آموزش اسپات کوکوین به شما کمک می کند تا صرافی کوکوین و به خصوص بخش معاملات اسپات در صرافی کوکوین را در نخستین گام به خوبی بشناسید و با آیتم هایی که در بخش spot این صرافی در نظر گرفته شده است، آشنا شوید. در آموزش اسپات کوکوین در کنار مواردی که گفتیم، به آموزش شارژ حساب اسپات، نحوه خرید و فروش در بخش اسپات، بستن پوزیشن های معاملاتی و … نیز خواهیم پرداخت که صفر تا 100 آموزش اسپات کوکوین را به زبان ساده و کاملا رایگان به شما آموزش داده باشیم، پس حتما تا انتها همراه سامانه احراز بمانید تا همه چیزی که باید را در مورد بخش اسپات صرافی کوکوین یاد بگیرید.

آموزش اسپات کوکوین

انجام معاملات اسپات کوکوین بسیار ساده است، از همین روی بین سایر انواع معاملات کوکوین، طرفداران به مراتب بیشتری را به سمت خود جذب کرده است. آموزش اسپات صرافی کوکوین برای همه کاربران به منظور انجام معامله اسپات در kucoin ضروری می باشد. در این بین جالب است بدانید که صرافی کوکوین برای محاسبه کارمزدهای معاملاتی خود از مدل کارمزد Taker – Maker یا گیرنده – سازنده بهره می گیرد و سفارشاتی که برای صرافی نقدینگی تهیه می کنند “سفارش های سازنده” به حساب می آیند.


در صورتی که تمایل دارید از خدمات متنوع و جذاب صرافی های خارجی مثل بایننس، کوین بیس، کوینکس، کوکوین و … بدون محدودیت و ترس از مسدودی حساب استفاده کنید ولی قادر به احراز هویت مستقیم از ایران نیستید، میتوانید از طریق لینک زیر فرآیند احراز هویت خود را پیگیری کنید؛

ثبت سفارش احراز هویتاحراز هویت در صرافی کوکوین


کارمزد این سفارشات نسبت به “سفارش های گیرنده” که سفارشاتی هستند که از نقدینگی صرافی کم می کنند، متفاوت است. زمانی که کاربر یک سفارش اسپات کوکوین را ثبت می کند، آن سفارش بلافاصله انجام خواهد شد. در این صورت کاربر به عنوان یک گیرنده یا Taker در نظر گرفته می شود و کارمزدی برای گیرنده می پردازد. وقتی که کاربر سفارشی را ثبت می کند که بلافاصله با سفارش خرید یا فروش متناسب نیست، در این صورت کاربر به عنوان سازنده یا Maker در نظر گرفته خواهد شد و کارمزد سازنده را باید بپردازد.

معامله اسپات چیست؟

معامله اسپات، همان معامله نقطه ای یا لحظه ای به حساب می آید که به شکل نقدی و در طول یک زمان مشخص و به سرعت صورت می پذیرد. ضمن آموزش بخش اسپات کوکوین مشاهده خواهید کرد که با قابلیت هایی که صرافی کوکوین در اختیار مشتریان خود قرار می دهد، انجام معامله اسپات کوکوین بسیار ساده است. لذا به منظور انجام معاملات اسپات، 4 حالت معاملاتی کلی وجود دارد که این حالات شامل لیمیت، مارکت، استاپ لیمیت و استاپ مارکت می شوند.

آموزش شارژ حساب اصلی معاملاتی در کوکوین

قبل از شروع آموزش ترید در صرافی کوکوین، باید این را در نظر داشته باشید که بعد از واریز ارز دیجیتال به حساب صرافی، دارایی ها به موجود حساب اصلی شما انتقال داده خواهد شد، لذا به منظور انجام معامله بایستی در ابتدا آن ها را به حساب معاملاتی خود انتقال دهید. این را در نظر داشته باشید که انتقال از حساب اصلی به اکانت معاملاتی در صرافی کوکوین هیچ گونه کارمزدی برای شما به همراه نخواهد داشت.

  1. به منظور انتقال دارایی به حساب کاربری خود بایستی در ابتدای امر وارد اکانت خود شوید و با انتخاب آیکون پروفایل در بالای صفحه، برای ورود به حساب اصلی خود اقدام کنید.
  2. در ادامه لیست ارزهای موجود در حساب اصلی را خواهید دید؛ ارز دیجیتال مورد نظر خود را انتخاب نمایید و بر روی گزینه Transfer در انتهای ردیف کلیک کنید.
  3. در گام بعدی و در پنجره جدیدی که به شما نمایش داده می شود، حساب مقصد برای انتقال و مقدار مورد نظر برای انتقال را مشخص کنید و در انتها بر روی گزینه Confirm کلیک کنید.

نحوه سفارش گذاری در کوکوین

موضوع آموزش اسپات کوکوین را دنبال می کنیم؛ در قسمت معاملات اسپات صرافی کوکوین، چهار روش برای ثبت معاملات وجود دارد. با این وجود مشابهت بسیاری برای ثبت سفارش در قالب هر یک از این 4 روش وجود دارد. در حالت کلی برای ثبت سفارش در صرافی کوکوین می بایست مراحل زیر را انجام دهید:‌

1. ورود به بخش معاملات اسپات

در ابتدای امر برای ورود به اکانت خود در صرافی کوکوین اقدام کنید و در ادامه از منو اصلی روی گزینه Trade کلیک نمایید تا یک منو کشویی برای شما به نمایش درآید. در گام بعدی باید روی گزینه Spot Trading کلیک نمایید و این را هم در نظر داشته باشید که به منظور ورود به یک رمز عبور 6 کاراکتری با نام Trading Password احتیاج خواهید داشت.


پربازدیدترین : آموزش معامله اسپات در صرافی کوینکس


در اولین بار برای مراجعه به قسمت معاملات صرافی کوکوین می بایست تکلیف این رمز را تعیین کنید. براین این کار به قسمت Security Setting از صرافی کوکوین مراجعه نمایید. در این قسمت می بایست از بخش Trading Password یک رمز عبور برای ورود به صفحه معاملات در نظر بگیرید. بدین شکل در آینده و هر زمان که قصد ورود به پنل معاملات را داشتید، بایستی این رمز عبور را وارد کنید.

2. انتخاب نوع معاملات

در گام بعدی نوبت به تعیین نوع معاملات مورد نظر می‌ رسد که برای این کار کافی است در بخش بالای پنل معاملات کوکوین که سه گزینه Spot، Margin و Futures در کنار یکدیگر قرار دارند، بر روی گزینه Spot کلیک کنید.

3. انتخاب نوع سفارش گذاری در بخش اسپات

سپس نوبت به تعیین مدل سفارش مد نظر می‌ رسد؛ جالب است بدانید که در این بخش 4 گزینه در اختیار کاربران قرار گرفته است. دقیقا در زیر گزینه Spot که در مرحله قبل فعال کردید، این 4 گزینه را می توانید ببینید. در ادامه ضمن تشریح هر یک از آن‌ ها، نحوه سفارش گذاری‌ آن ها را هم با یکدیگر مرور خواهیم کرد؛

الف) سفارش Limit

نخستین گزینه برای سفارش گذاری در معاملات اسپات کوکوین، سفارش محدود یا Limit به حساب می آید که به کمک آن شما تعیین می‌ کنید که چه میزان از یک ارز دیجیتال را دقیقا روی چه قیمتی خریداری کنید و یا به فروش برسانید. البته در نظر داشته باشید این که ارز دیجیتال مورد نظر در قیمت تعیین شده به وسیله شما معامله می‌ شود یا نه تابع عوامل بسیاری است، ولی به هر ترتیب در این قسمت ممکن است که ثبت سفارش را در هر قیمت که مد نظر شماست، انجام دهید. در نظر داشته باشید که ثبت سفارش لیمیت خرید و فروش مشابه یک دیگر هستند و دقیقا به یک شکل انجام می پذیرند.

فرض کنید که می خواهید یک ارز دیجیتال خریداری کنید؛ در قسمت buyT دو کادر پیش روی شما قرار خواهد گرفت که می بایست آن‌ ها را تکمیل نمایید. در کادر نخست می بایست قیمت خرید مد نظر خود را بر مبنای تتر وارد کنید و در کادر دوم هم می بایست میزان خرید ارز دیجیتال را مشخص کنید. امکان دارد که کادر دوم را به شکل تعداد رمزارز مورد نظر یا درصد دارایی موجود در حساب کاربری تعیین کنید. در انتها و پس از تکمیل این دو قسمت، با انتخاب گزینه Buy سفارش شما در صرافی ثبت خواهد شد و به محض این که طرف دیگری برای این معامله در طرف مقابل پیدا شد، صرافی به شکل اتوماتیک معامله را جوش می دهد و ارز دیجیتال را به اکانت شما اضافه می نماید.

ب) سفارش Market

به منظور دسترسی به این قسمت می بایست گزینه Market را که در کنار گزینه Limit قرار دارد، فعال نمایید. جالب است بدانید که در این بخش شما قیمت خرید یا فروش ارز دیجیتال مورد نظر خود را مشخص نخواهد کرد، بلکه به شکل اتوماتیک سفارش مبتنی بر بهترین قیمت لحظه‌ ای موجود در بازار مورد استفاده قرار خواهد گرفت.


پربازدیدترین : آموزش مارجین کوکوین


ثبت سفارش خرید یا فروش هم در قسمت Market به یک شکل در دستور کار قرار می گیرد. بدین ترتیب به منظور خرید یا فروش یک رمزارز، می بایست تنها میزان مورد نظر خود را مشخص کنید و سپس با انتخاب گزینه Buy یا Sell سفارش شما به جریان خواهد افتاد.

ج) سفارش Stop Limit

گزینه دیگر در بحث نحوه سفارش گذاری در کوکوین، گزینه Stop Limit محسوب می شود که در آن امکان تعیین حد سود و ضرر برای معامله گران وجود دارد. فرض کنید که می خواهید ارز دیجیتالی را خریداری کنید؛ لذا در قسمت Price و Amount دقیقا مثل سفارش Limit می بایست قیمت و میزان مد نظر خود برای خرید را وارد نمایید، ولی در بخش Stop Price بایستی قیمتی را وارد کنید که پس از خرید، در صورت رسیدن قیمت ارز دیجیتال به آن، صرافی به شکل اتوماتیک سفارش فروش را ثبت نماید.

برای مثال یک رمزارز را در قیمت 200 دلار می خرید. فرضا مطابق با استراتژی معاملاتی شخصی خود، این طور نتیجه گیری می کنید که چنانچه قیمت آن به 220 دلار رسید، سفارش فروش به شکل اتوماتیک ثبت شود. بنابراین در کادر Stop Price می بایست عدد 220 را وارد فرمایید. در نظر داشته باشید که این کار را به منظور تعیین حد ضرر هم می تواند برای شما کاربرد داشته باشد.

د) سفارش Stop Market

در کنار گزینه Stop Limit یک فلش رو به پایین تعبیه شده است که اگر روی آن کلیک کنید، از منوی کشویی باز شده گزینه Stop Market برای شما نمایش داده می شود که با انتخاب آن، می توانید وارد این بخش شوید. در این قسمت هم شما باید در ابتدای امر سفارش خرید یک رمزارز را با میزان مشخص در بهترین قیمت لحظه‌ ای بازار ثبت کنید.

سپس با مشخص کردن Stop Price تعیین خواهید کرد که به شکل اتوماتیک پس از رسیدن قیمت دارایی به عدد معینی، سفارش فروش در صرافی ثبت گردد. بدین شکل مدیریت ریسک با در نظر گرفتن حد سود یا ضرر در معامله به بهترین شکل در دستور کار خود قرار داده اید.

سفارشات باز در صرافی کوکوین چه می شوند؟

صرافی کوکوین اعلام کرده است که یک بازار ترید شفاف و منصفانه را در اختیار تمامی مخاطبان و سرمایه گذاران قرار داده است. لذا صرافی مداخله ای در نرخ ها نمی کند و قیمت توکن ها را دستکاری نمی کند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که تراکنش های کاربران عاری از مداخله صرافی است و قیمت تعیین شده برای هر تراکنش، دقیقا همان قیمتی می باشد که خود کاربر وارد کرده است. لذا چنانچه سفارش کاربری برای بلندمدت باز مانده باشد، ممکن است به این خاطر باشد که قیمتی را که وارد کرده با قیمت فعلی بازار تناسب ندارد.


پربازدیدترین : آموزش فیوچرز کوکوین


چنانچه کسی خریدار ارز انتخابی شما با قیمتی که در نظر گرفته باشید، نباشد یا شما قادر نیستید ارز خود را به فروش برسانید، سفارش شما در لیست سفارشات باز شما باقی می ماند. لازم به ذکر است که سفارشات باز خود را می توانید در لیست سفارشات باز شده مشاهده کنید و حتی آن ها را بنا به صلاحدید خود، لغو نمایید. در ادامه قادرید مجددا سفارش جدیدی را با قیمتی معادل با قیمت فعلی بازار ثبت کنید. همچنین برای خرید یا فروش به صورت مستقیم نیز می توانید به سادگی روی لیست سفارشات موجود کلیک نمایید.

سطح امنیت اکانت اسپات خود را چگونه افزایش دهیم؟

تا به اینجا آموزش اسپات کوکوین را به صورت کامل یاد گرفتید، ولی در مورد امنیت در معاملات ارزهای دیجیتال صحبت نکرده ایم که اتفاقا موضوع بسیار مهمی نیز هست. بنابراین بهتر است قبل از آن که برای معامله اقدام کنید، در ابتدای امر سطح امنیت اسپات را افزایش دهید. بدین منظور کافیست به قسمت تنظیمات این صرافی مراجعه کنید و در بخش Trading Password رمز 6 رقمی مشخص نمایید.

حال که برای این قسمت رمز عبور تعیین کردید، با هر بار ورود به بخش اسپات، می بایست ابتدا رمز 6 رقمی تعیین شده وارد کرده و در ادامه فعالیت خودتان را شروع کنید. این را در نظر داشته باشید که بعد از مطالعه آموزش ترید اسپات در کوکوین در سامانه احراز و ثبت‌ نام در این صرافی اطلاعات خود را با رمزنگاری ایمن فرمایید.

چطور تاریخچه تراکنشات اسپات خود را مشاهده کنیم؟

به منظور مشاهده تاریخچه تراکنشات اسپات در کوکوین، دو روش وجود دارد که به شرح زیر می باشند:

روش اول؛ مشاهده و دانلود تاریخچه معاملات در کوکوین

در روش نخست، گوشه بالا سمت راست سایت رسمی کوکوین، گزینه‌ ای به نام Orders تعبیه شده است که با کلیک بر آن سه گزینه نمایش داده خواهد شد. روی گزینه اول که Spot Orders نام دارد، کلیک کنید و در صفحه جدیدی که به شما نمایش داده می شود، روی گزینه Trade History کلیک نمایید و سپس گزینه Export To CSV را انتخاب نمایید.

در ادامه در پایین کادری به تصویر کشیده می شود، می توانید تاریخ، نوع تراکنش، خرید یا فروش و مواردی از این دست را مشاهده کنید. بعد از ورود اطلاعات بر روی گزینه Confirm کلیک نمایید. همچنین در نظر داشته باشید که به منظور دانلود فایل CSV می توانید به صفحه اکانت خود مراجعه کنید و روی گزینه Download CSV کلیک نمایید تا تاریخچه معاملات شما به شما نمایش داده شود.

نکته مهم : این نکته را در نظر داشته باشید که اطلاعاتی که به فایل CSV تبدیل کرده‌ اید تا 100 روز در این قسمت نگهداری خواهد شد و 5 بار امکان دانلود آن برای شما فراهم خواهد بود.

روش دوم؛ نمایش تراکنش در صفحه اسپات

روش دومی که برای مشاهده تاریخچه اسپایت تریدینگ می توانید از آن استفاده کنید، Order History نام دارد. این قسمت در صفحه معاملات Spot در کنار Stop Orders تعبیه شده است که می توانید از آن استفاده کنید.


پربازدیدترین : آموزش فیوچرز کوینکس


در نظر داشته باشید که تفاوت این روش با روش پیشین، اینجاست که امکان دانلود تاریخچه تراکنش‌ ها برای شما فراهم نیست.


خلاصه مطلب و کلام پایانی

صرافی کوکوین یکی از بهترین صرافی‌ های دیجیتالی دنیاست که در کنار اعتبار بسیار بالایی که برای خود دست و پا کرده است، خدمات خود را در کل دنیا و به تمامی معامله گران جهان ارائه می دهد. حجم نقدینگی و تعداد مشتریان بسیاری که در این صرافی وجود دارد، آن را به یکی از اصلی ترین گزینه ها برای ترید اسپات، فیوچرز و مارجین در دنیا تبدیل کرده است و کاربران ایرانی نیز می توانند بعد از احراز هویت حساب اصلی خود در کوکوین، انواع معاملات را در دستور کار خود قرار دهند یا برای خرید اکانت های وریفای شده معتبر از طریق سامانه احراز و کارشناسان آن ها اقدام کنند.

در انتها باید به این موضوع اشاره کنیم که در معاملات اسپات، سفارشات معامله گران در لحظه ثبت خواهد شد. به محض انجام معامله در این قسمت، ارز دیجیتال خریداری شده بلافاصله به حساب شما افزوده خواهد شد و فروشنده هم وجه خود را به شکل دلاری یا رمز ارز دیگر دریافت می کند. نکته آخری که در این مطلب به آن اشاره می کنیم این که در معاملات اسپات، امکان استفاده از اهرم یا لوریج و چندین برابر کردن سرمایه اولیه برای ورود به معامله وجود ندارد بنابراین امکان کسب سود بسیار بالا در این نوع از معاملات وجود ندارد ولی از طرف مقابل، امکان لیکویید شدن و یا از دست دادن کل سرمایه نیز در این نوع از معاملات وجود ندارد.

بنابراین می توان این طور نتیجه گرفت که این نوع از معاملات، برای افراد تازه کار در بازار کریپتوکارنسی بهترین گزینه ممکن به حساب می آید ولی افرادی که تجربه و مهارت کافی در معامله گری و بازار رمزارزها را کسب کرده اند، می توانند از اهرم های معاملاتی استفاده کنند که در بازار فیوچرز و مارجین امکان استفاده از لوریج های مالی فراهم است، ولی کاربران مبتدی به هیچ عنوان نباید از اهرم های معاملاتی استفاده کنند، لذا معاملات اسپات می تواند کم ریسک ترین نوع معاملات در بازار رمزارزها برای این دسته از افراد به حساب آید.

در این مطلب همانطور که قول داده بودیم، به آموزش اسپات کوکوین به زبان ساده پرداختیم.

همچنین اگر دوست دارید آموزش معامله مارجین در صرافی کوینکس را نیز مطالعه فرمایید، پیشنهاد می کنم همین الان آن را بخوانید.

در مورد نحوه معامله spot در صرافی کوکوین و آموزش اسپات کوکوین اگر سوال یا ابهامی دارید، حتما در بخش دیدگاه ها بنویسید تا پاسختان را بدهیم.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *