آیا می دانید تفاوت سرور ایرانی و خارجی چیست و بر چه اساسی باید دیتاسنتر خارجی یا داخلی را برای استفاده خود و یا کسب و کار خود انتخاب کنید؟ اگر به هر دلیلی می خواهید دیتاسنترهای خارجی و یا داخلی را استفاده کنید، باید در ابتدای امر بدانید که هر کدام از آن ها چه ویژگی هایی دارند و چه خدماتی را با چه کیفیتی می توانند در اختیار شما و سازمانتان قرار دهند، بنابراین در این مطلب از سری مقالات آموزشی سامانه احراز قصد داریم تفاوت سرور ایرانی و خارجی را بررسی کنیم تا پس از مطالعه این مطلب، بتوانید به سادگی تصمیم خودتان را برای استفاده از دیتاسنتر مورد نظر خود، مطابق با بودجه ای که دارید و خدماتی که نیاز دارید، بگیرید.

تفاوت سرور ایرانی و خارجی

در ابتدا باید گفت که سرور ایرانی و خارجی کاربردهای زیادی برای شما به همراه دارد؛ وقتی که قصد ندارید هزینه اجاره یک سرور اختصاصی را بپردازید، این مدل سرورها و خدمات دیگری که دیتاسنترها ارائه می دهند، می توانند برای شما مفید واقع شوند. با وجود یک سرور ایرانی و خارجی دیگر نگران کمبود منابع خود نباشید و در این خصوص مشکلی برای شما به وجود نمی آید. سرور ایرانی و خارجی اطلاعات شما را بهتر مدیریت می نماید و کارایی این سرورها بهتر از سرورهای اشتراکی است. این سرورها معمولا هزینه مناسبی دارند و اجاره بهای آن ها بسیار اندک در نظر گرفته می شود.

این را هم باید در نظر داشت که نفوذ به این سرورها کار بسیار سختی می باشد، از همین روی با استفاده از آن ها امنیت حساب کاربری شما نیز تضمین می شود. در واقع شما با این قابلیت ها به راحتی قادرید سرور و هاست خود را کنترل و مدیریت نمایید. این سرورها امکان ارتقای بالایی دارند و می توان امکانات آن ها را تا حدود زیادی افزایش داد. یکی از حائز اهمیت ترین مواردی که در زمان تهیه‌ سرور مجازی بایستی به آن توجه داشت، موقعیت جغرافیایی سرور می باشد، چرا که مکان جغرافیایی‌ ای که سرور در آن قرار دارد، در بعضی از معیارهای انتخاب شما مثل نحوه سرویس‌ دهی تفاوت ایجاد می کند. سرور مجازی ایران و سایر کشورهای خارجی هر یک مزایا و کارکردهای مختص به خود را دارا می باشند که در ادامه مفصل به این قابلیت ها و حتی نقاط ضعف آن ها اشاره خواهیم کرد.


پربازدیدترین : بهترین دیتاسنترهای جهان


به صورت کلی همین ابتدای امر باید گفت که سرورهای مجازی‌ ای که میزبانی سرورهای اصلی و دیتاسنترهای آن در داخل ایران سرویس دهی می کند و از اینترنت ایران استفاده می کنند را سرورهای ایرانی و آن دسته از سرورهایی که میزبانی سرورهای اصلی و دیتاسنترهای آن در خارج از ایران سرویس دهی می شود و از اینترنتی به جز اینترنت ایران برای آن استفاده می کنند، سرورهای خارجی گفته می شود.

چنانچه قصد استفاده از خدمات دیتاسنترهای معتبر داخلی و یا خارجی را دارید، اما نمی دانید تفاوت سرور مجازی ایران و خارج چیست، این مقاله را تا انتها دنبال کنید، چرا که مطمئنا بعد از مطالعه این مطلب، مشکل شما به صورت کامل برطرف خواهد شد. سرور ایرانی و خارجی فرق های زیادی با یکدیگر دارند؛ برخی از این سرورهای ایرانی پایداری به مراتب پایین تری دارند، از همین روی از این نظر دیتاسنترهای ایرانی در قیاس با خدماتی که دیتاسنترهای خارجی در اختیار کاربران خود قرار می دهند، در سطوح پایین تری قرار می گیرند.

ترافیک لازم برای دیتاسنترهای ایرانی به مراتب کم تر از دیتاسنترهای خارجی معتبر است و از این لحاظ استفاده از آن ها به نفع شما خواهد بود. شبکه دسترسی به اینترنت در این سرورها بسیار بالاست ولی از طرف دیگر، پهنای باند سرورهای خارجی بسیار وسیع تر از پهنای باند سرور های ایرانی می باشد که نکته خیلی مهمی به حساب می آید. در سرورهای خارجی به صورت معمول سخت افزارهای جدید تر و بروزتری استفاده شده اند که قابلیت این گروه از سرورها را بیش تر می کند. با استفاده از انواع سرور های خارجی، قادرید به تمامی منابع اطلاعاتی دنیا دسترسی داشته باشید. همچنین در سرورهای ایرانی با خطر تحریم مواجه می شوید ولی در این مطلب به شما خواهیم گفت که راهکار قطعی و مطمئن برای عبور از سد تحریم ها و افتتاح حساب در دیتاسنترهای خارجی چیست، پس همچنان با سامانه احراز همراه بمانید.

نقاط قوت و ضعف دیتاسنترهای خارجی

  • امکان استفاده از کلیه مخازن اطلاعات جهان : شما می توانید از تمامی سایت‌ های جهان بدون هیچگونه محدودیتی استفاده نمایید.
  • استفاده از سخت افزار‌های جدید : به علت ارزان بودن سخت افزار در خارج از ایران، به صورت معمول در دیتاسنترهای معتبر دنیا، همواره بروزترین سخت‌ افزارها مورد استفاده قرار گرفته اند که این امر می تواند در کیفیت سرور مجازی اثر بسیاری داشته باشد.
  • پهنای باند بسیار وسیع : به علت وجود کیفیت شبکه وسیع در خارج از ایران، سرورهای مجازی خارجی همراه با پهنای باند بسیار قدرتمندی در اختیار کاربران قرار می گیرند. بنابراین این مورد برای سایت‌ های دانلود و آپلود که به دانلود اطلاعات از سراسر جهان احتیاج دارند، بهترین گزینه می باشد.
  • عدم داشتن ثبات قیمت : در صورت داشتن نوسان قابل توجه در بازار ارز کشور، امکان تغییر در قیمت تمدید این سرویس‌ ها وجود دارد ولی به صورت کلی نمی توان گفت این موضوع نقطه ضعف دیتاسنترهای خارجی است؛ در واقع این ضعف کشور ایران است که ارزش پول خودش را همواره در برابر سایر کشورهای قدرتمند مثل آمریکا از دست می دهد!
  • خطر تحریم : به علت فشارهای سیاسی و اقتصادی بر ایران، به احتمال بسیار بالا دیتاسنترهای خارجی کشور ایران را در لیست تحریم خود قرار داده اند ولی شما عزیزان این امکان را دارید که با ثبت سفارش در سامانه احراز ، به وسیله تخصص و روابطی که کارشناسان ما در خارج از کشور دارند، حساب کاربری خود را ایجاد و احراز هویت نمایید و با صرف هزینه اندکی در همان ابتدای کار، خیال خودتان را از بابت احراز هویت اکانت خود آسوده کنید و در ادامه تنها متمرکز روی استفاده از خدمات دیتاسنتری و ابری خود شوید. برای اطلاع بیشتر می توانید از لینک احراز هویت در دیتاسنتر استفاده فرمایید.
  • دسترسی تنها از طریق اینترنت : دسترسی به اطلاعات سرورهای مجازی خارج کشور، فقط از طریق اینترنت فراهم است و این در حالی است که دسترسی به اینترنت کشور با اختلال همراه شود، دسترسی به سرور مجازی شما امکان پذیر نیست که این مورد را هم نمی توان عیب دیتاسنترهای خارجی دانست!
  • سرعت دسترسی پایین‌ تر به وب سایت نسبت به سرور مجازی ایران : بُعد فاصله در سرعت لود سایت و دسترسی به اطلاعات می تواند اثرگذار باشد، به همین خاطر به دلیل پینگ بالاتر سرورهای خارجی، سرعت دسترسی به اطلاعات نسبت به سرور مجازی ایران بعضا شاید کم تر باشد ولی این امکان نیز وجود دارد که سرعت بسیار بالاتری از دیتاسنترهای ایرانی را به شما ارائه دهند.

نقاط قوت و ضعف دیتاسنترهای داخلی

  • امنیت اطلاعات : با در نظر داشتن این نکته که سایت‌ های دولتی و سایت‌ های بعضی شرکت‌ ها، حاوی اطلاعات حیاتی و مرتبط با منافع ملی هستند، پیشنهاد می کنیم که از سرور مجازی ایران برای میزبانی اطلاعات و سایت خود استفاده کنند!
  • سرعت بالاتر : چنانچه سرور مجازی شما داخل ایران باشد، بعضا سرعت دسترسی به اطلاعات یا به اصطلاح سرعت لود شدن سایت و فایل‌ های شما برای کاربران داخل ایران، به مراتب از دسترسی به اطلاعات در سرورهای مجازی موجود در خارج از کشور می تواند سریع تر باشد، چرا که این موضوع بیشتر به بُعد مسافت و پایین بودن پینگ ارتباط می کند.
  • ترافیک ارزان‌ تر برای کاربران : به صورت معمول شرکت‌ های ارائه دهنده‌ اینترنت، مثل مخابرات یا سایر شرکت ها ترافیک داخل ایران را برای کاربران خود با تعرفه ارزان‌ تری محاسبه می کنند. بنابراین کابران داخل ایران به منظور استفاده از اطلاعات میزبانی شده بر روی سرور مجازی شما بهای کم تری می پردازند.
  • دسترسی به اطلاعات : در زمان اختلال در اینترنت ایران، به صورت معمول شاهد کندی یا عدم دسترسی به سایت‌ هایی که روی سرورهای خارجی قرار دارند، هستیم ولی اگر سرور مجازی شما در داخل کشور میزبانی شود، سرور شما با مشکل کم تری مواجه خواهد شد ولی بعضا می تواند با مشکلات بیشتری هم مواجه شود و این به فاکتورهای دیگری نیز وابسته است.
  • پایداری پایین‌ تر : متاسفانه در ایران، کیفیت شبکه‌ ای در حد کشورهای پیشرفته نیست و این امر موجب کاهش میانگین آپتایم سرورها و در نهایت آپتایم وب سایت ها خواهد شد. به صورت کلی، آپتایم شبکه در ایران می‌ تواند بین 98.5 تا 99 درصد باشد.
  • عدم امکان استفاده از برخی مخازن اطلاعات خارجی : متاسفانه بعضی از وب سایت های خارجی، آی‌ پی‌ های ایرانی را تحریم کرده‌ اند. این امر، امکان دانلود اطلاعات از سایت‌ هایی که دسترسی ایران را تحریم کرده‌ اند، در سرور‌های مجازی ایران را از بین خواهد برد.
  • کیفیت متوسط شبکه دسترسی به اینترنت : ایران از لحاظ کیفیت شبکه‌ دسترسی به اینترنت، توان رقابتی چندانی با بعضی از کشورهای پیشرفته قاره آمریکا و اروپا را ندارد؛ بنابراین کیفیت شبکه و پهنای باند اینترنت کم تری در سرویس‌ های ایران نسبت به خارج احساس می‌ شود.
  • ترافیک کم تر : به علت کم و گران بودن ترافیک در داخل کشور، به صورت معمول در شرکت‌ های هاستینگ به سرور مجازی ایران، ترافیک محدودی تعلق خواهد گرفت.

تفاوت دیتاسنترهای خارجی و داخلی از جنبه های گوناگون

1. امنیت اطلاعات : چنانچه سروری که قصد تهیه آن را دارید، برای سایت های دولتی یا شرکت هایی است که اطلاعات آن ها محرمانه است و نباید از ایران خارج شود و یا در حوزه منافع ملی فعالیت می کنند، برای میزبانی سایت خود باید از هاست ایرانی بهره بگیرند.

2. سرعت دسترسی : وجود این قابلیت به موقعیت مکانی سرور و کاربران و بعد مسافت بستگی دارد. به صورت کلی می توان این طور گفت که هر چقدر مسافت شما با دیتاسنتر کم تر باشد، سرعت دسترسی هم افزایش پیدا خواهد کرد. بدیهی است که چنانچه در ایران قرار دارید و همچنین کاربرانی که از سایت شما بهره می گیرند هم بیشتر ایرانی هستند، سرورهای ایرانی گزینه به مراتب مناسب تری به حساب می آیند.


پربازدیدترین : انتخاب دیتاسنتر مناسب


اما چنانچه بیشتر کاربران شما از خارج از کشور به سایت وصل می شوند و یا تجارت شما بیشتر با افراد یا شرکت هایی خارج از ایران صورت می پذیرد، بهتر است جهت اطمینان، از خدمات دیتاسنترهای خارجی استفاده نمایید. به علاوه، به این دلیل که دسترسی به اطلاعات سرورهای مجازی خارج تنها از طریق اینترنت انجام می شود، چنانچه اینترنت با مشکلاتی روبرو شود، دسترسی به سرور مجازی هم دچار مشکل خواهد شد.

3. هزینه سرویس : عوامل گوناگونی در مقدار هزینه و قیمتی که برای خرید سرور مجازی ایران و کشورهای خارجی می پردازید تاثیرگذارند. به صورت کلی هزینه‌ تهیه و استفاده از سرورهای خارجی بالاتر از سرویس های ایرانی هستند. یکی از این عوامل موثر، قیمت ارز خارجی می باشد. چنانچه قصد تهیه سرویس‌ های خارجی را دارید، باید در نظر داشته باشید که تغییر و نوسانات قیمت ارزهای خارجی در مقدار هزینه‌ پرداختی برای تهیه و همچنین به منظور تمدید درخواست شما، اثرگذار خواهد بود.

از دیگر دلایل بالا بودن قیمت سرورهای خارجی، می توان به وجود سیستم‌ ها و سخت افزارهای پیشرفته‌ تر و بروز‌تر شامل سرویس‌ های مقابله با حملات DDOS، سخت افزار های امنیتی و … اشاره کرد. مورد دیگری که این تفاوت سرور مجازی ایران و خارج از لحاظ قیمتی را ایجاد می کند، تهیه لایسنس برای نرم افزارهاست، این در حالی است که در سرورهای خارجی، امکان استفاده از بعضی نرم افزارها بدون تهیه لایسنس وجود ندارد، در دیتاسنترهای داخلی به اندازه دیتاسنترهای خارجی حساسیت زیادی برای خرید لایسنس‌ های این چنینی دیده نمی شود. جالب است بدانید که در سرویس‌ های داخلی، ترافیک در بعضی اپراتورها به صورت نیم‌ بها محاسبه می گردد.

4. پهنای باند : این مورد را می‌ توان آن را یکی از معیارهای حائز اهمیت در هزینه و کارایی به حساب آورد. شما بدین منظور که بتوانید از سرور مجازی خود بهره بگیرید، باید پهنای باند کافی برای این کار را در اختیار داشته باشید. پهنای باند در حقیقت به کلیه ترافیکی می گویند که هم به شکل ورودی و هم به شکل خروجی با سرور شما کار می کند.

بدین شکل که شما زمانی که سرور را تحویل می‌ گیرید، به میزانی مشخص که به شکل گیگابایت معرفی می‌ شود می توانید از آن استفاده نمایید، زمانی که کاربران از سرور شما فایل دریافت کرده و یا چیزی را روی آن آپلود می‌ کنند، در حقیقت از پهنای باند این سرور استفاده کرده اند. پهنای باند به‌ عنوان یک عامل برای تفاوت سرور مجازی ایران و خارج یکی از موارد الزامی است و در این خصوص پهنای باند سرورهای مجازی داخلی بسیار بیشتر و ارزان‌ تر از پهنای باند خارجی می باشد.


پربازدیدترین : بزرگترین دیتاسنترهای جهان


چرا که زمانی که ترافیکی در جریان باشد، بسترهای شبکه برای این ترافیک پول دریافت می‌ کنند و این هزینه برای شبکه‌ های بین‌ المللی بسیار بیشتر است، ولی اگر این ترافیک در یک بستر داخلی در جریان باشد، هزینه‌ ها بسیار کم تر و یا حتی به صفر می رسد. چرا که برخی از دانلودهایی که از سرورهای ایران انجام می دهید، رایگان است و ترافیک آن برای شما محاسبه نخواهد شد. لذا چنانچه قصد راه‌ اندازی دانلودسنتر دارید و یا فکر می‌ کنید که پهنای باند زیادی روی سایت شما مصرف می‌ شود، بهترین گزینه برای شما دیتاسنترهای داخلی است.

5. کیفیت و uptime شبکه : آپتایم یا پایداری سرور مجازی را می‌ توان یک معیار فوق‌ العاده حائز اهمیت در کیفیت سرور در نظر گرفت که بایستی بالا باشد. آپتایم در حقیقت به زمانی می گویند که یک سرور آماده به کار است و می‌ تواند به کاربرانی که برای بازدید از سایت به اپلیکیشن مستقر در آن اقدام می‌ کنند، سرویس‌ دهی کند. به صورت معمول آپتایم با عددی درصدی و در حدود ۹۹.۹۹ مورد بررسی قرار می گیرد.

اگر این آپتایم کم باشد، به هیچ وجه نمی توان به سرور اعتماد کرد. درباره تفاوت سرور مجازی ایران و خارج از نظر آپتایم باید گفت که آپتایم برای سرویس‌ های خارجی کاملا تضمین‌ شده می باشد و برای بسیاری از سرویس‌ های ایرانی این عدد با ارفاق قابل قبول است ولی این امکان وجود دارد که بعضی از عوامل روی این موضوع تاثیرات منفی بگذارند.

در این مورد که این تاثیرات چیست و تا کجا پیش می‌ رود، باید گفت که تفاوت سرور مجازی ایران و خارج از این لحاظ زیاد است و آپ تایم دیتاسنترهای خارجی تضمین شده و بالاست و نوسانات بسیار اندکی دارد، ولی چنانچه شما یک سایت بین‌ المللی را راه‌اندازی می‌ کنید که احتیاج دارید این آپتایم همیشگی باشد و یا به هر دلیل بهترین کیفیت را نیاز دارید، دیتاسنترهای خارجی بهترین گزینه برای شما به حساب می آیند.

6. قوانین : قوانین دیتاسنترهای مختلف یکی دیگر از عوامل مهم در مقایسه دیتاسنترهای خارجی و داخلی محسوب می شود؛ به علت وجود بعضی قوانین مربوط به سرورهای خارجی که به صورت معمول سخت‌ گیرانه‌ تر از قوانین استفاده از سرورهای داخلی هستند، به منظور استفاده از آن ها، امکان دارد با محدودیت‌ هایی روبرو شوید که این قوانین شامل کپی رایت، تنظیمات امنیتی و یا ارسال هرزنامه و … بر روی سرور می باشد. نکته حائز اهمیت در این خصوص اینجاست که بعضی از کاربران فکر می کنند سرور مجازی داخل ایران فقط برای کاربران داخل ایران و سرور مجازی خارجی فقط برای کاربران خارج از ایران قابل دسترس و استفاده است.

اما این تصور به صورت کلی اشتباه است؛ دیتاسنتر سرورهای مورد استفاده شما چه در داخل ایران و چه در خارج از کشور قرار گرفته باشند، از تمام نقاط دنیا قابل دسترس خواهند بود و منطقه قرارگیری دیتاسنتر خیلی تاثیر زیادی نخواهد داشت. همچنین امکان انتقال از سرور مجازی خارج به سرور مجازی ایرانی و به عکس همواره وجود دارد و این شمایید که می بایست با توجه به نوع سایت و خدماتی که در آن ارائه می دهید، تجارت و کاربران خود، گزینه مناسب تر را برای خود انتخاب نمایید.

7. سئو وب سایت : موقعیت جغرافیایی سرور مجازی ایران و کشورهای خارجی روی این مورد هم اثرگذاری بالایی دارد. البته نمی توان به صورت قطعی گفت که از این جهت کدام یک برتر می باشند، چرا که هر یک قابلیت ها و مزایای منحصر به خود را دارند که انتخاب آن به نوع سایت شما و لوازم آن بستگی خواهد داشت.

لذا چنانچه بیشتر بازدیدکنندگان سایت شما از ایران هستند، تهیه‌ سرور از داخل کشور در رتبه بندی سایت شما در سرویس جست و جوی گوگل به علت وجود همخوانی میان IP جست‌ و جو کننده و وب سایتی که بالا آوردید، تاثیر مثبت بسیار اندکی خواهد داشت. همچنین سرعت لود سایت هم برای بیشتر کاربران داخلی شما بیشتر شده که این هم از نظر گوگل امتیاز به حساب می آید. البته این را هم باید در نظر داشته باشید که سرعت دسترسی سایت‌ هایی مثل گوگل به سایت شما کم تر شده که این خود از نظر گوگل یک نقص محسوب می شود.


پربازدیدترین : بروکر اوآندا {از صفر تا 100}


مورد دیگری که تا حدی بر روی سئو سایت تاثیر منفی دارد، بروز مشکلات ارتباطی می باشد که به شکل مقطعی رخ داده و ایجاد اختلالاتی در ایندکس شدن سایت را به همراه خواهد داشت. بعضی از سایت‌ ها هم هستند که به منظور استفاده از سرویس‌ های آن ها در راستای درآمد زایی، باید حتما سرورهای مورد استفاده شما در دیتاسنترهای خارج از کشور قرار داشته باشند. به عنوان مثال سایت Google Adwords از جمله وب سایت هایی به حساب می آید که به منظور استفاده از خدمات آن و کسب درآمد می بایست از خدماتی که دیتاسنترهای خارجی ارائه می دهند استفاده کنید.

8. ارتباط با پشتیبانی فنی : یکی دیگر از تفاوت های سرویس های دیتاسنترهای داخلی و خارجی به پشتیبانی فنی سرورها ارتباط دارد. در نظر داشته باشید که وب‌ سایت‌ های هاستینگ معتبر و باتجربه در ایران خدمات پشتیبانی بسیار مناسبی در اختیار کاربران خود قرار می دهند. توجه داشته باشید که حتی چنانچه سروری با آپ‌ تایم مناسب انتخاب نمایید، بعضی اوقات این امکان وجود دارد که به ارتباط با تیم پشتیبانی احتیاج پیدا کنید.

به عنوان مثال شاید بخواهید سیستم‌ عامل سرور خود را تغییر دهید یا برای استفاده از سرور راهنمایی نیاز داشته باشید. در این زمان است که پشتیبان هم‌ زبان می تواند گزینه مناسبی برای شما به حساب آید ولی اگر زمان انگلیسی یا سایر زبان های مرسوم را بلد باشید، دیتاسنترهای خارجی هم از لحاظ پشتیبانی عملکرد بسیار خوبی دارند.

9. سخت افزار سرورها : به علت وجود تحریم ها و مشکلات ارزی، سرورهای اروپایی به صورت معمول از سخت افزارهای بهتری برخوردارند و این تفاوت بسیار چشم گیر و فاحش است و این برتری به اندازه ای است که تفاوت عمده ای را رقم می زند، بنابراین اگر بخواهیم از نظر سخت افزاری، دیتاسنترهای داخلی و خارجی را بایکدیگر مقایسه کنیم، دیتاسنترهای ایرانی هیچ شانسی مقابل دیتاسنترهای خارجی نخواهند داشت!


نتیجه گیری و کلام پایانی

تفاوت سرور ایرانی و خارجی از موضوعات حائز اهمیتی به حساب می آید که امکان دارد در انتخاب سرور مجازی و سایر خدماتی که در دیتاسنترهای ارائه می شود، به آن برخورد داشته باشید. در حقیقت پس از این که درباره نوعِ سرور از نظر نحوه‌ تخصیص منابع تصمیم گرفتید و نتیجه‌ این تصمیم استفاده از سرور مجازی شد، حالا می بایست در مورد دیتاسنتر سرور خود نتیجه گیری مناسبی داشته باشید.

این امر تاثیر عمده ای در انتخاب شما خواهد داشت؛ لذا به دلیل اهمیت این امر، در این مقاله راجع به تفاوت‌ های اساسی بین دیتاسنترهای ایرانی و خارجی صحبت کردیم. در نظر داشته باشید که نکاتی که ما در این مقاله از سامانه احراز بررسی کردیم، به شما کمک می کند تا تصمیم قطعی خود را درباره انتخاب دیتاسنتر مجازی ایران یا دیتاسنتر مجازی خارجی به راحتی اتخاذ کنید.

البته به بیان ساده تر، در مورد این که کدام یک از دو سیستم بر دیگری برتری دارد، باید گفت که تفاوت سرور مجازی ایران و خارج کاملا به کارایی موردنظر کاربر خود بستگی دارد و  می‌ توان در مورد قوانین و مقررات استفاده، هزینه، سرعت، کارایی و همچنین آپتایم سرورهای مختلف را با یکدیگر مورد قیاس قرار داد که هر کدام از آن ها را به صورت مجزا بررسی کردیم.

به صورت کلی می توان این طور نتیجه گرفت که سرورهای داخلی مناسب اند ولی سرورهای خارجی برای کسب و کارهای حرفه ای تر و جدی تر بهترین گزینه به حساب می آیند؛ در واقع خدماتی که دیتاسنترهای خارجی ارائه می دهند، آنقدر گسترده، دقیق، بدون نوسان، کم هزینه و مناسب است که موجب شده است تا دیتاسنترهای ایرانی هیچ حرفی در مقابل دیتاسنترهای معتبر خارجی نداشته باشند!

در این مطلب همانطور که قول داده بودیم، در مورد تفاوت سرور ایرانی و خارجی توضیحات مفصلی خدمت شما ارائه دادیم.

همچنین اگر دوست دارید در مورد عجیب ترین دیتاسنتر جهان یعنی دیتاسنتر Natick که کف اقیانوس کار می کند، اطلاعات جالبی به دست آورید، همین الان این مطلب را مطالعه کنید.

با توجه به این که دیگر تفاوت سرور ایرانی و خارجی را می دانید، فکر می کنید دیتاسنترهای خارجی برای شما گزینه مناسب تری به حساب می آیند یا دیتاسنترهای داخلی؟ لطفا دلیل خود را در بخش دیدگاه ها بنویسید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *