بهترین دیتاسنترهای جهان از نظر شما کدام است؟ اگر به هر دلیلی نیاز دارید تا از دیتاسنترهای خارجی استفاده کنید، مطمئنا انتخاب شما باید بین بهترین دیتاسنترهای جهان باشد، چرا که کیفیت کار این دیتاسنترها بسیار بالاست، آپ تایم بالا دارند و هزینه های بسیار پایینی را برای شما به همراه خواهند داشت و در عین حال، امنیت حساب کاربری شما نیز بسیار بالاست و شما به سادگی می توانید برای موارد مختلف از این دیتاسنترهای معتبر خارجی استفاده کنید، ولی در گام نخست باید با بهترین دیتاسنترهای جهان آشنا شوید تا قادر باشید بهترین دیتاسنتر را برای استفاده خود از میان آن ها انتخاب کنید.

بهترین دیتاسنترهای جهان

در حال حاضر دیتا یکی از حائز اهمیت ترین دارایی‌ ​‌های شرکت ​‌های گوناگون به حساب می آید و آن چیزی که تحت عنوان اطلاعات در اسناد گوناگون ذخیره می‌ ​شود با این وجود که غیرقابل لمس می باشد ولی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. لذا چنانچه این اطلاعات در دسترس افراد سودجو قرار گیرد، می تواند به شرکت و زیرساخت ​‌های آن​‌ ها صدمه جدی وارد کند. لذا نگهداری و حفاظت از این اطلاعات بیشتر از قبل مهم به حساب می آید. خوشبختانه دیتاسنتر‌ها مطمئن ترین محل برای نگهداری، ذخیره‌ سازی و پردازش این اطلاعات محسوب می شوند و چنانچه شرکت ​‌ها به دنبال مطمئن ترین محل جهت ذخیره​ و نگهداری اطلاعات خود باشند، دیتاسنتر‌ها بهترین گزینه برای آن ها به حساب می آید.

به بیان دیگر دیتاسنتر و طرح این موضوع که بهترین دیتاسنترهای جهان از جوانب گوناگون کدام است؛ در حال حاضر گریبان‌ گیر تمام افرادی است که در دنیای وب فعالیت هایی دارند و این نوع از خدمات احتیاج پیدا می کنند. گسترش کارایی روزافزون اینترنت در کسب‌ و کارها و موضوع در دسترس ‌بودن همیشه داده‌ ها در سالیان گذشته، موجبات ایجاد مکان‌ هایی به نام دیتاسنتر را فراهم کرده است. در این مقاله از سایت احراز قصد داریم به به معرفی بزرگترین دیتاسنتر‌های جهان بپردازیم، پس تا انتها با سامانه احراز همراه بمانید.

دیتاسنترهای خارجی

دیتاسنترهای پرطرفدار و مشهور بسیاری در سرتاسر دنیا وجود دارد ولی ما در این بخش تصمیم داریم 17 مورد از دیتاسنترهای خارجی که جزو بهترین دیتاسنترهای جهان هستند را خدمت شما معرفی کنیم؛

1. دیتاسنتر Hetzner

دیتاسنتر هتزنر یکی از بهترین دیتاسنترهای جهان است که در کشور آلمان قرار دارد و از سال 1997 فعالیت های خود را آغاز کرده است و جالب است بدانید که سرورهای این پلتفرم در 4 نقطه مختلف دنیا قرار داده شده است. دیتاسنتر Hetzner به وسیله Martin Hetzner بنیان گذاری شد و این دیتاسنتر خدمات زیادی از جمله کولوکیشن، VPS، میزبانی ابری و سرورهای اختصاصی ارائه می​ دهد. نکته شایان ذکر دیگر این که این دیتاسنتر از پشتیبانی بسیار خوبی برخوردار می باشد و تمامی کاربران از پشتیبانی سرویس های این پلتفرم، رضایت دارند.


پربازدیدترین : احراز هویت هتزنر


سرورهای این دیتاسنتر از فضای ذخیره سازی 1 تا 16 ترابایت، میزان رم DDR4 & DDR3 تا حداکثر 16 گیگابایت و پردازشگر ARM & AMD & Intel تا حداکثر 6 هسته با قدرت پرداز 3.7 گیگاهرتز در ثانیه برخوردار است. محل دقیق دیتاسنتر Hetzner در نورنبرگ آلمان، فالکن اشتاین آلمان، هلسینکی فنلاند و ویرجینیا در آمریکا است، لذا بدین وسیله، پرسرعتترین دسترسی را تجربه می کنید.

2. دیتاسنتر SoftLayer IBM

این پلتفرم زیر مجموعه شرکت IBM، بزرگترین و قدرتمندترین شرکت آمریکایی ارائه دهنده خدمات فنی با پشتیبانی قوی، زیرساخت ابری، امکان سفارشی سازی سرور و تنوع ارائه سرور‌ در دیتاسنترهای گوناگون در چندین کشور در دنیاست که شما به عنوان یکی از معتبرترین دیتاسنترهای خارجی می توانید از آن استفاده کنید.

3. دیتاسنتر OVH

این دیتاسنتر فرانسوی از سال 1999 کار خود را در این حوزه آغاز کرده است و امروزه یکی از بزرگترین دیتاسنترهای اروپایی به حساب می آید که از شهرت بسیار بالایی نیز برخوردار است. OVH از یک شبکه‌ اختصاصی با سرعت ۱۴ ترابایت بر ثانیه برخوردار است و همچنینی از ۲۷ دیتاسنتر در سراسر دنیا نیز برخوردار می باشد.

از جمله مزایای این دیتاسنتر می توان به امنیت بالای فیزیکی، استفاده از تکنولوژی سبز و دوست‌ دار محیط زیست، زیرساخت همیشه در دسترس، منطبق با استانداردهای بین المللی، سرعت پایین پینگ و … اشاره کرد که این دیتاسنتر را به یکی از بهترین دیتاسنترهای دنیا تبدیل کرده است. البته این را هم باید در نظر داشت که این شرکت فرانسوی برای سرویس های خود گارانتی بازگشت وجه ندارد ولی قیمت سرویس ها با توجه به کیفیت آن بسیار مقرون به صرفه در نظر گرفته شده است. در مورد احراز هویت ovh اینجا کامل توضیح داده ایم.

4. دیتاسنتر AWS

دیتاسنتر AWS در سال 2006 کار خود را در این حوزه آغاز نمود و جالب است بدانید که این دیتاسنتر امروزه 38 مرکز داده و 34 گره ابری در سرتاسر دنیا دارد. AWS بزرگ ترین زیرساخت ابر جهانی را داراست، لذا هیچ ارائه‌ دهنده‌ ابر دیگری به اندازه‌ مناطق با چندین منطقه در دسترس ارائه نداده اند که با تاخیر کم، توان عملیاتی بالا و شبکه‌ های بسیار زائد به یکدیگر وصل شده اند. این نکته را باید در نظر داشت که دیتاسنتر AWS بزرگ‌ ترین و پویا​ترین اکوسیستم را به خود اختصاص داده است و به میلیون ​‌ها کاربر و ده‌ ​ها هزار شریک فعال در سرتاسر دنیا خدمات با کیفیتی را ارائه می دهد.

5. دیتاسنتر Azure

دیتاسنتر آژور از ارائه‌ دهندگان خدمات مبتنی بر پردازش ابری و از زیرمجموعه​‌ های شرکت مایکروسافت به حساب می آید. جالب است بدانید که زیرساخت‌ ​‌های دیتاسنتر آژور از دو مولفه زیرساخت فیزیکی و زیرساخت شبکه تشکیل شده است. مولفه فیزیکی شامل بیش از 200 مرکز داده فیزیکی است که در مناطق مرتب شده‌ اند و به وسیله یکی از بزرگ‌ ترین شبکه‌ های به هم پیوسته روی کره زمین به یک دیگر اتصال پیدا کرده اند.


پربازدیدترین : وریفای بروکر فارکس


با اتصال شبکه جهانی Azure، هر یک از دیتاسنتر‌های Azure دسترسی بالا، تاخیر کم، مقیاس‌ پذیری و آخرین پیشرفت‌ ها در زیرساخت‌ های ابری را ارائه می‌ کنند که همه بر روی پلت فرم Azure قابل اجرا هستند. این مؤلفه‌​‌ ها با هم، داده‌ ​‌ها را به صورت کامل در شبکه قابل اعتماد مایکروسافت نگه می‌ ​دارند. شبکه جهانی Azure به تمام اجزای شبکه اشاره می کند و از شبکه گسترده جهانی مایکروسافت، نقاط حضور، فیبر و سایر موارد تشکیل شده است.

Azure زیرساخت ابری درجه یک سازمانی را فراهم می‌ ​کند که کاربران و شرکا قادرند ​روی آن حساب کنند. این دیتاسنتر شامل عناصر فیزیکی مثل توان اضافی، شبکه و خنک‌ کننده و همچنین عناصر نرم‌ افزاری مثل فرآیند‌های استقرار ایمن، تعمیر و نگهداری بدون ضربه و پیش‌ بینی خرابی است که به وسیله یادگیری ماشین فعال می گردد.

6. دیتاسنتر iWeb

دیتاسنتر iweb در سال ۱۹۹۶ کار خود را در این حوزه آغاز کرده و در کشور کانادا قرار دارد و در بیش از ۱۵۰ کشور دنیا خدمات خود را ارائه می دهد. سرور مجازی کانادا از دیتاسنتر‌ای وب یکی از سرویس ​‌های پرطرفدار این دیتاسنتر می باشد. این دیتاسنتر تجهیزات شبکه خود را به 4 مرکز داده در مونترال، نیویورک و تورنتو گسترش داده است. در حال حاضر مراکز داده ابری کانادایی آی وب میزبان هزارات کسب و کار، خدمات و نوآوران در بیش از ۱۵۰ کشور دنیاست. این دیتاسنتر در راستای تامین انرژی ​‌های مورد نیاز خود از ۹۸ درصد انرژی ​‌های تجدید‌پذیر آبی استفاده می کند.

سرور‌های این دیتاسنتر از پردازنده​‌ های آخرین نسل اینتل به صورت تک پردازنده تا ۶ هسته و دو پردازنده تا ۲۴ هسته، حافظه Ram DDR۴ & DDR۳ تا ۲۵۶ گیگابایت، استوریج ​‌های SATA، SAS، SSD با RAID سخت​ افزاری و نرم ​افزاری و قابلیت اتصال به شبکه از طریق NAS ،SAN با پهنای باند ۱۰ گیگابایت در ثانیه استفاده می کنند. سرور مجازی آمریکا از این دیتاسنتر نهایت سرعت عملکرد، امنیت و کنترل را برای شما به همراه دارد و چنانچه به دنبال خرید vps هستید، این دیتاسنتر می تواند گزینه مناسبی به حساب آید.

7. دیتاسنتر DigitalOcean

زیرساخت‌ های اصلی این مجموعه در آمریکا قرار دارد ولی با داشتن مراکز متعدد در کشورهای گوناگون، به ارائه خدمات در سرتاسر دنیا می پردازد. از مزیت های دیجیتال اوشن قیمت‌ گذاری قابل تنظیم آن است که شما با توجه به نیاز خود می توانید در هزینه خود صرفه‌ جویی نمایید. از طرف دیگر این پلتفرم با زمان بارگذاری صفحه ۲۶۸ میلی‌ ثانیه، بهترین سرور دنیا از نظر سرعت را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

8. دیتاسنتر Redstation

این دیتاسنتر در سال ۱۹۹۸ برای ورود به این صنعت اقدام کرد و تا به امروز توانسته است در بیش از ۱۵۰ کشور جهان، هزاران سرور را مدیریت نماید. این سازمان به شکل اختصاصی از سرورهایی بهره می گیرد که به وسیله شرکت دل طراحی شده باشند.

9. دیتاسنتر XLHost

این دیتاسنتر از دو دیتاسنتر مجزا برخوردار است که از سال ۱۹۹۵ کار خود را در این صنعت آغاز کرده و به بیش از ۱۳۰ کشور خدمات خود را ارائه داده اند. با مقایسه دیتاسنترهای مختلف، در خواهید یافت که این دیتاسنتر خیلی طرفداران زیادی ندارد اما بازهم در لیست بهترین دیتاسنترهای جهان قرار می گیرد.

10. دیتاسنتر Vultr

این دیتاسنتر معروف از سال ۲۰۱۴ در نیوجرسی آمریکا کار خود را با تمرکز بر ایجاد گزینه‌ های انعطاف‌ پذیر در سطح قیمت پایین آغاز کرد و با این ویژگی به یکی از بهترین گزینه‌ ها برای کارآفرینان فردی و مشاغل کوچک تبدیل شد. این سازمان همواره تلاش داشته است تا بهترین دیتاسنتر برای راه‌ اندازی سرور ابری سریع SSD را در اختیار کاربران خود قرار دهد. ولتر به کاربران خود این امکان را می دهد که سرور انتخابی خود را در بین ۱۴ کشور انتخاب کرده و در آن فعالیت کنند. صفر تا 100 احراز هویت vultr را اینجا به شما آموزش دادیم.

11. دیتاسنتر Leaseweb

ساختمان اصلی با بیش از 9 هزار مترمربع مساحت در شهر آمستردام هلند واقع شده است. این دیتاسنتر در بیشتر کشورها از جمله آمریکا، آلمان، سنگاپور، استرالیا و … هم خدمات خود را ارائه می کند و از این نظر شما هیچ محدودیتی در انتخاب لوکیشن ندارید.

12 دیتاسنتر Telecom

بهترین دیتاسنتر چین که در سال ۲۰۰۲ راه اندازی شد و ساختمان اصلی آن در پکن واقع شده است، بدون شک دیتاسنتر telecom است. این شرکت از ۴۵۶ مرکز داده برخوردار است و این در حالی است که استفاده از خدمات آن تنها برای ۱۰ کشور امکان پذیر است.

13. دیتاسنتر Citadel

با مساحتی بالغ بر ۷۲۰ هزار مترمربع در نوادا واقع در آمریکا قرار گرفته است. این سازمان می خواهد ۶۵۰ مگاوات انرژی مصرفی خود را به شکل کامل از منابع انرژی تجدیدپذیر فراهم نماید و با این کار بهترین دیتاسنتر از نظر زیست‌ محیطی به شمار می رود.

14. دیتاسنتر Harbin

بزرگ‌ ترین سازه در شهر یخی هاربین که با مساحتی بالغ بر ۷۱۰ هزار مترمربع، ۱۵۰ مگاوات برق مصرف می‌ کند. از معایب این دیتاسنتر می‌ توان به استفاده از منابع تجدیدناپذیر به منظور تامین انرژی اشاره داشت.

15. دیتاسنتر Kolos

این دیتاسنتر را می توان بهترین دیتاسنتر اروپا از نظر گستردگی نامید که در یک روستای کوچک در نروژ فعالیت می کند. کولوس انرژی خود را از منابع تجدیدپذیر و با استفاده از زیرساخت‌ های برق‌ آبی نروژ تامین می نماید.

16. دیتاسنتر Range

با فراهم‌ کردن فضایی به وسعت ۱۱۰ زمین فوتبال در شهر لانگ‌ فنگ چین، این دیتاسنتر یکی از بزرگ‌ ترین دیتاسنترهای دنیاست و هدف خود را تامین احتیاجات رو به‌ رشد فناوری چین می داند.

17. دیتاسنتر Tulip

از بزرگ‌ ترین و بهترین دیتاسنترهای جهان به شمار می آید که در هند کار خود را آغاز کرده است و به گفته Computer World UK با حداکثر بار ۲۰۸ مگاوات، امکان پشتیبانی از ۱۰ هزار و ۵۰۰ سرور را در اختیار دارد.

18. دیتاسنتر Natick

یکی دیگر از بهترین دیتاسنترهای جهان بدون شک دیتاسنتر Natick می باشد که به عنوان غیر معمول ترین دیتاسنتر دنیا نیز معروف شده است. این دیتاسنتر زیرمجموعه شرکت ماکروسافت است. جالب است بدانید که تجهیزات این مجموعه در سوله ای به طول 12 متر و 12 قفسه قرار دارد و شامل 864 سرور و همچنین زیرساخت های سیستم خنک کننده آن است. ولی موضوعی که این دیتاسنتر را از سایر دیتاسنترها متمایز می سازد، اینجاست که این مرکز در اعماق دریا قرار دارد. Natick به شکلی ساخته شده است که بتواند چند سال به شکل خودکار فعالیت خود را انجام دهد. نکته جالب توجه دیگر اینجاست که بعد از غرق شدن، این تجهیزات کاملا غیر قابل دسترسی خواهند بود!


پربازدیدترین : کپی ترید در صرافی bingx


لذا باید در نظر داشت که این دیتاسنتر در مطمئن ترین مکان در کره زمین واقع شده است. هرچند این امکان وجود دارد که وجود یک دیتاسنتر در یک پناهگاه هسته ای جالب باشد، ولی دیتاسنترهایی که محل قرارگیری آن ها از لحاظ جغرافیایی در یک منطقه معمولی قرار دارد، استانداردهای بیشتری را رعایت کرده است و از نظر امنیت در سطح به مراتب بالاتری قرار می گیرد. تجهیزات دیتاسنترها می توانند با استفاده ترکیبی از روش های امنیتی منطقی و فیزیکی، سطح بالایی از امنیت را در برابر تهدیدات داخلی و خارجی فراهم کنند.

برای انتخاب بهترین دیتاسنتر به چه نکاتی توجه کنیم؟

دیتاسنتر‌ها با توجه به احتیاجات شرکت و سازمان​‌ ها انتخاب و ساخته می ​شوند. چنانچه دیتاسنتر را به درستی تعیین نکنید، این امکان وجود دارد که با مشکلاتی بسیاری مواجه شوید که در این بین می توان به عدم اتصال، عدم دسترسی به داده‌ ها و عدم پشتیبانی از نیاز‌های شما اشاره کرد. لذا نکات حائز اهمیتی برای انتخاب بهترین دیتاسنترهای جهان وجود دارد که در این بخش مهم ترین آن ها را برای آگاهی هرچه بیشتر شما کاربران عزیزان سامانه احراز، آورده ایم:

1. قابلیت اطمینان

در زمان انتخاب یک مرکز داده یا ارائه‌ دهنده کولو، قابلیت اطمینان بسیار حائز اهمیت است. قابلیت اطمینان در دنیای مراکز داده به عنوان زمان کار نیز شهرت دارد. یک ارائه دهنده قابل اعتماد بایستی زمان آپتایم ۹ ثانیه داشته باشد؛ در واقع چنین شرکتی حداقل تا ۹۹. ۹۹۹ درصد مواقع قابل اعتمادند. گواهینامه​‌ های کارکنان، بازخورد مشتریان و پشتیبانی فنی در محل از دیگر مواردی است که در این خصوص باید به آن ها توجه داشته باشید.

2. مکان و موقعیت دیتاسنتر

محل قرار گیری دیتاسنتر یکی از اصلی ترین مواردی است که در انتخاب یک مرکز داده باید در نظر داشته باشید. نخستین چیزی که در خصوص با موقعیت مکانی می بایست مد نظر قرار داد، این است که چگونه شخصی از شرکت شما می‌ تواند به سادگی به محل فیزیکی دسترسی پیدا کند. چنانچه زمانی نیاز به ارتقا یا سرویس تجهیزات خود داشته باشید، این موضوع از همیشه برای شما اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

به این خاطر که داشتن تجهیزاتی که برای بلندمدت الزامات فرآیند کسب و کار را برآورده نمی‌ ​کند، چقدر می‌ تواند هزینه به همراه داشته باشد! این را هم باید مد نظر قرار داد که موقعیت دیتاسنتر چقدر مستعد بلایای طبیعی مثل طوفان، سیل، زلزله، گردباد و موارد این چنینی است، پس همین ابتدای کار این موارد را هم لحاظ کنید.

3. میزان انعطاف‌ پذیری و مقیاس‌ پذیری

شما قصد دارید دیتاسنتری را انتخاب کنید که بتواند نیاز‌های شما را برای الآن و حداقل برای چندین سال آتی برآورده کند. ارائه‌ دهندگان خدمات دیتاسنتر‌ها، سطوح گوناگون انعطاف‌ پذیری را ارائه می‌ ​دهند. لذا تلاش کنید شرکتی را برای دریافت خدمات انتخاب کنید که در آینده بتوانید به سادگی تجهیزات و منابع مورد نیاز خود را گسترش دهید.

4. اعتبار

اعتبار ارائه دهنده را هم بایستی در نظر بگیرید، به این خاطر که منطقی نیست زمان و پول زیادی را صرف سرمایه‌ گذاری در مرکز داده‌ ای کنید که ظرف چند سال بسته می گردد. در بهترین حالت، مرکز داده شما می بایست بتواند حداقل 5 سال و حتی بیشتر، پشتیبانی ارائه کند. لذا قادرید به بیانیه‌ های مطبوعاتی، گزارشات مالی و تاریخچه مالی توجه کنید تا از ثبات شرکت‌ اطمینان حاصل فرمایید.

5. امنیت

داشتن یک سیستم امنیتی عالی و قدرتمند برای یک مرکز داده بسیار حائز اهمیت است. به این خاطر که کل داده‌ ها و برنامه ​‌های کاربردی سازمانی شما را در دیتاسنتر قرار دارد، وجود یک نقص می‌ ​تواند به معنی فاجعه برای کسب و کار شما تلقی شود. لذا به منظور کاهش خطر حملات DDoS بایستی از در دسترس بودن یک سرویس حفاظتی DDoS بهره گرفت.


پربازدیدترین : معامله فیوچرز در okex


مراکز داده بایستی از نرم‌ افزار و فناوری بهره بگیرند که از داده​‌ های شما محافظت نماید، ولی می بایست از امنیت فیزیکی قوی نیز برخوردار باشد. همچنین بایستی این را ارزیابی کنید که ویژگی ​‌ها و اهداف امنیتی آن​‌ ها مقیاس‌ پذیری سرویس شما را محدود نکند.

6. پشتیبان‌ گیری

یک مرکز داده مناسب، هر نقطه از شکست را تشخیص داده و روش هایی را برای کاهش خطرات پیدا کرده است. همان طور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم، بلایای طبیعی و قطع برق مشکلات بالقوه این تاسیسات هستند. هر مرکز داده متوسط ​​تا بزرگ از یک سیستم برق اضطراری متمرکز برای برق اضطراری استفاده می کند.

این سیستم‌ ها به صورت اتوماتیک وقتی که منبع برق اصلی قطع می‌ شود، روشن خواهند شد و مقدار انرژی باقی‌ مانده را پیش از تمام شدن هم به نمایش می گذارد. ژنراتور‌های پشتیبان بایستی در محل نصب شوند، حتی چنانچه در منطقه‌ ای نباشید که دائماً دچار قطعی می‌​ گردد.

7. میزان کارایی و سرعت

سرعت مد نظر شما برای دریافت خدمات چقدر است؟ فکر می‌ کنید چقدر سریع در آینده به یک اتصال متقابل جدید یا فضای رک اضافی احتیاج دارید؟ بیشتر کسب و کار‌ها قصد دارند فضای جدید خود را تا حد امکان سریع و کارآمد راه‌ اندازی نمایند. مشخص کردن میزان کارایی استقرار به عنوان یک آمار یا عدد خاص امکان دارد خیلی ساده نباشد، ولی حتما بررسی کنید که میزان کارایی و سرعت زیرساخت ​‌های شرکت مورد نظر شما چقدر است.

8. ظرفیت خدمات شبکه

تمامی مراکز داده بدون ارتقای زیرساخت ظرفیت خود را محدود می‌ ​کنند. متغیر‌هایی مثل قابلیت اطمینان شبکه، سرعت و حتی امنیت قادرند به شما‌ ایده ​ای در مورد قوی بودن شبکه بدهند. اگر این طور فرض کنید که مرکز داده​ای را انتخاب کرده اید ​که از کابل​‌های فیبر نوری پشتیبانی می‌ ​کند، بایستی اطمینان یابید که آن​‌ ها فضا و قدرت مورد نیاز برای رفع احتیاجات آینده شما را داشته باشند. این را باید تعیین کنید که با رشد شرکت خود به چه مقدار نیاز دارید تا بتوانید از همان ابتدا برای دریافت پهنای باند بیشتر برنامه‌ ریزی نمایید.


پربازدیدترین : حساب اسلامی در فارکس چیست؟


روش دیگر به منظور کنترل بیشتر بر ظرفیت کل مرکز داده خود، سرمایه‌ گذاری در محل استقرار سرور است. شما فضا را اجاره می‌​کنید و سیستم​‌ های برق، سرمایش و امنیت به وسیله اپراتور مرکز داده نگهداری خواهد شد. هرچند فضا را تقسیم بندی می کنید و طبق قفسه هزینه پرداخت می کنید، ولی کارکنان ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته نیز پشتیبانی را در اختیار شما قرار خواهند داد.

در این مطلب همانطور که قول داده بودیم، بهترین دیتاسنترهای جهان را به شما معرفی کردیم و در انتها نیز نکات مهمی که برای انتخاب دیتاسنتر مناسب و مطمئن نیاز است بدانید را به شما آموزش دادیم.

بنابراین اگر دوست دارید درباره احراز هویت در دیتاسنتر اطلاعات خوبی کسب کنید، پیشنهاد می کنیم همین الان روی لینک مورد نظر کلیک کنید و آن را به دقت مطالعه فرمایید.

بهترین دیتاسنترهای جهان از نظر شما چیست؟ آیا تجربه کار با دیتاسنترهای خارجی را داشته اید؟ پیشنهاد و توصیه شما چیست؟


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *