیادی شامل بررسی اطلاعات اقتصادی و عناوین خبری می شود.


پربازدیدترین : بهترین نرم افزار ترید فارکس کدام است؟


در واقع شما می بایست بتوانید دلایل و چگونگی تأثیر برخی رویدادها مثل افزایش نرخ بیکاری، تورم و  نرخ GDP بر اقتصاد و سیاست های پولی یک کشور را که نهایتا بر سطح تقاضا برای پول آن کشور اثرگذار است را به صورت کامل درک کنید. ایده پشت این نوع تحلیل این است که اگر چشم انداز اقتصادی فعلی یا آینده یک کشور خوب باشد، بایستی ارز آن کشور تقویت شود. در واقع هر چقدر اقتصاد یک کشور عملکرد بهتری از خود نشان دهد، مشاغل و سرمایه گذاران خارجی به مرات بیش تری در آن کشور سرمایه گذاری می کنند و این موضوع در انتها موجبات نیاز به خرید ارز آن کشور، به منظور کسب دارایی های آن کشور را فراهم خواهد کرد و می توان شاهد رشد پولی آن کشور بود.

چرا تحلیل Fundamental در فارکس کارآمد است؟

با مطالعه تحلیل بنیادی، امکان دارد این سوال به ذهنتان برسد که چه چیزی موجب می شود برای تحلیل وضعیت بازار، از معیارهای فاندامنتال کمک بگیریم؟ این نوع تحلیل چه مزیت هایی به نسبت سایر انواع تحلیل ها دارد؟ در این بخش قصد داریم چند مورد مهم درباره تحلیل فاندامنتال را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم:

  1. کسب دید بسیار قوی درباره بازار جفت ارزهای فارکس و اقتصاد جهان
  2. دسترسی ساده به داده های مربوط به اقتصاد کشورها و شاخص های آن
  3. داشتن اطمینان به مراتب بالاتری از تحلیل های تکنیکال و تکمیل کننده علم تحلیل تکنیکال
  4. تحلیلگران بنیادی با استفاده از داده های عرضه و تقاضا در بازار، قادرند به اطلاعات دقیق تری از اقتصاد برسند. برای مثال علت کاهش و افزایش قیمت ها را مورد بررسی قرار داده و دلیل یابی کنند.
  5. برای افرادی که می خواهند سرمایه گذاری های بلندمدت انجام دهند، تحلیل بنیادی اطلاعات بهتری از وضعیت اقتصادی و نرخ ارزهای یک کشور در اختیارشان قرار می دهد.

چه زمانی از تحلیل فاندامنتال استفاده کنیم؟

پیش از این تحلیلگران فارکس دو گروه بودند؛ تحلیلگران تکنیکال و تحلیلگران فاندامنتال. به عقیده بعضی سرمایه گذاران، چند سالی است که گروه سومی به نام تحلیلگران احساسات بازار هم به فارکس اضافه شده است. جالب است بدانید که دو گروه اول درست نقطه مقابل همدیگر هستند، لذا برخی بر این باورند که تنها تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن جوابگوی ماست و باقی معتقدند که تحلیل بنیادی است که چاره نهایی تریدرها در بازار بین المللی فارکس به حساب می آید.

جدا از هیاهوی این دو گروه، به منظور پاسخ به این سوال که چه زمانی از تحلیل بنیادی استفاده کنیم؟ مطمئنا نظرات و عقاید متفاوتی وجود دارد. به عنوان مثال این طور فرض کنید که شما بدون در نظر گرفتن تحلیل بنیادی و این که چه خبرها و رویدادهای مهمی قرار است امروز در تقویم اقتصادی بازار فارکس منتشر شود، چارت خود را باز کنید تا برای تحلیل یک جفت ارز اقدام کنید. فرض کنید شما EUR/USD را که بالاترین حجم معاملات میان جفت ارزها را دارد انتخاب کرده باشید؛

ساعت 9 صبح است و امروز قرار است ساعت 17 بعد از ظهر، گزارش مهم مشاغل قسمت غیر کشاورزی آمریکا موسوم به NFP اعلام شود. حال فرض را این طور بگذارید که قرار است آمریکا اعلام کند 450.000 شغل جدید به وجود آورده و شما اصلا اطلاعی نسبت به این خبر ندارید. اگر این خبر درست باشد، ارزش دلار آمریکا نسبت به یورو در روند افزایشی قرار خواهد گرفت. شما تحلیل های تکنیکال خود را انجام داده و این طور نتیجه گیری می کنید که یورو وضعیت مناسب تری به نسبت دلار دارد و شروع به خرید یورو و فروش دلار می کنید و حد سود و ضرر خود را تنظیم می فرمایید.


پربازدیدترین : آموزش فارکس از مبتدی تا پیشرفته


چند ساعتی از سیستم دور شده و سپس باز می گردید و با فعال شدن دستور حد ضرر خود روبرو می شوید! زمانی که پیگیر این موضوع و دلیل ضرر معامله تان می شوید، با خبر بنیادی گزارش خوب مشاغل آمریکا روبرو می شوید. فکر می کنم با این مثال، متوجه مهم بودن استفاده تحلیل بنیادی، پیش از تحلیل تکنیکال شدید. حرفه ای ها و موفق های بازار، تعصبی نسبت به هیچکدام از تحلیل ها ندارند؛ در واقع می توان این طور گفت که آن ها به خوبی به اهمیت این دو تحلیل، اشراف دارند. به قول شاعر بلند آوازه؛ مولانا، سخت گیری و تعصب خامی است، تا جنینی کار خون آشامی است.

آیا تحلیل بنیادی فارکس به تنهایی برای موفقیت کافیست؟

لازمه آموزش تحلیل فاندامنتال فارکس، دنبال کردن اخبار بنیادی فارکس و وضعیت اقتصادی کشورهایی است که در فارکس نقش به سزایی بر عهده دارند. لذا این تحلیلگران با بروز هر گونه رویداد مثل رکود بازار، جنگ، تورم، درگیری های سیاسی و … قادرند با بررسی معیارهای گوناگون آینده اقتصادی یک کشور را تخمین بزنند. ولی به این خاطر که تحلیل بنیادی اطلاعات دقیقی از زمان ورود و خروج از معامله در اختیار ما نمی گذارد، شاید نتوان به تنهایی برای انجام معاملات فارکس به آن اکتفا کرد.

به همین خاطر تریدرهای حرفه ای از هر دو تحلیل تکنیکال و بنیادی بهره می گیرند. داشتن داده های کافی از وضعیت ارز یک کشور در کنار بررسی نموادرهای قیمت در تحلیل تکنیکال، بهترین روش به منظور کسب موفقیت در بازار فارکس به شمار می رود. لذا تنها مسلط بودن به تحلیل بنیادی برای موفقیت در فارکس کفایت نمی کند و استفاده از دیگر روش های تحلیلی فارکس نیز می تواند در مسیر موفقیت شما عزیزان را یاری دهد.

موثرترین عوامل در تحلیل فاندامنتال فارکس کدامند؟

عوامل زیادی وجود دارند که بازار فارکس به عنوان یک بازار مالی معتبر و جهانی می تواند از آن ها تاثیر بپذیرد که میزان این اثرگذاری نیز به موارد دیگری بستگی خواهد داشت ولی در این بخش موضوع اصلی ما این است که کدام عوامل، تاثیرگذارترین و مهم ترین عوامل موثر بر تحلیل بنیادی بازار فارکس هستند و می توانند دیدگاه بلندمدت سرمایه گذاران و تریدرها را نسبت به جفت ارزها و کشورهای خاصی تغییر دهند؛ مطالعه این بخش به شدت به شما توصیه می شود، چرا که می تواند دید شما را نسبت به عوامل موثر در وضعیت بنیادی ارز کشورهای مختلف تغییر دهد؛

1. تاثیر نرخ بهره بر بازار فارکس

نرخ بهره یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در تحلیل بنیادی فارکس به حساب می آید. به این دلیل که تعداد زیادی از معامله گران از جفت ارزهای اصلی جهت معامله بهره می گیرند، نرخ بهره آمریکا برای تریدرهای فارکس و تحلیلگران فاندامتتالی بسیار حائز اهمیت است و این رقم به وسیله فدرال رزرو آمریکا اعلام می گردد.

امروزه نرخ بهره آمریکا به نسبت سالیان گذشته تغییر کرده و عدد 0.75 درصد را نشان می دهد. جالب است بدانید که میزان us interest rate در نشست سالانه اعلام می شود. هرجا نرخ بهره افزایش پیدا کند، قیمت دلار نیز افزایش پیدا خواهد کرد و با کاهش نرخ بهره نیز قیمت دلار در روند کاهشی قرار خواهد گرفت. با افزایش نرخ بهره میزان سرمایه گذاری بیشتر می شود و به نوعی اوضوع اقتصادی مناسب تر خواهد شد.

2. تاثیر تورم بر بازار بورس فارکس

از دیگر عوامل تاثیرگذار در تحلیل بنیادی فارکس می توان به نرخ تورم کشورهای مختلف اشاره داشت. وقتی که نرخ تورم به هر دلیلی در کشور بیشتر می شود، قیمت ارز آن کشور کم خواهد شد. هر چقدر میزان تورم در یک کشور پایین تر باشد، ارزش ارز ملی آن کشور افزایش خواهد یافت. با توجه به این که بیشتر معامله گران به این علت که از جفت ارزهای اصلی برای معامله بهره می گیرند، روند قیمت دلار USD برای آن ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.


پربازدیدترین : بهترین جفت ارز برای اسکالپ کدام است؟


از این روی به صورت معمول روی اوضاع اقتصادی کشور آمریکا تمرکز می کنیم و نرخ تورم این کشور را همواره مد نظر قرار می دهیم. جالب است بدانید که به منظور بررسی نرخ تورم در آمریکا از شاخص CPI شاخص قیمت مصرف کننده بهره می گیرند. این شاخص از ثبت قیمت های کسب و کارها به دست می آید و طبق تغییرات قیمتی کالاها نرخ تورم محاسبه می شود. وقتی که رابطه نرخ تورم آمریکا و دلار عکس بوده و با کاهش تورم قیمت دلار افزایش و با افزایش تورم آمریکا قیمت دلار هم کم می شود.

3. تاثیر سیاست کشورها بر فارکس

نوع سیاست کشورها، به ویژه سیاست های پولی تاثیر بسیاری بر فارکس دارد. برای مثال بعضی اوقات عرضه پول در کشور بیشتر شده و کاهش نرخ بهره را به همراه خواهد داشت. با کاهش نرخ بهره به صورت معمول ارزش پول ملی آن کشور هم کاهش پیدا خواهد کرد. از طرفی چنانچه کاهش نرخ بهره به قصد رشد اقتصادی کشور باشد، خود عاملی برای افزایش قیمت ارز آن کشور بوده و بایستی موارد دیگر را نیز مورد تحلیل و بررسی قرار داد.

نوع دیگری از سیاست گذاری بدین شکل است که ذخیره پولی کشور را افزایش داده و به نوعی سرمایه گذاری در کشور بیشتر شود و این عاملی برای افزایش نرخ ارز آن کشور تلقی خواهد شد. در بودجه بندی کشورها، تصمیم هایی موجب افزایش اشتغال در کشور خواهد شد. در صورت عملی شدن این تصمیم های دولتی، نرخ ارز بیشتر خواهد شد.

4. تاثیر وضعیت اقتصادی کشورها در بازار فارکس

مهم ترین و اصلی ترین عامل در تحلیل بنیادی فارکس، بررسی اوضاع اقتصادی کشورهاست. به صورت کلی تمامی مواردی را که از عوامل تاثیرگذار بر تحلیل بنیادی فارکس به حساب می آید، به نوعی بر وضعیت اقتصادی کشورها اثرگذار است و وضعیت اقتصادی تعیین کننده ارزش ارز کشور مورد نظر خواهد بود.

درباره وضعیت اقتصادی، هر گونه اخباری که منتشر می شود، در صورت درست بودن، تاثیر واقعی بر اوضاع اقتصادی کشور، بر ارز آن کشور هم اثرگذار خواهد بود. در حقیقت وقتی که نرخ تورم پایین، نرخ بهره بالا، نرخ بیکاری پایین وضعیت اقتصادی خوب بوده و به نوعی ارز مورد نظر ما ارزش خوبی دارد و طبیعتا رشد خوبی را تجربه خواهد کرد.

5. تاثیر قیمت نفت بر وضعیت بنیادی فارکس

قیمت نفت رابطه مستقیمی با میزان تقاضای کشورهای مصرف کننده بزرگ مثل چین، هند و آمریکا دارد. برای مثال نوسانات قیمت نفت تاثیر زیادی بر قیمت سهام و ارزهای گوناگون در بازار فارکس خواهد داشت. در اکثر اوقات با افزایش قیمت نفت، دلار ایالات متحده و ین ژاپن در روند کاهشی قرار خواهند گرفت. از طرفی قیمت ارزهای کشورهای تولید کننده نفت روند افزایشی به خود می گیرد.

از طرفی در بیشتر اوقات بیشتر شدن قیمت نفت با تورم همراه است و وقتی که اوضاع اقتصادی کشورها خیلی خوب نیست، جهان اقدام به حفظ ارزش پول کرده و به ذخیره سازی طلا خواهد پرداخت، لذا با افزایش قیمت کفت قیمت طلا هم بیشتر خواهد شد. قیمت دلار کانادا CAD هم به قیمت نفت وابسته است. کانادا یکی از بزرگترین صادر کنندگان نفت در دنیا محسوب می شود و با افزایش قیمت نفت، ارزش دلار کانادا نیز بیشتر خواهد شد.

6. تاثیر نرخ بیکاری بر تحلیل فاندامنتال فارکس

مفهوم دیگری که در تحلیل بنیادی فارکس درباره اقتصاد کشورها مورد بررسی قرار می گیرد، نرخ بیکاری می باشد. به تعداد افراد بیکار در یک جامعه نسبت به تعداد افرادی که توانایی انجام کار را دارند، نرخ بیکاری می گویند. البته باید توجه داشت که در این محاسبه، تعداد افرادی که دیگر توانایی کار کردن ندارند، از لیست خط خواهد خورد. در مفهوم کلی نرخ بیکاری به تعداد افرادی می گویند که می خواهند کار کنند ولی شغلی برای آن ها در جامعه در نظر گرفته نشده است.


پربازدیدترین : بهترین جفت ارزها برای ترید


نرخ بیکاری در تحلیل بنیادی فارکس تاثیر مستقیمی بر نرخ تورم و اقتصاد و ارزش ارز کشورها دارد. تقاضای کالا در جامعه به وسیله کسانی ارائه می شود که شغل دارند و کسب درآمد می کنند و چنانچه تقاضایی نباشد، ارزش و قیمت کالاها باز هم کاهشی خواهد بود و تاثیر بدی بر اقتصاد کشور می گذارد. چنانچه در یک کشور نرخ بیکاری کم باشد، تقاضا برای خرید کالا نیز افزایش پیدا خواهد کرد و به رشد اقتصادی کشورها کمک خواهد کرد.

7. تاثیر نرخ خورده فروشی بر تحلیل بنیادی در فارکس

نرخ خورده فروشی افزایش قیمت کالاها و یا خدمات است که به وسیله کسب و کارهای یک جامعه و یا خود مردم اتفاق می افتد. از لحاظ فاندامنتالی، عوامل گوناگونی مثل تورم، تغییرات قیمت نفت و گاز تاثیر بسیاری بر میزان نرخ خورده فروشی دارند.

می توان این طور گفت که افزایش مقدار این نرخ بیانگر این است که تقاضا برای خرید اقلام و یا خدمات در جامعه زیاد شده است و اقتصاد کشور در حال رشد و تعالی می باشد. هزینه های درمانی، مسکن، پوشاک و … تماما در تعیین این نرخ سهیم هستند. چنانچه این رقم کاهش یابد، بدین معنی است که افراد جامعه دیگر تقاضایی برای خرید و دریافت خدمات ندارند و موجب رکود اقتصاد کشورها و کاهش ارزش ارز می شود.

8. تاثیر تولید ناخالص بر تحلیل بنیادی در فارکس

در حقیقت میزان تولید ناخالصی یک کشور مقدار کالاهای تولید شده و مصرف شده در همان کشور به حساب می آید که از لحاظ تحلیل بنیادی Forex نقش بسزایی در اقتصاد کشورها دارد. تولید ناخالصی از مجموع فروش شرکت های بزرگ داخلی یک کشور، به اضافه مخارجی که یک دولت دارد، به اضافه مخارج تمامی کسب و کارها حاصل می شود. میزان بالای رشد ناخالصی شرکت های گوناگون یک جامعه نشان می دهد اقتصاد یک کشور در چه وضعیتی قرار دارد و آیا رشد و توسعه برای آن پیش بینی می شود یا خیر.

اصلی ترین شاخص ها و آمارها برای تحلیلگران بنیادی فارکس

تعدادی گزارش و شاخص اقتصادی گوناگون که در طول سال قرائت و ارائه می شود، مشخص هستند و حتی برنامه زمانی اعلام این ارقام از پیش تعیین شده که هر کدام می توانند تأثیر زیادی بر شرط بندی های معاملاتی فارکس شما داشته باشند، ولی مهم ترین آماری که شما در تحلیل فاندامنتال حتما می بایست دنبال کنید، به شرح زیر می باشد؛

  1. تولید ناخالص داخلی GDP
  2. شاخص تولیدات صنعتی IPI
  3. آمار خرده فروشی Retail Sales
  4. ﺿﺮﻳﺐ اﻃﻤﻴﻨﺎن ﻣﺼﺮف ﮐننده CCI
  5. شاخص مخارج مصرف شخصی PCE
  6. شاخص تورمی قیمت تولید کننده PPI
  7. شاخص‌ تورمی قیمت مصرف کننده CPI
  8. شاخص مدیران خرید در بخش تولید یا خدمات PMI
  9. داده‌ های حقوق و دستمزد Income and Wages ،NFP ،ADP
  10. اشتغال و بیکاری Unemployment Rate ،Initial Jobless Claims
  11. نرخ بهره و صورتجلسات بانک های مرکزی Interest Rate ،Funds Rate

اینها به صورت معمول بیشترین تاثیر بر بازار را دارند و شما حتما می بایست در کنار داده های منتشر شده هر ماه، داده های سه ماهه یا شش ماهه را هم ارزیابی کرده و مورد قیاس قرار دهید تا دید بهتری از قرائت های بعدی داشته باشید. تأثیر این رویدادهای اقتصادی می تواند فوری و بسیار قدرتمند باشد. صرف نظر از نوع معامله‌ گری که هستید، تکنیکال یا بنیادی یا هردو ، همیشه می بایست با استفاده از یک تقویم اقتصادی، اخبار اقتصادی را رصد کنید و داده ها را در بازه های زمانی بزرگ تر هم مورد ارزیابی قرار دهید.

معایب و مزایا تحلیل فاندامنتال فارکس

تحلیل بنیادی هم مانند هر چیز دیگری از نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود برخوردار است که بایستی آن ها را در نظر داشت. متاسفانه بعضی از سرمایه گذاران بر این باورند که تحلیل بنیادی کار بیهوده ای است که اینها در واقع همان گروه متعصب طرفدار رویکرد تکنیکال به حساب می آیند.


پربازدیدترین : بازار فارکس یا ارز دیجیتال مناسب تر است؟


بعضی دیگر می گویند ابزارهای تکنیکال، به تنهایی پاسخگوی نیازهای بازار نیست و باید از تحلیل بنیادی هم کمک گرفت. برخی دیگر نیز می گویند، تلفیق تکنیکال با بنیادی، مکمل هم خواهد بود و زمینه های کسب سود بیشتر را فراهم خواهد ساخت. بنابراین مزایا و معایب تحلیل بنیادی در بازار فارکس را در این بخش برای شما آورده ایم؛

مزایای تحلیل بنیادی در فارکس

  • شما با مطالعه معیارهای اقتصاد کلان، قادرید تشخیص دهید که آیا ارز مورد نظر شما برای خرید، گزینه مناسبی به حساب می آید یا خیر.
  • شما تنها با مطالعه اقتصاد کلان، دلایل پشت پرده حرکات ارزها و سایر دارایی ها را متوجه خواهید شد. این موضوع موجب می شود شما زودتر از دیگران قادر باشید حرکات ارزها را تخمین بزنید.
  • به باور حرفه ای های بازار، نقاط قوت تحلیل بنیادی از نقاط ضعفش به مراتب بیشتر است. لذا به منظور کسب سودهای خوب در این بازار، بهتر است تحلیل فاندامنتال را در دستور کار قرار دهید و از آن در معاملات خود، بیشترین استفاده را ببرید.
  • درست است که مطالعه معیارهای اقتصاد کلان ممکن است زمان زیادی از شما بگیرد، اما ارزش این را دارد که شما تصویر کلی بازار را بدین وسیله بدست آورید. پس از مدتی مطالعه این معیارهای اصلی و تاثیرگذار، شما در خواهید یافت که شاخص های اقتصادی را فیلتر کنید.
  • معیارهای تاثیرگذار در بازار از درجات اهمیت کم، متوسط و بالایی در زمان انتشارشان برخوردارند. بنابراین احتیاجی نیست که شما همه آن ها را بلد باشید. شما با کمی کسب تجربه در بازار فارکس و تمرین و تکرار، خودتان به نقاط قوت و ضعف تحلیل بنیادی پی خواهید برد.
  • این نوع تحلیل برای آن دسته از معامله گرانی مناسب است که استراتژی معاملاتی بلند مدت را برای خود اتخاذ کرده اند. در واقع این بدین معنی است که پس  از بررسی عوامل تاثیر گذار اقتصادی، شما قادرید وارد بازار شوید و با خیال راحت، سود مورد نظرتان را به دست آورید. حداقل خیالتان از این موضوع آسوده است که پس از انتشار داده مشاغل بهتر از پیش بینی بازار، دارایی مد نظر شما خلاف جهت شما حرکت نمی کند.

معایب تحلیل بنیادی در فارکس

  • بعضی از تریدرها معتقدند که نمی توان همه شاخص های اقتصاد کلان را مورد مطالعه قرار داد و این موضوع به صرف زمان و انرژی بالایی نیازمند است.
  • این امکان وجود دارد که اعداد و ارقام اقتصادی دستکاری شوند. بعضی اوقات برای خرید سهام در بازارهای مالی، عده ای می گویند شرکت ها، اعداد و ارقام خود را دستکاری می کنند.
  • بعضی دیگر معتقدند که از طریق تحلیل بنیادی نمی توان سیگنالی کسب کرد. در حقیقت مشکل آن ها اینجاست که از طریق تحلیل فاندامنتال، نقطه ورود و خروجی پیدا نمی کنند.

همان طور که در ابتدای مقاله قول داده بودیم، تحلیل بنیادی در فارکس را به زبان ساده به شما عزیزان آموزش دادیم.

همچنین اگر دوست دارید مدیریت سرمایه در فارکس را به زبان ساده یاد بگیرید، توصیه ما به شما مطالعه این مقاله است.

اگر در مورد تحلیل بنیادی در فارکس سوال یا ابهامی دارید، در بخش ارسال دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید؛


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *