معرفی صرافی های متمرکز به شما کمک می کند تا صرافی های متمرکز مختلف در بازار کریپتوکارنسی را بشناسید تا بتوانید متناسب با معیارهایی که دارید، بهترین صرافی متمرکز برای کار در بازار ارزهای دیجیتال را برای خود انتخاب کنید. از آن جایی که شناخت صرافی های متمرکز (معتبر) بسیار حائز اهمیت است و بسیاری از کاربران ترجیح می دهند از صرافی های غیرمتمرکز استفاده نکنند، ما تصمیم گرفتیم در این مطلب به معرفی صرافی های متمرکز بپردازیم تا شما بهترین صرافی های متمرکز بازار را بشناسید و در مورد آن ها نکات مهم را یاد بگیرید، پس تا انتها همراه احراز بمانید تا به معرفی صرافی های متمرکز بپردازیم؛

معرفی صرافی های متمرکز

صرافی های دیجیتالی متمرکز که با نام CEX شناخته می شوند، به وسیله یک نهاد متمرکز اداره می شوند که این نهاد متمرکز کل امور صرافی را تحت نظر دارد؛ صرافی های متمرکز از کاربران خود می خواهند که برای احراز هویت اقدام کنند که با تمام اهداف بلاک چین و ارزهای دیجیتال تناقض دارد. جالب است بدانید که آمار ثابت کرده است که بالای 80 درصد معاملات در بازار کریپتوکارنسی از طریق صرافی های متمرکز انجام می شود.

به صورت کلی هدف اصلی صرافی های متمرکز متصل کردن فروشندگان به خریداران است و این در حالی است که فروشنده سفارش خود را ثبت می کند و در ادامه کار صرافی به عنوان واسطه این است که دنبال خریدار مناسب با حجم و قیمت درخواستی فروشنده بگردد و معامله مورد نظر را بین خریدار و فروشنده جوش دهد و کارمزد خود را بردارد. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید اینحاست که کل صرافی های متمرکز دیجیتال در یک نکته با یکدیگر مشابه اند و آن هم این است که ریسک کلاهبرداری و هک در آن ها بسیار بالاست، از همین روی پیشنهاد ما به شما این است که رمزارزهایی که از این صرافی ها خریداری می کنید، سریعا به کیف پول شخصی خود انتقال دهید، مگر این که قصد فروش زودتر آن ها را داشته باشید که در این صورت صرف نمی کند کارمزد انتقال بپردازید.


در صورتی که تمایل دارید از خدمات متنوع و جذاب صرافی های خارجی مثل بایننس، کوین بیس، کوینکس، بیترکس و … بدون محدودیت و ترس از مسدودی حساب استفاده کنید ولی قادر به احراز هویت مستقیم از ایران نیستید، میتوانید از طریق لینک زیر فرآیند احراز هویت خود را پیگیری کنید؛

ثبت سفارش احراز هویتاحراز هویت در صرافی های متمرکز


به بیان دیگر این صرافی ها، همان صرافی‌ های سنتی به حساب می آیند که از قدیم وجود داشته اند و اساس کلی آن ها وصل کردن فروشندگان به خریداران است، به صورتی که این معامله را بدون ارتباط دوطرف باهم به نتیجه می رساند و کارمزد خود را دریافت می کند. در دنیای رمزارزها، متمرکز بدین معنی است که شما به کسی برای نگهداری و مدیریت پول خود اعتماد می کنید. روش کار با همه صرافی‌ های متمرکز به صورت زیر می باشد:

  1. شما پول خود را در اختیار صرافی قرار می دهید؛
  2. صرافی این پول را برای شما حفظ می‌ کند؛ دقیقا مانند یک بانک یا فرد مورد اعتماد؛
  3. در گام بعدی قیمت ارزهای موجود در صرافی را ملاحظه می کنید؛
  4. سپس با توجه به صرافی شما قادرید پول فیات خود را در ازای یک ارز دیجیتال، یا یک رمزارز را با ارز دیگری مورد معامله قرار دهید؛
  5. سفارش خود را ثبت می نمایید؛
  6. صرافی یک فروشنده متناسب با سفارش خرید شما خواهد یافت و چنانچه فروشنده باشید به دنبال یک خریدار خواهد بود؛

بهترین صرافی های متمرکز 

صرافی های متمرکز بسیاری در دنیای ارزهای دیجیتال وجود دارند که سرمایه گذاران و معامله گران از سراسر دنیا از خدمات آن ها استفاده می کنند و ما تصمیم گرفتیم در این بخش به 15 مورد از بهترین، معتبرترین و جذاب ترین پلتفرم های معاملاتی متمرکز در دنیا اشاره کنیم و در مورد هریک مختصرا خدمت شما توضیحاتی را ارائه دهیم که می تواند دید شما را نسبت به صرافی های متمرکز بازتر کند؛

1. صرافی بایننس 

صرافی بایننس در سال 2017 در کشور چین راه اندازی شد و مسیر پیشرفت را خیلی زود در پیش گرفت و توانست لقب بزرگترین صرافی دیجیتالی دنیا را به خود اختصاص دهد. این صرافی به علت پایین بودن کارمزد تراکنش، نقدینگی بالا و تخفیف های اضافه در صورت پرداخت هزینه ها از طریق توکن بومی خود یعنی bnb، طرفداران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است.

اما نکته حائز اهمیت اینجاست که کاربران ایرانی نمی توانند به صورت مستقیم از ایران برای افتتاح حساب و احراز هویت در آن اقدام کنند ولی اگر بخواهند از خدمات متنوع بزرگ ترین صرافی دنیا استفاده کنند، می توانند با تهیه اکانت وریفای شده صرافی بایننس، این کار را انجام دهند، برای اطلاع بیشتر از این روش و نحوه انجام آن می توانید آموزش صفر تا صد کار با صرافی بایننس را در این مطلب مطالعه کنید؛

2. صرافی کوکوین 

صرافی کوکوین در سال 2017 میلادی راه اندازی شد و امکان معامله بیش از 400 نوع رمزارز را در اختیار کاربران خود قرار داده است. کوکوین صرافی کاربرپسندی است و کار کردن با آن بسیار ساده است و می توان این طور گفت که پلتفرم کوکوین، برای کاربران حرفه ای و تازه وارد این بازار قابل استفاده می باشد.

از طرفی همچنین اپلیکیشن کوکوین برای سیستم عامل های اندروید و iSO  قابل دانلود و نصب است. نکته مهم دیگر این که این صرافی یکی از ارزان ترین صرافی های متمرکز دنیاست که کارمزد تراکنش ها در آن حداکثر 0.01 در نظر گرفته شده است که بسیار عدد قابل قبول و منطقی به حساب می آید. این که احراز هویت در صرافی کوکوین چگونه است را نیز می توانید در این مطلب کامل یاد بگیرید.

3. صرافی بیتفینکس

بیتفینکس یکی دیگر از صرافی های قدیمی دیجیتالی به حساب می آید که می توان به وسیله آن معاملات رمزارزهای مختلفی را در دستور کار قرار داد. این صرافی در کشور انگلستان قرار دارد و در سال 2012 کار خود را در بازار کریپتوکارنسی آغاز کرده است و در حال حاضر هم در کشور هنگ کونگ فعالیت می کند. کارمزد معاملات در این صرافی کم است و طراحی صرافی بسیار کاربرپسند و ساده است و تریدر های حرفه ای معمولا این صرافی را برای معاملات دیجیتالی خود انتخاب می کنند.

4. صرافی کراکن

صرافی کراکن یکی دیگر از از بهترین صرافی های متمرکز است که با امنیت بسیار خوبی که دارد و همچنین ارائه بیش از 60 نوع ارز دیجیتال گوناگون در کنار اعطای پاداش های خوب در ازای سهام گذاری و وام دادن، یکی از پرطرفدارترین پلتفرم های معاملاتی در بازار رمزارزها به حساب می آید و تمامی این خدمات را با هزینه کم تر از سایر صرافی ها ارائه می دهد. آموزش صرافی کراکن را همین الان اینجا بخوانید.

5. صرافی کوین بیس 

کوین بیس به عنوان یکی از پرطرفدارترین صرافی های دیجیتالی در دنیای کریپتوکارنسی به حساب می آید که در سال 2012 در راستای انجام معاملات بیت کوین راه اندازی شد ولی امروزه قابلیت معامله بیش از 100 نوع رمزارز گوناگون را تعبیه کرده است و معامله گران بسیاری هستند که از این صرافی برای انجام خرید و فروش های کریپتویی خود استفاده می کنند و رضایت بالایی هم دارند.

6. صرافی هات بیت

برای معرفی صرافی های متمرکز می توان به هات بیت نیز اشاره کرد که یکی از 100 صرافی برتر دنیای کریپتوکارنسی به حساب می آید. از طرف دیگر هات بیت در اقدامی تازه، پرداخت سود سپرده به کاربران خود را در دستور کار خود قرار داده است و نخستین صرافی متمرکز در دنیاست که به شکل روزانه سود سپرده را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

7. صرافی هیوبی 

در سال 2013 که گرایش مردم به رمزارزها افزایش پیدا کرد، صرافی هیوبی بیشتر از سایر پلتفرم های معاملاتی بزرگ موجود در بازار، پیشرفت را تجربه کرد. پیش از سرکوب ارزهای دیجیتال در چین، نزدیک به 90 درصد معاملات ارز بیت کوین در این صرافی انجام می پذیرفت و در اصل بزرگ‌ ترین و فعال‌ ترین صرافی در این کشور آسیایی به حساب می آمد.

اما بعد از آن که معامله‌ رمزارزها و به دنبال آن معامله بیت کوین در چین ممنوع شد، دفتر مرکزی هیوبی هم از چین خارج و با تبدیل شدن به یک شرکت بین‌ المللی، تمرکز خود را روی مدل‌ های جدیدی از کسب و کار قرار داد که امکان خرید و فروش رمزارز با ارز رمزارزهای را می داد. در ادامه صرافی Huobi به صورت کامل متحول شد و مدل‌ هایی از ترید، مثل غیرمتمرکز و همتا به همتا را به سرویس خود افزود و مسیر پیشرفت را دوباره از سر گرفت و امروزه نیز یکی از بهترین صرافی های دنیا برای معامله ارزهای دیجیتال به حساب می آید.

8. صرافی بیتمکس

صرافی بیتمکس یکی دیگر از پلتفرم معاملات همتا به همتا رمزارزها به حساب می آید که در سال 2014 راه اندازی شد. جالب است بدانید که شرکت سازنده این صرافی HDR Global Trading می باشد که در کشور آفریقایی سیشل ثبت شده است اما در هنگ کنگ و آمریکا هم دفتر نمایندگی معتبری دارند.


پیشنهاد مطالعه : آموزش صرافی بیتمکس


بر خلاف دیگر صرافی های دیجیتالی که معمولا روی معاملات P2P متمرکز هستند، صرافی BitMEX بر روی معاملات مشتقات رمزارزها مانند معاملات آتی و مارجین متمرکز است و همین موضوع موجب شده است تا حجم معاملات روزانه ثبت‌ شده در این صرافی بین 1 تا 2 میلیارد دلار باشد و این اعداد بسیار قابل توجه است.

9. صرافی بیترکس

صرافی Bitrex صرافی دیگری است که شما می توانید به وسیله آن برای معامله ارزهای دیجیتال مورد نظر خود اقدام نمایید و بدین منظور که بتوانید این کار را به سادگی انجام دهید، نیاز به کمی آموزش دارید. (آموزش صرافی بیترکس به زبان ساده و کاملا رایگان!) در این صرافی شما قادرید با استفاده از هر کوینی برای خرید ارز دیگری اقدام کنید و همچنین می توانید کوین های خود را به رمزارزهای مورد نظر خود تبدیل نمایید.

فقط می بایست این را در نظر داشته باشید که شما قادرید ارزهایی را مورد معامله قرار دهید که این صرافی از آن ها پشتیبانی می نماید. جالب است بدانید که صرافی بیترکس از حدود 443 رمزارز یا کوین پشتیبانی می کند که اسم ارزهای برتر بازار مثل بیت کوین، اتریوم، ریپل و … نیز در این لیست به چشم می خورد. نکته شایان ذکر دیگر این که این صرافی کارمزد کمی برای انتقالات در نظر گرفته است و مبلغ کارمزد این صرافی برابر با 0.25 درصد است که بسیار مناسب است.

10. صرافی کوینکس

صرافی کوینکس از سال 2017 در شهر هنگ کنگ فعالیت خود را در بازار رمزارزها آغاز کرد و با توجه به این که این صرافی از ویژگی های بالای مالی برخوردار بود، سریعا توانست کاربران زیادی را جذب خود کند و امروزه جزو محبوب ترین صرافی های دیجیتالی به حساب آید. کوینکس در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد و جالب است بدانید که در سالیان گذشته حدود 60 درصد کاربران این سایت را کاربران ایرانی تشکیل می دادند!


پیشنهاد مطالعه : آموزش صفر تا صد کار با صرافی کوینکس


البته در سال 2021 نامه ای از طرف رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مبنی بر مسدود سازی و فیلتر شدن صرافی های بین المللی در ایران فرستاده شد! از همین روی کوینکس امروزه فیلتر است، ولی با وجود فیلترینگ بر روی این صرافی هنوز محبوبیت زیادی بین کاربران ایرانی دارد و این هم بیشتر به دلیل پشتیبانی این صرافی از زبان فارسی می باشد.

11. صرافی بای بیت

صرافی bybit در سال 2018 تاسیس شد و در ابتدای امر تنها برای معاملات فیوچرز می توانستید از آن استفاده کنید ولی در ادامه امکان انجام معاملات اسپات هم به این صرافی افزوده شد. به این دلیل که صرافی های ایرانی معاملات فیوچرز ندارند، کاربران ایرانی بسیاری در این صرافی این نوع معامله را انجام می دهند. بر اساس بررسی های صورت گرفته، این صرافی در ویرجین بریتانیا طراحی شده است! آموزش کار با صرافی بای بیت را به صورت رایگان اینجا یاد بگیرید.

صرافی بای بیت کشورهایی از جمله ایران رو تحریم کرده ولی با استفاده از اکانت های وریفای شده می توانید در این صرافی فعالیت نمایید. در حال حاضر رقابت تنگاتنگی بین بای بیت و بایننس در جریان است و صرافی بای بیت نیز توانسته با بروزرسانی ها و اضافه کردن امکانات تازه به صرافی خود، محبوبیت بالایی بین طرفداران پیدا کند. بر اساس اعلام سایت بای بیت این صرافی بیش از 1.6 میلیون کاربر دارد که بسیار مناسب است. صرافی بای بیت از پلتفرم های وب، اندروید و ios پشتیبانی می نماید که این امر نشان دهنده قابلیت استفاده این صرافی به وسیله تمامی افراد با هر سطح دانشی از بازار کریپتوکارنسی است.

12. صرافی okex

صرافی اوکی اکس در سال 2014 و در کشور چین تاسیس شد و با وجود فشارهای بسیار زیاد دولت چین و مخالفت آن با ارزهای دیجیتال، این صرافی بین بزرگ‌ ترین صرافی‌ ها از نظر حجم معاملات، قرار گرفته است. جالب است بدانید که این صرافی به میلیون‌ ها کاربر در بیش از 100 کشور دنیا خدمت رسانی می کند و از صدها جفت ارز معاملاتی نیز پشتیبانی می کند. لذا همه این قابلیت ها در کنار ارائه خدمات مربوط به اوراق مشتقه و …، این صرافی را به یکی از بهترین صرافی های متمرکز دنیا تبدیل کرده است.

13. صرافی gate.io

از قدیمی های بازار ارزهای دیجیتال می توان به صرافی gate.io اشاره کرد که به وسیله لین هان در سال 2013 راه اندازی شد. این صرافی در سال 2017 به علت ممنوع شدن معاملات رمزارزها در چین، نام خود را به Gate تغییر داد و بعد از این ممنوعیت، صرافی Gate تنها بر روی معاملات OTC یوان چین و جفت ارزهای معاملاتی ارزهای دیجیتال متمرکز شد و کاملا مبادلات ارزهای فیات به رمزارزها را کنار گذاشت.


پیشنهاد مطالعه آموزش کار با صرافی gate.io به زبان ساده


جالب است بدانید که این صرافی بخشی از شرکت GateTechnohogy به حساب می آید و مقر آن امروزه در کشور آمریکا قرار دارد. این صرافی از رمزارزهای مختلفی مثل بیت کوین، اتریوم و تتر پشتیبانی می نماید. نکته جالب دیگر این که اطلاعاتی در خصوص با تیم توسعه دهنده صرافی gate.io در دسترس نیست و همچنان به شکل ناشناس فعالیت می کنند. صرافی Gate.io از یک اپلیکیشن موبایلی قدرتمند و کارآمد برخوردار است که هم برای سیستم عامل های اندروید و iOS قابلیت دانلود، نصب و استفاده را دارد.

14. صرافی ftx

در ادامه معرفی صرافی های متمرکز باید به صراف اف تی ایکس اشاره کرد که یک صرافی اوراق مشتقه دیجیتالی در سطح سازمانی به حساب می آید که در سال 2019 میلادی و در شهر هنگ کنگ راه اندازی شده است. این صرافی که با شعار “توسط تریدرها و برای تریدرها” شهرت پیدا کرده است، برند خود را با نخستین محصولات مشتقه در نوع خود در بازار ارزهای دیجیتال عرضه کرد.

اندک زمانی بعد از راه‌ اندازی، صرافی FTX از لحاظ حجم معاملات بین 5 صرافی مشتقه برتر دنیا جای گرفت و توجهات بسیار زیادی را به سمت خود جلب کرد. این صرافی سریعا میان تریدرهای کوچک و قدیمی تر بازار مشتقات کریپتو جای خود را پیدا کرد و در حال حاضر نیز فعالیت های بسیار زیادی در این حوزه دارد و یکی از بهترین صرافی های متمرکز به شمار می رود. آموزش کار با صرافی ftx را همین الان اینجا بخوانید.

15. صرافی hitbtc

صرافی HitBTC یکی دیگر از بهترین صرافی های متمرکز جهان است که در بستر رمزارزها خدمات متنوعی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد. این صرافی بیش از 800 جفت معاملاتی دارد و در سال 2013 راه اندازی شده است. این صرافی همچنین طیف وسیعی از API ها را هم ارائه می دهد. صرافی HitBTC روش های امنیتی را مورد استفاده قرار می دهد که احراز هویت دو عاملی یکی از آن هاست. این طور گفته می شود که این پلتفرم با افزایش امکانات فنی، تاخیر دسترسی به داده ها را کم کرده است.


پیشنهاد مطالعه : آموزش صرافی hitbtc


صرافی HitBTC از دفاتر مختلفی در کل دنیا از جمله هنگ کنگ، پکن، سنگاپور و … برخوردار می باشد. به عبارتی هیت بی تی سی یک صرافی رمزنگاری اروپایی محسوب می شود که با پذیرش پرداخت ها و نقل و انتقالات فیات نقش حائز اهمیتی در این بازار بر عهده دارد. HitBTC حتی پرداخت فیات بعضی از کشورهای اروپایی را قبول کرد و دسترسی را برای تعداد زیادی از کاربران فراهم نمود.

نقاط قوت صرافی های متمرکز

قابلیت اطمینان : قابل اطمینان بودن یک صرافی بسیار حائز اهمیت است، چرا که همواره یکی از نگرانی های معامله گران و سرمایه گذاران رمزارزها همین موضوع امنیت دارایی های دیجیتال است. صرافی های متمرکز با ارائه دادن لایه های امنیتی بیشتر، امروزه امنیت را تضمین می کنند. حتی با این که پیش از این صرافی بایننس یک بار هک شد، ولی خود صرافی تمامی دارایی های سرقت شده کاربران را از صندوق خود پرداخت نمود تا هیچ گونه مشکلی به وجود نیاید.

کاربر پسند بودن : صرافی های متمرکز به صورت معمول رابط های کاربر پسندی را در اختیار کاربران خود قرار می دهند و معامله رمزارزها را بسیار ساده می کنند و از طرفی این امکان را برای کاربران خود فراهم می آورند تا معاملات مورد نظر خود را در طول چند ثانیه انجام دهند. به صورت کلی در صرافی های متمرکز، به این علت که نگهداری و سفارشات متمرکز انجام می شود؛ می توان به عنوان محل مناسبی برای معامله ارزهای دیجیتال از آن ها یاد کرد.

نقدینگی بالا : صرافی های متمرکز، دارایی های کافی برای سپرده گذاری و برداشت سریع را در اختیار دارند. در حقیقت نقدینگی عامل برنده صرافی های متمرکز به حساب می آید و در این صرافی ها معاملات با حجم بالا هم در پرسرعت ترین زمان ممکن انجام می شود.

نقاط ضعف صرافی های متمرکز

کارمزد بالای معاملات : صرافی های متمرکز در ازای خدماتی که در اختیار کاربران خود قرار می دهند، کارمزد زیادی دریافت می کنند. این کارمزد در ازای معاملاتی است که از طرف کاربران و به وسیله معاملات اهرمی یا اسپات انجام می شود.

احتمال نفوذ به سرورهای صرافی : یکی دیگر از نقاط ضعف صرافی های متمرکز که دارای پلتفرم هستند، نگهداری ایمن دارایی های دیجیتالی مشتریان است و همین امر موجب ترغیب هکرها برای هک این دارایی ها شده است. بعضی مواقع شاید میلیاردها دلار از سرمایه معامله گران در بستر صرافی در حال معامله شدن قرار دارد و هر اشتباهی از طرف صرافی می تواند کار هکرها را برای دستبرد زدن به این دارایی ها ساده تر کند.

تفاوت صرافی های متمرکز و غیرمتمرکز

1. نقدینگی : نقدینگی در صرافی های متمرکز از صرافی های غیر متمرکز به مراتب بالاتر است.

2. امنیت : به صورت کلی به این خاطر که در صرافی های غیرمتمرکز دارایی های کاربران داخل پلتفرم خود صرافی نگه داری نمی شود، لذا امکان هک این دارایی ها پایین تر است، به این دلیل که بسیاری از کاربران در صرافی های متمرکز دارایی های خود را به دلیل کاهش هزینه های انتقال از صرافی خارج نمی کنند و این امنیت سرمایه آن ها را به مراتب کاهش خواهد داد.

3. سرعت : سرعت انجام معاملات صرافی های غیر متمرکز از صرافی های متمرکز به مراتب پایین تر است. مطابق با آمار و تحلیل ها انجام یک تراکنش در صرافی های متمرکز به میانگین 10 میلی ثانیه زمان احتیاج دارد و این در حالی است که در صرافی های غیر متمرکز این زمان امکان دارد تا 1 دقیقه نیز به طول بی انجامد.

4. کارمزد : در صرافی های متمرکز برای هر تراکنش مقداری از کارمزد دریافت می شود، اما درصد کارمزد در صرافی های غیر متمرکز ثابت می باشد یا کارمزد در صرافی های غیر متمرکز ناچیز و کم تر است اما در صرافی های متمرکر کارمزد به مراتب بیشتری از کاربران دریافت خواهد شد.

5. کنترل : در یک صرافی دیجیتالی متمرکز، بیشتر کنترل اکانت ها در اختیار مجری صرافی است و این در حالی است که در صرافی های غیر متمرکز رمزارزها به صورت کامل در اختیار خود کاربران قرار دارد. یکی از حائز اهمیت ترین و بارز ترین قابلیتی که تریدرهای صرافی های غیر متمرکز را انتخاب می کنند، همین موضوع محسوب می شود.

6. امکانات : در صرافی های متمرکز قابلیت هایی مثل ابزارهای مدیریت و چندین نوع سفارش در نظر گرفته شده است و این در حالی است که صرافی های غیر متمرکز تعداد اندکی از این انواع سفارشات را در اختیار کاربران خود قرار می دهند.

7. محبوبیت : صرافی های متمرکز محبوبیت به مراتب بیشتری به نسبت صرافی های غیر متمرکز دارند، چرا که زیر ساخت های بهتر و سرعت و قدرت نقدینگی بیشتر و بالاتری را در اختیار کاربران خود قرار می دهند.

8. قوانین : تنظیم کردن معاملات در صرافی های غیرمتمرکز به مراتب ساده تر است. البته این را هم باید در نظر داشت که صرافی های متمرکز بایستی برای دریافت مجوز از سازمان نظارتی مختص به خود اقدام کنند و این در حالی است که صرافی های غیر متمرکز از قوانین خاصی پیروی نمی کنند، چرا که که از بلاک چین بهره می گیرند و این بدین معنی است که حتی چنانچه دولت معامله رمزارزها را ممنوع اعلام کند، تاثیری در کار صرافی های غیر متمرکز ندارد، چرا که همه چیز غیر متمرکز تعبیه شده است.


نتیجه گیری و کلام پایانی

همانطور که قول داده بودیم، در این مقاله به معرفی صرافی های متمرکز پرداختیم و 15 تا از بهترین صرافی های متمرکز را در کنار تمام نکاتی که باید در مورد صرافی های متمرکز و غیرمتمرکز بدانید را بررسی کردیم تا دیدتان نسبت به انتخاب صرافی مناسب برای معاملات رمزارزها بازتر از همیشه شود و انتخاب مناسب تر و مطمئن تری داشته باشید؛ لذا امیدواریم از معرفی صرافی های متمرکز نهایت استفاده را برده باشید.

همچنین اگر دوست دارید اموزش کار با صرافی bilaxy را هم یاد بگیرید، همین الان اینجا کلیک کنید.

در این مطلب ما به معرفی صرافی های متمرکز پرداختیم ولی شما اگر صرافی متمرکز دیگری هم میشناسید که توانسته است عملکرد خوبی از خود نشان بدهد، حتما در بخش دیدگاه ها اسم آن را بنویسید تا وارد مقاله کنیم؛


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *