بایننس یا کوین بیس را انتخاب می کنید؟ چرا؟ اگر بخواهید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت کنید، فکر می کنید بهترین صرافی برای شما بایننس است یا کوین بیس؟ صرافی های کوین بیس و بایننس هر دو یکی از بهترین صرافی های حال حاضر دنیا به حساب می آیند ولی مطمئنا تفاوت هایی باهم دارند که موجب می شون عده از سرمایه گذاران و معامله گران به طرف بایننس بروند و عده ای دیگر تنها از کوین بیس برای معاملات خود استفاده کنند! ما در این مطلب از سری مقالات آموزشی سایت احراز، قصد داریم ببینیم بایننس یا کوین بیس برای استفاده ایرانی ها مناسب تر است و یک مقایسه تمام عیار بین این دو صرافی بزرگ و بین المللی داشته باشیم، پس تا انتها همراه ما بمانید؛

بایننس یا کوین بیس

صرافی بایننس بزرگترین پلتفرم معاملاتی در بازار کریپتوکارنسی به حساب می آید که با استفاده از آن می توان به معامله بسیاری از ارزهای دیجیتال پرداخت. این صرافی طیف وسیعی از خدمات را در حوزه ارزهای دیجیتال در اختیار کاربران خود قرار می دهد و بدین وسیله توانسته است کاربران بسیار زیادی را به سمت خود جذب کند. از طرفی صرافی کوین بیس هم یکی دیگر از صرافی‌ های معتبر در دنیای رمزارزهاست که بعد از صرافی بایننس، بزرگ ترین صرافی دنیا به شمار می رود و حجم معاملات بسیار بالایی در آن در جریان است. برای ما ایرانیان، به علت تحریم‌ های اقتصادی، همواره انتخاب بهترین صرافی برای فعالیت کار ساده ای نبوده است!


در صورتی که تمایل دارید از خدمات متنوع و جذاب صرافی های خارجی مثل بایننس، کوین بیس، کوینکس، هات بیت و … بدون محدودیت و ترس از مسدودی حساب استفاده کنید ولی قادر به احراز هویت مستقیم از ایران نیستید، میتوانید از طریق لینک زیر فرآیند احراز هویت خود را پیگیری کنید؛

ثبت سفارش احراز هویتاحراز هویت در صرافی بایننس و کوین بیس


از طرفی صرافی بایننس و صرافی کوین بیس امروزه مشهورترین و پرطرفدارترین صرافی های دیجیتالی دنیا به حساب می آیند و شاید انتخاب بین آن ها کار ساده ای نباشد و نیاز باشد این دو صرافی را از مناظر گوناگون با هم دیگر مقایسه کنیم تا دید بهترین نسبت به این که کدامیک می تواند گزینه مناسب تری برای ما باشد، پیدا کنیم. جالب است بدانید که بایننس و کوین بیس دو سیستم عامل با رویکردهای بسیار متفاوت برای ارز رمزنگاری شده محسوب می شوند و در این مقاله ما با علم به اهمیت انتخاب صرافی معتبر ارز دیجیتال، دو صرافی بایننس و کوین بیس را با یکدیگر مورد قیاس قرار داده ایم و ویژگی‌ های هر کدام را دقیق بررسی کرده ایم تا انتخاب برای شما ساده تر شود، پس تا انتها با احراز همراه بمانید. همچنین نحوه احراز هویت در بایننس را می توانید همین الان در این لینک یاد بگیرید؛

معرفی مختصر صرافی بایننس و کوین بیس

صرافی بایننس از سال 2017 کار خود را در این بازار پرنوسان آغاز کرده است و تیم مدیریتی هوشمند، رزومه کاری قوی CZ، موسس صرافی بایننس و تنوع گسترده سرویس‌ های این صرافی، آن را به بزرگ ترین صرافی دیجیتالی دنیا از نظر حجم معاملات تبدیل کرده است. حجم معاملات ارزهای دیجیتال در صرافی بایننس با سایر صرافی ها اختلافی معنا دار دارد و از این لحاظ بدون هیچ رقیبی در صدر جدول بهترین صرافی های دنیا قرار می گیرد و از طرفی دیگر ارائه بازار معاملاتی اسپات، مارجین و فیوچرز کاربران زیادی را به طرف بایننس کشانده است.


حتما بخوانید : همه چیز درباره صرافی بایننس


در آن سوی کار، دفتر مرکزی کوین بیس در سان فرانسیسکوی کالیفرنیا قرار گرفته است و در طول سال‌ ها فعالیت، دفاتر گوناگونی در بسیاری از کشورها راه اندازی شده است. این صرافی بیت کوین، لایت کوین، اتریوم و بیش از 32 ارز فیات را پشتیبانی می‌ کند و تراکنش‌ های بیت کوین و ذخیره آن ها را در بیش از ۱۸۵ کشور پشتیبانی می کند. جالب است بدانید که اخیرا کوین بیس به طرح پرداخت‌ های سریع‌ تر انگلستان هم دست پیدا کرده است، که این به معنی پرداخت‌ های بانکی تقریبا آنی پول فیات برای کاربران انگلیسی می باشد.

صرافی بایننس و کوین بیس چه تفاوتی باهم دارند؟

صرافی کوین بیس که در کشور آمریکا قرار دارد، با یک رابط کاربری ساده برای افراد تازه کار بهترین گزینه به حساب می آید. اما در مقابل، صرافی بایننس یک منحنی یادگیری دارد که برای پشتیبانی از کاربران پیشرفته بهتر است و در معاملات دیجیتالی، صدها گزینه در اختیار تریدرهای دنیا قرار می‌ دهد. در پاسخ به این که منحنی یادگیری چیست باید گفت که رابطه بین عملکرد و تعداد تلاش‌ ها یا زمان لازم برای انجام کار را به تصویر می کشد.

این رابطه را می‌ توان به صورت یک نسبت مستقیم در نمودار نشان داد. پلتفرم بایننس برای کاربران جذاب بوده و با توجه به تجربه معامله‌ گری، سه نوع دسترسی با سطوح گوناگون در اختیار کاربران قرار می دهد. با این وجود استفاده از آن کمی سخت تر از کوین بیس است. نسخه Binance.US به دلیل گزینه‌ های محدودتر و هزینه‌ های بیشتر، محبوبیت به مراتب پایین تری دارد. با این وجود صرافی بایننس در مقابل قیمت‌ های بالای کوین بیس، هزینه‌ های به مراتب کم تری را از کاربران خود دریافت می کند.

ویژگی های صرافی بایننس و کوین بیس

به این خاطر که این دو سیستم عامل یا صرافی، با رویکردهای گوناگون و برای افراد مختلفی به وجود آمده اند، تفاوت‌ های زیادی با یکدیگر دارند. از شباهت صرافی کوین بیس و بایننس می‌ توان به ارائه برنامه‌ های تلفن همراه با لیست ردیابی قیمت اشاره داشت. اما به صورت کلی ویژگی ها و خدمات صرافی های بایننس و کوین بیس را در ادامه آورده ایم تا دید بهتری نسبت به سرویس هایی که این دو صرافی ارائه می دهند پیدا کنید؛

ویژگی ها و خدمات Binance

  • بیش از 13 نوع معامله
  • نمودار پیشرفته با 100 شاخص
  • ارائه خدمات به کاربران خود از طریق سایت رددیت و توییتر
  • مجاز و قابل دسترسی برای کاربران 180 کشور و 43 ایالت
  • کلیدهای API عمومی برای ادغام دیگر ابزارهای نرم افزاری
  • امکان استفاده از کیف پول اعتماد یا همان کیف پول دیجیتال شخص سوم
  • یک مرکز پاداش برای ارائه چالش‌ ها و مزایای پرداخت برای خرید ارزهای دیجیتال و …

ویژگی‌ ها و خدمات Coinbase

  • ارائه آخرین اخبار دنیای کریپتوکارنسی
  • امکان واریز و برداشت وجه از حساب PayPal
  • ارائه خدمات به مشتریان از طریق ایمیل و تلفن
  • مجاز و در دسترس برای بیش از 100 کشور و 49 ایالت
  • یک کیف پول دیجیتال آنلاین اختصاصی، قابل استفاده با هر صرافی
  • پلتفرم Coinbase Pro با ارائه نمودارها، ردیابی میانگین متحرک نمایی و …

امنیت صرافی بایننس و کوین بیس چگونه است؟

در همین ابتدا باید گفت که هر دوی صرافی ها امنیت بالایی دارند ولی در این زمینه کوین بیس عملکرد به مراتب بهتری از خود نشان داه است. کوین بیس در سال 2012 در چین راه اندازی شده است و زیر نظر بانک JP Morgan فعالیت دارد. نکته شایان ذکر اینجاست که هر دو صرافی احراز هویت دو عاملی را از طریق برنامه Google Authenticator یا سرویس پیام کوتاه در اختیار کاربران خود قرار می دهند. در کوین بیس تمام کاربران باید احراز هویت کنند ولی بایننس تنها افرادی که مبالغ هنگفتی سرمایه‌ گذاری می‌ کنند احراز هویت می نماید.


پربازدیدترین مقاله : همه چیز درباره صرافی کوین بیس


از جمله امکانات امنیتی بایننس لیست سفید آدرس، مدیریت دستگاه و امکان محدود کردن دسترسی دستگاه، است. در کوین بیس هم کلیه دارایی‌ های دلاری تا 250 هزار دلار به وسیله شرکت بیمه سپرده فدرال بیمه می شود و در حساب‌ های بانکی امانت نگهداری می گردد. از دیگر امکانات امنیتی کوین بیس می توان به دسترسی بیومتریک اثر انگشت به کیف پول دیجیتال اشاره کرد. همچنین 98 درصد رمزارزهای کاربران از طریق صندوق‌ های امانت به شکل آفلاین ذخیره سازی و نگهداری می شود. کوین بیس بیمه نامه‌ ای هم در راستای پوشش 2 درصد رمزارز کاربران که به شکل آنلاین نگهداری می‌ شوند، دارد.

تنوع و تعداد رمزارزهای لیست شده در بایننس و کوین بیس

تعداد ارزهای دیجیتالی که در صرافی‌ های دیجیتالی لیست شده و قابلیت معامله دارند، یکی از اصلی ترین معیارهای معامله گران برای انتخاب یک صرافی می باشد. بایننس، بسیاری از رمزارزها را در صرافی خود لیست کرده و قابلیت خرید و فروش آن ها را فراهم آورده است. تعداد این کوین و توکن‌ ها به اندازه ای بالاست که امکان لیست کردن آن ها در این مطلب وجود ندارد ولی مطمئن باشید که در صرافی بایننس محدودیتی در این خصوص پیش روی شما نیست.

تعداد ارزهای دیجیتال در صرافی کوین بیس اگرچه زیاد است، ولی به مراتب پایین تر از صرافی بایننس می باشد و در این زمینه با صرافی بایننس قابل مقایسه نمی باشد. در این صرافی حدودا 200 جفت ارز معاملاتی قابل معامله است، ولی ارزهای دیجیتال مشهور و شناخته شده بازار ارزهای دیجیتال، در صرافی کوین بیس لیست شده است. به این دلیل که این صرافی در کشور ایالات متحده مستقر است و بایستی تابع قوانین این کشور باشد، در مورد لیست کردن توکن‌ های جدید، سختگیری بیشتری از صرافی بایننس اعمال می‌ کند. در نهایت درباره تعداد رمزارزهای قابل معامله در صرافی بایننس و صرافی کوین بیس، صرافی بایننس عملکرد به مرات بهترین از خود به نمایش گذاشته است.

کارمزد صرافی بایننس و کوین بیس چگونه است؟

بین تمام صرافی های دیجیتالی، بایننس کم ترین کارمزدها را دارد. هزینه تراکنشات بایننس در قیاس با کوین بیس بسیار ارزان‌ تر است. در کوین بیس در ازای هر معامله 0.50 درصد در کنار هزینه‌ های اضافی طبق روش پرداخت، پرداخت می کنید؛ در حقیقت در هر معامله میانگین تا 4 درصد کارمزد دریافت می گردد. بایننس از سفارش گذار و سفارش بردار هزینه‌ های یکسانی دریافت می‌ کند. نمودار کارمزد آن کمی برای تازه کارها سخت است ولی کارمزدهای آن به خصوص برای تریدرها با حجم معاملات زیاد، بسیار پایین است.

رابط کاربری Binance و Coinbase چگونه است؟

صرافی کوین بیس به عنوان یک بستر ساده برای سرمایه‌ گذاران مبتدی بازار رمزارزها به حساب می آید که روش‌ هایی سریع، راحت و امنی ارائه می کند. در مقابل صرافی بایننس به صورت معمول برای افرادی مناسب است که به بازار رمزارزها تسلط دارند و گزینه‌ های سرمایه‌ گذاری در آن را می شناسند. لازم به ذکر است که هر دو صرافی اپلیکیشن‌ های قابل نصب در تلفن همراه دارند. اپلیکیشن بایننس در گوگل پلی امتیاز 2.1 از 5 ستاره دریافت کرده است. به گفته کاربران، این برنامه در سیستم عامل ios و آیفون‌ها عملکرد بهتری دارد. بایننس و کوین بیس در فروشگاه اپل یا همان App store، امتیاز 4.7 از 5 ستاره را از آن خود کرده است.


پیشنهاد مطالعه : احراز هویت در صرافی کوکوین


صرافی بایننس با ارائه دوره‌ های آموزشی و مقالات مفید، همواره در کنار کاربران خود بوده است و آن ها را برای خرید و فروشی بهتر راهنمایی می کند. کوین بیس هم یک وبلاگ آموزشی برای کاربران خود فراهم کرده و آموزش‌ هایی در قالب کلیپ به مبتدیان ارائه می‌‌ نماید. از لحاظ رابط کاربری، صرافی کوین بیس سهولت استفاده بیشتری دارد. از لحاظ خدمات پشتیبانی به مشتریان، کوین بیس خیلی خوب عمل نکرده است، ولی در مقابل بایننس با چت آنلاین و ارسال ایمیل همواره در مسیر راهنمایی کاربران خود حرکت می کند.

انواع حساب های معاملاتی در بایننس و کوین بیس

صرافی بایننس و کوین بیس هر یک از محدودیت ها و یا مزایایی در زمینه ارائه انواع حساب های معاملاتی برخوردارند، لذا یکی از حائز اهمیت ترین موضوعاتی که پیش از آغاز به فعالیت با هر یک از این صرافی ها باید در نظر داشته باشید این است که با انواع حساب های معاملاتی موجود آشنا باشید. در ابتدای امر باید در نظر داشته باشید که صرافی بایننس از یک حساب معاملاتی اصلی برخوردار می باشد که تمامی تریدرها قادرند آن را به شکل آنلاین و رایگان مورد استفاده قرار دهند. برای معامله در حوزه رمزارزها، حداقل سپرده لازم 10 دلار در نظر گرفته شده است.

با این وجود صرافی بایننس برای بعضی از کشورها خدمات به مراتب محدودتری دارد. ولی در مقابل، چنین محدودیت هایی در کوین بیس وجود ندارد. در صورت استفاده از این صرافی شما می توانید از هر منطقه ‌ای که در آن زندگی می کنید، یک حساب معاملاتی به وجود آورید و فعالیت خود را آغاز کنید. ولی از نظر برداشت صرافی کوین بیس، در بعضی از کشورها خدمات کم تری دارد. یک حساب استاندارد کوین بیس به کاربران امکان معامله رمزارزها را می دهد ولی دسترسی به ابزارهای پیشرفته معاملاتی در این صرافی با محدودیت همراه است.

به منظور دسترسی به پلتفرم معاملاتی پیشرفته کوین بیس، یک حساب Coinbase Pro نیاز خواهید داشت. این حساب از کارمزد 0.6 درصد در هر معامله برخوردار است که با افزایش حجم معاملات به مراتب این عدد کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین به منظور دسترسی به پیشرفته ‌ترین ابزارهای فنی که پلتفرم اصلی ارائه می‌ کند، قادرید یک حساب Coinbase Prime طراحی کنید، این حساب بیشتر برای استفاده تریدرهای نهادی و سرمایه گذاران شرکتی مناسب است.

معاملات اسپات، مارجین و فیوچرز

از دیگر معیارهای حائز اهمیت برای معامله گران بازار کریپتوکارنسی، تنوع ابزارها و بازارهای مبادلاتی در یک صرافی می باشد. بازار اسپات، معاملات در بازار مارجین و فیوچرز، جزو سرویس‌ های مورد علاقه تریدرهای بازارهای مالی است. صرافی بایننس، هر سه بخش معاملات را ارائه داده و معامله گران در این صرافی قادرند معاملات اسپات، مارجین و فیوچرز ارزهای دیجیتال را انجام دهند، ولی صرافی کوین بیس، فقط از معاملات اسپات ارزهای دیجیتال پشتیبانی می نماید.

جالب است بدانید که در این صرافی معاملات مارجین و فیوچرز و به صورت کلی معاملات در بازارهای مشتقه ارائه نمی‌ شود؛ لذا صرافی کوین بیس خدمات محدودی را در اختیار کاربران قرار می دهد. بنابراین چنانچه معامله گری  قصد انجام معامله در بازارهای مشتقه را داشته باشد، بین صرافی های بایننس یا کوین بیس، باید صرافی بایننس را انتخاب کند، چرا که در زمینه ارائه بازارهای معاملاتی، صرافی بایننس تنوع به مراتب بالاتری دارد و توانسته است در این زمینه عملکرد به مراتب بهتری نسبت به صرافی کوین بیس از خود نشان دهد.

حجم معاملات روزانه در بایننس و کوین بیس

محاسبه حجم دقیق معاملات در صرافی‌ های دیجیتالی یکی از معیارهایی است که اطلاعاتی دقیقی در مورد آن در دسترس نیست، ولی ما برای بررسی این فاکتور از اطلاعات سایت Coingecko  و کوین مارکت کپ استفاده می‌ کنیم. مطابق اطلاعات سایت کوین مارکت کپ، حجم روزانه معاملات اسپات در صرافی بایننس معادل ۲۶ میلیارد دلار بوده و کوین گکو، این مقدار را معادل ۲۵ میلیارد دلار گزارش داده است.

حجم معاملات روزانه صرافی کوین بیس بر اساس گزارش هر دو سایت مورد نیاز معادل ۴ میلیارد دلار است. همان طور که می بینید، حجم معاملات روزانه ارزهای دیجیتال در صرافی بایننس بیشتر از صرافی کوین بیس می باشد.

پشتیبانی و خدمات به مشتریان در بایننس یا کوین بیس

صرافی بایننس به 11 زبان اصلی دنیا پشتیبانی در اختیار مشتریان خود قرار می دهد و در این خصوص یکی از بهترین صرافی ها محسوب می شود. همچنین چت آنلاین صرافی بایننس ۲۴ ساعته فعال است و کاربران این صرافی این امکان را خواهند داشت که مشکلات خود را به صورت آنلاین با صرافی مطرح کنند، به همین خاطر صرافی بایننس خدمات به مراتب بیشتری را دز زمینه پشتیبانی از کاربران خود ارائه می دهد.

البته صرافی کوین بیس هم خدمات متنوعی را در این زمینه در اختیار کاربران خود قرار می دهد. چت آنلاین این صرافی نیز به صورت 24 ساعته فعال است و کاربران به منظور رفع مشکلات احتمالی می توانند از آن استفاده کنند. همچنین سوالات رایج مشتریان در قسمتی مجزا جمع‌ آوری شده است که بدین وسیله کاربران قادرند ابهامات خود را برطرف کنند. لذا به صورت کلی می توان این طور گفت که در این بخش، هر دو صرافی بایننس و کوین بیس سرویس های مشابهی را در اختیار کاربران خود قرار می دهند.

تجربه کاربری بایننس در مقابل تجربه کاربری کوین بیس

بایننس از یک رابط کاربری ساده با عملکرد سریع برخوردار است و شما می توانید با وارد شدن به پلتفرم این صرافی، سریعا به داشبورد حساب کاربری خود مراجعه کنید. همچنین در داشبورد شخصی خود می توانید همه اطلاعات مورد نیاز را که برای تصمیم گیری در مورد معامله و یا سرمایه گذاری بر روی رمزارزهای گوناگون نیاز دارید را سریعا دریافت کنید. همچنین جالب است بدانید که در بالای صفحه اصلی، آمار و ارقام مربوط به همان روز قرار گرفته اند که اطلاعات مورد نیاز را در عرض چند ثانیه ارائه می دهد که این اطلاعات شامل هایلایتی از ارزهای دیجیتالی برتر، رمزارزها جدید و لیستی از رمزارزهای معامله شده بر اساس حجم است.

همچنین در این صفحه داشبوردی برای شما تعبیه شده است که اطلاعات مربوط به هر رمزارز برای شما به نمایش گذاشته شود. می توان گفت که این موارد شامل آخرین قیمت، درصد تغییر قیمت در 24 ساعت گذشته، حجم معاملات 24 ساعته و ارزش بازار یک ارز است. داشبورد شامل فیلترها و ابزارهای مرتب ‌سازی گوناگونی است که این امکان را در اختیار کاربران قرار می دهد تا بتوانند آن را مطابق با اولویت و نیاز خود شخصی‌ سازی نمایند. به صورت کلی، فرآیند افتتاح یک حساب کاربری و خرید ارز دیجیتال در بایننس بسیار یکپارچه می باشد و همچنین این رابط کاربری خوب بایننس از دلایل اصلی محبوبیت بالای آن میان کاربران در سراسر دنیاست.


مطلب مرتبط : احراز هویت در کوینکس


از طرف دیگر داشبورد کوین بیس شرایطی مشابه بایننس دارد و به استثنای نمودار قیمت، بیشتر امکانات این دو داشبورد به یکدیگر شباهت دارد. نمودار قیمت یک نمایش گرافیکی از حرکت قیمت یک رمزارز را نشان می دهد که در کوین بیس قادر به مشاهده آن هستید. به صورت کلی می توان این طور گفت که هر دو پلتفرم از یک رابط کاربری ساده و قابل فهم برخوردارند که به ساده سازی تصمیم معامله رمزارزها، به خصوص برای افراد تازه کار کمک می کند. نمودارهای قیمت کوین بیس از قالب نمودار خطی بهره می گیرند، از طرف دیگر چنانچه با نمودارهای شمعی راحت ترید، می توانید از نسخه Coinbase Pro این صرافی بهره بگیرید.

پروسه خرید رمزارز با کوین بیس هم بسیار ساده است، لذا بعد از راه ‌اندازی حساب کاربری خود در این صرافی، تنها کافی است روی انجام معاملات کلیک نمایید تا فرم سفارش به تصویر کشیده شود. حال باید مبلغ معادل رمزارزی را که قصد خرید آن را دارید وارد کنید و پس از انتخاب روش پرداخت، برای خرید اقدام کنید و تمام! شما سریعا رمزارز مورد نظر خود را خریداری کردید.

امکان استیکینگ ارز دیجیتال در بایننس و کوین بیس

در خصوص با کار با انواع رمزارزها، باید گفت که بیت کوین برای اعتبارسنجی تراکنشات شبکه خود از مکانیزم اثبات کار یا استخراج بهره می گیرد و این در حالی است که اتریوم از پروتکل Proof of Stake به صورت همزمان با مکانیسم PoW بهره می گیرد. Proof of Stake برای اعتبار سنجی احتیاج دارد تا کاربر رمزارزهای خریداری شده خود را در پرتفوی خود نگهداری کند و یا آن ها را اشتراک گذاری نماید، با انجام این کار، به کاربر برای مشارکت خود در حفظ عملکرد شبکه پاداش اعطا خواهد شد.

اکثر شبکه های بلاکچین مشابه اتریوم، به منظور اعتبارسنجی بلاک‌ های جدید روی بلاک چین به اعتبارسنجی‌ ها وابسته هستند. بایننس و کوین‌ بیس، هر دو امکاناتی را مبتنی بر ارائه سهام و امکانات کسب پاداش‌ برای درآمد غیرفعال در پلتفرم‌ های خود در اختیار کاربران قرار می دهند ولی در بین عملکردهای این دو پلتفرم، تفاوت های زیادی به چشم می خورد که بایستی پیش از معامله رمزارزها، آن ها را بشناسید.

صرافی بایننس بر روی بیش از 100 رمزارز امکان استیکینگ قفل شده را فراهم آورده است که از جمله این رمزارزها می توان به کاردانو، سولانا و پالی گان اشاره کرد؛ ولی در مقابل صرافی کوین بیس فقط امکان استیک کردن 6 رمزارز را فراهم آورده است که با روی کار آمدن کاردانو این تعداد به 7 رمزارز در سال 2022 رسیده است. این صرافی در کنار اتریوم، از استیک کردن رمزارزهای کازماس، تزوس، الگروند و USD نیز پشتیبانی می ‌کند. البته در ابتدا کوین بیس فقط پلتفرمی بود که امکان اشتراک گذاری اتریوم را روی بلاک چین خود ارائه می کرد، ولی در حال حاضر بایننس هم به آن ملحق شده است.

در کنار تمامی ویژگی هایی که به آن ها اشاره کردیم، بایننس مزیت دیگری را در راستای ساده سازی فرآیند تصمیم و معامله رمزارزها ارائه می دهد و این در حالی است که در کوین بیس زمانی که میخواهید فرآیند استیک کردن را در دستور کار خود قرار دهید، می بایست مقداری را به عنوان کمیسیون بپردازید، ولی بایننس این خدمات را به شکل رایگان ارائه می دهد و APY بالاتری را به کاربران ارائه می کند. جالب است بدانید که این برتری بایننس به نسبت کوین بیس موجب شده است تا به بک انتخاب عالی برای کاربرانی علاقه‌ مند به استیکینگ رمزارزها باشد؛ لذا بایننس می تواند گزینه مناسب تری برای استیک کردن ارزهای دیجیتال به حساب آید.

آیا Coinbase یا Binance بهترین صرافی دیجیتالی در 2022 هستند؟

همان طور که تا به اینجای کار مشاهده کردید، کوین بیس و بایننس هر دو از مزایا و معایب مخصوص به خود برخوردارند و تعیین بهترین صرافی با نظر کاربران امکانپذیر است که با توجه به انتظارات خود از صرافی می توانند بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنند و این در حالی است که هر دوی این پلتفرم ها خدمات خوبی را در زمینه رمزارزها در اختیار کاربران خود قرار می دهند ولی هیچ کدام از آن‌ ها امروزه تمامی خدمات را بدون محدودیت ارائه نمی دهند. همچنین هر کدام از این صرافی ها قابلیت های خاص خود را دارند، برای مثال بایننس به علت کارمزدهای بسیار کم خود شهرت پیدا کرده است ولی استفاده از این پلتفرم می تواند برای کاربران تازه کار کمی سخت باشد.

لذا اگر یک معامله گر حرفه ای هستید و به انواع روش های تحلیل تکنیکال و استفاده از لوریج آشنایی دارید، بهترین انتخاب برای شما استفاده از صرافی بایننس است. این در حالی است که کوین بیس، از یک رابط کاربری ساده و آسان برخوردار است ولی هزینه تراکنش های آن اندکی بالاست، لذا به صورت کلی نمی توان هیچ‌ کدام را به عنوان بهترین صرافی دیجیتالی در نظر گرفت، به این خاطر که هر دو از مزایا و معایب مخصوص به خود برخوردارند، ولی به صورت کلی در نظر داشته باشید که هیچ کدام از این دو صرافی، به کاربران ایرانی خدمات نمی دهند و ایرانیان را تحریم کرده اند، لذا برای استفاده از خدمات و سرویس هایی که این دو صرافی و به صورت کلی صرافی های خارجی ارائه می دهند، نیاز به استفاده از پکیج های ما خواهید داشت تا با مشخصات خود، اکانت وریفای شده را در 2 الی 3 روز کاری دریافت کنید و معاملات خود را بدون محدودیت آغاز کنید.


نتیجه گیری و کلام پایانی

صرافی بایننس و کوین بیس هر  دو صرافی از بزرگ ترین پلتفرم های معاملاتی در کل دنیا هستند و ما در این مطلب پارامترهای متنوعی را که معمولا برای معامله گران حائز اهمیت است، مورد مقایسه قرار دادیم. تعداد زیادی از معامله‌ گران بین بایننس یا کوین بیس برای انجام معاملات دیجیتالی خود مرددند!

از آنجا که صرافی کوین بیسن در کشور امریکا مستقر است، به کاربران ایرانی هیچ سرویسی ارائه نمی دهد و در مقابل چندی پیش صرافی بایننس نیز فرآیند احراز هویت را برای تمامی کاربران اجباری کرد و بنابراین اگر قصد استفاده از خدمات این دو صرافی را داشته باشید، باید به بخش احراز هویت سایت احراز مراجعه کرده و بین پکیج های مورد نظر، صرافی مورد نظر خود را انتخاب کرده و حساب وریفای شده خود را با مشخصات کامل خودتان و در طول 2 الی 3 روز کاری دریافت کنید تا قادر به استفاده از سرویس های این صرافی ها باشید. در پایان چنانچه شما نیز از این دو صرافی استفاده می‌ کنید، تجربه های خود را در این خصوص با ما و مخاطبان ما به اشتراک بگذارید.

امیدوارم الان بتوانید تصمیم گیری کنید که بایننس یا کوین بیس برای استفاده شما مناسب تر است؟

همچنین اگر دوست دارید همه چیز درباره صرافی هات بیت را رایگان یاد بگیرید، این مطلب شما را راهنمایی می کند؛


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *