آموزش فیوچرز بایننس به شما کمک می کند تا با بازار فیوچرز صرافی معتبر و بین المللی بایننس بیشتر آشنا شوید و همچنین آیتم هایی که در بخش معاملات آتی یا همان فیوچرز صرافی بایننس تعریف شده است را بشناسید و طرز کار هر کدام از آن ها را یاد بگیرید، پس اگر دوست دارید با معاملات فیوچرز آشنا شوید و صرافی بایننس را برای انجام این معاملات مناسب می دانید، بهترین راهنما و آموزش فیوچرز بایننس را در این مطلب در اختیار شما قرار داده ایم تا بتوانید به سادگی هر چه تمام تر و به صورت کاملا رایگان آموزش فیوچرز بایننس را به زبان ساده یاد بگیرید.

آموزش فیوچرز بایننس

یکی از پرطرفدارترین صرافی‌ های دیجیتالی، صرافی بایننس به حساب می آید که بر اساس داده‌ های سایت کوین مارکت کپ با ارائه خدمات نوین و خلاقانه در زمینه بلاک چین توانسته جایگاه خوبی نسبت به رقبای خود کسب کرد. قسمت ها و خدمات گوناگونی که این صرافی در اختیار کاربران قرار می دهد، به اندازه ای وسیع است که به منظور فعالیت در فضای آن پیش از هر چیز به آموزش صرافی بایننس احتیاج دارید. پیشرفت صرافی بایننس در گرو ارائه خدماتی مانند قسمت اسپات، قسمت فیوچرز بایننس و بازار مشتقات رمزارزها بوده است.


پربازدیدترین : آموزش صفر تا صد کار با صرافی بایننس


معاملات آتی یا فیوچرز دقیقا در پیش بینی قیمت آتی رمزارزها خلاصه می شود. ضمن این که شما در بازار آتی بایننس با چیزی بیشتر از سرمایه و موجودی حساب خود قادر به انجام معامله هستید. به بیان دیگر می‌ توانید از این صرافی پول قرض گرفته و از اهرم های معاملاتی برای افزایش دارایی و سرمایه اولیه خود اقدام کنید. قسمتی که در آن معاملات آتی در صرافی بایننس صورت می پذیرد، فیوچرز بایننس نامیده می شود که شما به عنوان یک معامله گر، برخلاف معاملات اسپات که سفارشات بر اساس موجود حساب شما و به صورت آنی صورت می پذیرد، در این قسمت قادرید بیشتر از میزان موجودی حساب خود معامله نمایید.

به عبارتی صرافی بایننس پولی را به عنوان قرض در اختیار شما قرار خواهد داد تا بتوانید از آن در معاملات آتی رمزارزها استفاده نمایید. پلتفرم فیوچرز بایننس در این صرافی برای نخستین بار در سال 2019 اجرایی شد. همان طور که پیش تر هم اشاره کردیم، معامله فیوچرز بایننس یک نوع شرط بندی روی ارزش آینده رمزارزها و بخشی از بازار مشتقات آن هاست. معامله گران قادرند در قسمت فیوچرز بایننس، سفارشات گوناگونی با پوزیشن‌ های شورت یا لانگ ثبت نمایند.

صرافی بایننس می خواهد با ارائه خدمات نوینی مانند بایننس اسمارت چین، فیوچرز بایننس و … در زمینه بلاکچین و رمزارزها، دنیای ارزهای دیجیتال را شگفت‌ زده کند. معاملاتی که در قسمت فیوچرز بایننس در حال انجام است، به صورت معمول معاملاتی ریسکی به حساب می آیند که بهتر است بعد از کسب تجربه کافی در بازار کریپتوکارنسی به سراغ آن‌ ها بروید. همچنین این قسمت از صرافی بایننس از رمزارزهای بسیاری پشتیبانی می‌ کند. در حقیقت شما در فیوچرز بایننس قادرید قراردادهای آتی بیت کوین/تتر، اتریوم/تتر، کاردانو/تتر و بایننس کوین تتر را مورد استفاده قرار دهید.

انواع مختلف سفارش در بخش فیوچرز بایننس

معاملاتی که در قسمت فیوچرز بایننس صورت می پذیرد، انواع گوناگونی دارد که در حقیقت مدل‌ های گوناگونی از ثبت سفارش در این بخش وجود دارد که به در این بخش آن ها را معرفی کرده ایم؛

1. Market Order : با این نوع سفارش گذاری شما اعلام کرده‌ اید که قصد دارید به هر قیمتی که شده معامله را انجام دهید و برای این کار عجله دارید. به عنوان مثال در زمان فروش 0.002 بیت کوین با مارکت اوردر، بایننس سفارش شما را با کم ترین قیمت پیشنهادی به وسیله خریداران منطبق کرده و به سرعت معامله را انجام می دهد. در زمان خرید هم، سفارش شما با گران‌ ترین نرخ در دفتر سفارشات انجام خواهد شد. در زمان ثبت سفارش مارکت شما به عنوان یک تیکر یا همان taker (سفارش بردار) کارمزد معامله بیشتری به بایننس پرداخت می کند. جالب است بدانید که در بایننس این هزینه برای سفارش گذارها (maker-میکر) نصف سفارش بردارها در نظر گرفته شده است.

2. Limit Order : در این نوع از سفارش شما معاملات خود را با قیمتی مشخص و محدود انجام می‌ دهید. در مورد نوع سفارشات این را در نظر داشته باشید که معاملات شما تنها وقتی انجام خواهد شد که قیمت محدوده تعیین شده شما به قیمت واقعی بازار برسد یا بیشتر از آن شود و این بدین معنی است که دقیقا در نقطه مقابل Market Order قرار دارد. بنابراین به صورت کلی بهتر است از این نوع سفارش فیوچرز بایننس، به منظور فروش با قیمت بالاتر و خرید با قیمت کم تر از قیمت واقعی بازار رمزارزها بهره بگیرید.

3. Stop Limit Order : این مدل از معامله، کمی پیچیده تر است؛ پس به منظور ساده سازی این نوع سفارش گذاری بهتر است در ابتدای امر دو مفهوم Stop price و limit price را که در این اوردر با آن مواجه هستیم توضیح دهیم؛ زمانی که برای stop price مقداری در نظر می گیریم، یعنی گفتیم که در صورت رسیدن قیمت بازار به این سطح، بایستی سفارش به قیمت price انجام گردد و در دفتر سفارشات قرار گیرد تا طرف معامله پیدا شود. در نظر داشته باشید که این سفارش می‌ تواند معامله خرید یا فروش باشد.


پربازدیدترین : همه چیز درباره صرافی بایننس


در فیوچرز بایننس سفارش خرید یا فروش به معنی شرط بستن روی صعودی شدن یا نزولی شدن بازار یک ارز دیجیتال و رسیدن به قیمتی بیشتر یا کم تر از حال در آینده است. به عنوان مثال این طور فرض کنید که قیمت آینده بیت کوین را 50 هزار دلار پیش بینی کرده اید و گمان می کنید این سطح شکسته می شود؛ بنابراین به منظور فروش 25 درصد از موجودی بیت کوین خود در این محدود قیمت که در آینده به آن دست پیدا می کنید، باید چگونه عمل کنیم؟ استفاده از استاپ اوردر بهترین گزینه ممکن برای شماست؛ با ثبت یک سفارش با این روش، Stop price را 50 هزار و price را برای تعجیل در انجام سفارش، اندکی کم تر، برای مثال 49,999 دلار در نظر می گیریم.

4. Take Profit Limit Order : چنانچه قسمت قبلی را به خوبی درک کرده باشید، درک این نوع سفارش در فیوچرز بایننس بسیار ساده است. Take Profit Limit Order شامل دو قسمت کلی است که شامل Trigger Price برای فعال کردن سفارش و Limit Price می شود. جالب است بدانید که از این نوع سفارش در راستای مدیریت ریسک، ثابت نگه داشتن سود در قیمتی مشخص و کاهش پوزیشن‌ های باز شده استفاده می گردد.

5. Trailing Stop Order : این نوع سفارش در قسمت فیوچرز بایننس که با نام  “حد ضرر متحرک” هم با آن برخورد می کنید، کاربران را قادر می سازد تا سود خود را در حال محدود کردن ضررهای احتمالی در پوزیشن باز شده در قیمت مشخصی ثابت نگه دارند. در حقیقت این نوع سفارش ترکیبی از مدیریت معامله و مدیریت ریسک به شمار می رود.

آموزش ثبت نام در فیوچرز بایننس

پیش از این که یک حساب فیوچرز در صرافی بایننس افتتاح نمایید، باید یک حساب معمولی در بایننس داشته باشید که بدین منظور بایستی به وبسایت صرافی بایننس به نشانی binance.com مراجعه کنید (IP ایران فیلتر است و بهتر است که از اکانت های وریفای شده و مطمئن استفاده نمایید) و با کلیک بر روی گزینه Register در سمت راست بالای صفحه، حساب معمولی بایننس خود را افتتاح نمایید که برای این کار می توانید از لینک زیر هم کمک بگیرید، در ادامه اما بایستی به صورت زیر عمل کنید:

  1. در ابتدا آدرس ایمیل خود را وارد کنید و یک رمز عبور امن برای خود در نظر بگیرید. چنانچه کسی بایننس را به شما معرفی کرده است، آیدی او را در قسمت referral ID وارد نمایید.
  2. سپس بر روی گزینه Create account کلیک نمایید.
  3. در ادامه یک ایمیل تاییدیه برای شما ارسال خواهد شد و با تایید حساب کاربری در ایمیل، حساب خود را ثبت نمایید. حال حساب معمولی شما راه اندازی شده است.
  4. سپس به منظور باز کردن حساب آتی به حساب کاربری خود در بایننس وارد شوید و در نوار بالای صفحه گزینه Futures را انتخاب نمایید.

در صورتی که تمایل دارید از خدمات متنوع و جذاب صرافی های خارجی مثل بایننس، کوین بیس، کوینکس، کوکوین و … بدون محدودیت و ترس از مسدودی حساب استفاده کنید ولی قادر به احراز هویت مستقیم از ایران نیستید، میتوانید از طریق لینک زیر فرآیند احراز هویت خود را پیگیری کنید؛

ثبت سفارش احراز هویتاحراز هویت در صرافی بایننس


زمانی که وارد قسمت آتی بایننس می‌ شوید، دو حرف اول ایمیل خود را در سمت راست بالای صفحه مشاهده می کنید. بر روی گزینه Open now کلیک کنید و حساب آتی خود را در بایننس فعال نمایید؛ کار شما برای فعال سازی حساب فیوچرز بایننس به اتمام می رسد و حال قادرید در آتی بایننس برای انجام معاملات مختلف اقدام نمایید.

نحوه انتقال ارز به حساب فیوچرز بایننس (شارژ حساب)

شما قادرید رمزارزهای خود را بین ولت صرافی که در واقع مربوط به همان حساب معمولی می شود و ولت آتی خود که همان حساب فیوچرز شما در بایننس می باشد، جابجا کنید. لذت به منظور ارسال پول به ولت فیوچرز، روی گزینه Transfer در سمت راست پایین صفحه بخش آتی در بایننس کلیک نمایید و با مشخص کردن مقدار پولی که می خواهید ارسال کنید، عبارت Confirm transfer را انتخاب نمایید تا قادر شوید به سادگی افزایش موجودی حساب فیوچرز بایننس خود را مشاهده نمایید.


پربازدیدترین : آموزش فیوچرز کوکوین


در ادامه فورا می‌ توانید موجودی اضافه شده به ولت فیوچرز خود را در سایت ببینید. قادرید به منظور انتقال را با استفاده از آیکون “دو فلش” تغییر دهید. البته این را هم در نظر داشته باشید که این تنها روش برای شارژ حساب فیوچرز شما به حساب نمی آید! به عنوان یک روش دیگر، قادرید از دارایی‌ های موجود در ولت صرافی خود، به عنوان وثیقه بهره بگیرید و مقداری تتر برای معاملات فیوچرز قرض بگیرید. در واقع شما مجبور نیستید ارزهای خود را به صورت مستقیم به ولت فیوچرز انتقال دهید. البته که شما باید تترهایی را که قرض گرفته‌ اید، در آینده باز گردانید.

آشنایی آیتم های مختلف در اکانت فیوچرز بایننس

در تصویر زیر، اعدادی مشخص شده است که شامل بخش های مختلف صفحه فیوچرز صرافی بایننس می شوند و در این بخش قصد داریم هر یک از آن ها را برای شما تشریح کنیم تا دریابید که هر کدام چه هستند و چطور می توانید از آن ها برای انجام معاملات فیوچرز خود در بخش معاملات آتی صرافی بایننس استفاده کنید؛

آموزش کار با صرافی بایننس فیوچرز

1. در بخش 1 شما قادرید نوع قرارداد معامله خود را تعیین کنید، لوریج را تغییر داده که به صورت پیش فرض روی عدد 20 تنظیم شده است و همچنین بین کراس مارجین و مارجین ایزوله انتخاب نمایید. شما عزیزان همچنین قادرید قیمت مارک شده را بررسی کنید و در این خصوص در نظر داشته باشید که بررسی قیمت مارک شده بسیار حائز اهمیت است، چرا که این کار از لیکویید شدن حساب شما جلوگیری می کند و یا احتمال آن را کاهش می دهد.

بررسی نرخ سرمایه‌ گذاری مورد انتظار یکی دیگر از قابلیت هایی است که در این بخش قادر به انجام آن هستید. شما همچنین می توانید پوزیشن‌ های خود را در زمان‌ بندی auto-deleverage مورد بررسی قرار دهید. در نظر داشته باشید که این کار وقتی که نوسان بسیار بالاست، بسیار حائز اهمیت خواهد بود. همچنین قادرید قیمت 24 ساعته و حجم 24 ساعته را نیز در این بخش مشاهده کنید.

2. در بخش 2 می توانید نمودار قیمتی را ببینید. جالب است بدانید که در سمت راست این قسمت، قادرید بین حالت اورجینال و یا نمودار TradingView انتخاب نمایید و یا میزان عمق سفارشات خود را ملاحظه کنید.

3. در بخش 3 می‌ توانید فعالیت معاملاتی خود را بررسی کنید. شما به سادگی قادرید با رفتن بین زبانه‌ های گوناگون، وضعیت فعلی پوزیشن‌ های خود، موجودی حساب مارجین، سفارشات باز و یا از پیش اجرا شده را مشاهده کرده و یک یک اطلاعات کامل از سابقه معاملاتی و تراکنشات خود در یک بازه زمانی خاص کسب کنید.

4. در بخش 4 می توانید اطلاعاتی در مورد ثبت سفارشات و تغییر بین انواع گوناگون سفارش کسب کنید. همچنین قادرید موجودی حساب بایننس خود را هم چک کنید.

5. در این بخش می توانید به شکل زنده وضعیت سفارشات خود و همچنین عمق سفارشات را مشاهده کنید. همین طور در منوی موجود در سمت راست بالای این قسمت قادرید دقت سفارشات را عوض کنید.

6. در قسمت 6 که در تصویر بالا مشاهده می کنید، قادرید تاریخچه زنده معاملات آتی بایننس را مشاهده نمایید.

7. با مراجعه به بخش info، وارد بخش پرسش و پاسخ آتی بایننس می شوید. تاریخچه نرخ سرمایه‌ گذاری را می توانید مشاهده کنید و میزان سرمایه تضمین خود را نیز رصد کنید. شایان ذکر است که به منظور خارج شدن از حساب آتی بایننس هم می بایست از همین بخش 7 اقدام نمایید.

تنظیمات نحوه، نوع و حجم انجام قرارداد فیوچرز

در ادامه می بایست نحوه انجام معامله و نوع قرارداد را تعیین کنیم و این بدین معنی است که به منظور انجام معامله روش Market یا Limit را انتخاب می کنیم و گزینه Buy یا Sell را انتخاب کنیم. همچنین موجودی حساب فیوچرز خود را چک و در صورت نیاز از دیگر کیف پول ها آن را شارژ می کنیم. در گام بعدی هم بسته به انتخاب شیوه انجام معاملات، قیمت مورد نظر و حجم قرارداد فیوچرز را مشخص می کنیم.

در انتها هم بعد از چک کردن مواردی که بیان کردیم، بر روی گزینه ایجاد معامله کلیک کنید. با کلیک بر روی گزینه Buy/Long یا Sell/Short درخواست یک قرارداد فیوچرز در بایننس به وجود می آید. حال چنانچه قرارداد از نوع Limit باشد تا زمان رسیدن قیمت به قیمت لیمیت، در قسمت Open Orders می ماند. با رسیدن قیمت بازار به قیمت سفارش شما و یا استفاده مستقیم از گزینه مارکت، یک پوزیشن به وجود می آید.

نحوه بستن معامله در فیوچرز بایننس

یکی از مهم ترین قسمت ها در مدیریت قراردادها و پوزیشن های بایننس شیوه بستن هر پوزیشن است. همیشه باید در نظر داشت که تا وقتی که یک پوزیشن بسته نشود سود یا زیان آن به شما تعلق نخواهد گرفت. به منظور بستن هر پوزیشن قادرید به قسمت 4 در نسخه وب و بخش 5 اپلیکیشن موبایل در شکل های فوق مراجعه نمایید. به منظور بستن یک پوزیشن سه مرحله اصلی مشترک در نسخه وب و موبایل وجود دارد. در نخستین مرحله می بایست مقدار یا درصدی از پوزیشن را که قصد بستن آن را داریم تعیین نماییم.


پربازدیدترین : آموزش فیوچرز کوینکس


چنانچه قصد بستن کامل پوزیشن را دارید، کل مقدار پوزیشن یا 100 درصد را در این قسمت وارد نمایید. قسمت دوم برای وقتی است که قصد داریم پوزیشن یا قراردادی را به روش لیمیت ببندیم. در این صورت می بایست قیمت مورد نظر خود را در این قسمت وارد نماییم. بدیهی است فقط وقتی پوزیشن ما بسته می شود که قیمت بازار به قیمت مورد نظر ما برسد. در مرحله سوم هم می بایست نحوه بسته شدن پوزیشن را از بین دو گزینه Market یا Limit انتخاب کنیم. این را در نظر داشته باشید که در صورت انتخاب گزینه مارکت در این مرحله پوزیشن ما در همان لحظه و به قیمت بازار بسته می شود.

لوریج یا اهرم معاملاتی را چطور در فیوچرز بایننس تنظیم کنیم؟

یکی از امکاناتی که در قسمت فیوچرز بایننس وجود دارد، این است که شما قادرید در زمان انجام معامله در این پلتفرم، مقدار اهرم یا لوریج را برای هر قرارداد به دلخواه خودتان تعیین نمایید. نوع قرارداد هم در این قسمت از بالای صفحه، سمت چپ قابل انتخاب می باشد. البته در نظر داشته باشید که نوع قرارداد در حالت پیش فرض روی “BTCUSD Perpetual” قرار دارد. حال بدین منظور که مقدار لوریج قرارداد را عوض کنید، می بایست وارد قسمت ثبت سفارش شده و در ادامه گزینه مقدار فعلی لوریج را انتخاب نمایید. این را هم باید گفت که مقدار اهرم معامله در حالت پیش فرض روی ۲۰X قرار دارد.

شما به عنوان یک معامله گر حرفه‌ ای می بایست در نظر داشته باشید که هرچه این مقدار لوریج را در فیوچرز بایننس افزایش دهید، احتمال لیکویید شدن حساب شما افزاش پیدا خواهد کرد. ضمن این که حداکثر مقداری که برای لوریج معاملات فیوچرز بایننس می‌ توان انتخاب کرد ۱۲۵X است. نهایتا پس از این که مقدار دقیق لوریج را تعیین کردید، قادرید گزینه “Confirm” را انتخاب نمایید. نکته دیگری که در این خصوص باید در نظر داشته باشید، اینجاست که هر چقدر پوزیشن معاملاتی که باز کرده‌ اید بزرگ‌ تر باشد، مجاز به انتخاب مقدار لوریج به مراتب کم تری خواهید بود. در حقیقت این دو پارامتر با هم دیگر رابطه معکوس دارند.

نکته مهم درباره نحوه معاملات فیوچرز در بایننس

نکته حائز اهمیتی که در بخش معاملات فیوچرز بایننس وجود دارد، اینجاست که مقدار پولی که مجاز به قرض گرفتن آن هستید، به دارایی و مقدار اهرم یا لوریجی که انتخاب کرده‌ اید، وابسته است. به عنوان مثال چنانچه حساب شما 500 دلار موجودی داشته باشد و لوریج ۱۰ را انتخاب نمایید، مقدار موجودی شما در قسمت فیوچرز بایننس چیزی حدود 5 هزار دلار خواهد بود. نکته مهم دیگر اینجاست که شرطی است که این صرافی برای معامله گران گذاشته است؛ میزان ضرر شما در معاملات به هیچ وجه نباید از مقداری که به عنوان وثیقه در صرافی قرار داده‌ اید، بیشتر شود.

چنانچه شاهده این اتفاق باشیم، کل دارایی شما صفر خواهد شد یا در اصطلاح لیکویید خواهید شد. در حقیقت این میزان ارزی که تحت عنوان وثیقه در بایننس قرار می دهید، تضمینی برای نقد شدن وام دریافتی شما از صرافی به حساب می آید. با قاطعیت تمام باید گفت که صرافی بایننس یکی از برترین ارائه‌ دهندگان خدمات مربوط به بلاکچین به حساب می آید. یکی دیگر از نکات جالب در مورد بخش فیوچرز بایننس، ارائه زنجیره bep2 می باشد که به ایجاد یک استاندارد فنی جهت تولید و استفاده از توکن‌ های جدید کمک می‌ کند. در این بین، ایجاد پلتفرم فیوچرز بایننس نیز یکی دیگر از نوآوری‌ های بایننس به حساب می آید که محبوبیت آن را بین معامله گران افزایش داده است.

چه زمانی پوزیشن در خطر لیکویید شدن قرار میگیرد؟

لیکویید شدن وقتی رخ می دهد که موجودی مارجین شما کم تر از حداقل وجه تضمین شما شود؛ موجودی مارجین همان موجودی حساب فیوچرز بایننس شماست، از جمله PnL زنده شما. لذا سود و زیان شما موجب تغییر مقدار Margin Balance خواهد شد. چنانچه از حالت Cross Margin بهره می گیرید، این موجودی در تمامی پوزیشن‌ های شما به اشتراک گذاشته خواهد شد. چنانچه از حالت مارجین ایزوله بهره می گیرید، این موجودی به هر پوزیشن جداگانه ارتباط دارد. حداقل وجه تضمین یا همان Maintenance Margin، حداقل مقدار موجودی به حساب می آید که برای باز نگه‌ داشتن پوزیشن‌ های خود به آن احتیاج خواهید داشت.


پربازدیدترین : معامله فیوچرز در okex


این پارامتر، با توجه به حجم پوزیشن‌ های شما می تواند فرق کند. در نظر داشته باشید پوزیشن‌ های بزرگ‌ تر به حداقل وجه تضمین بیش‌ تری احتیاج خواهند داشت. لذا می توانید نرخ مارجین فعلی خود را از گوشه سمت راست پایین ببینید. چنانچه نرخ مارجین شما به 100 درصد برسد، پوزیشن‌ های شما لیکویید خواهند شد. زمانی که لیکویید می شوید، تمامی معاملات باز شما نیز لغو خواهند شد که منطقی هم است. در حالت ایده‌ آل، بایستی پوزیشن‌ های خود را همواره تحت نظر بگیرید تا از لیکویید شدن اتوماتیک که با کارمزد اضافی همراه است، جلوگیری نمایید. چنانچه پوزیشن شما در شرف لیکویید شدن قرار دارد، شاید بهتر باشد به جای انتظار برای لیکویید شدن اتوماتیک، بستن دستی پوزیشن را در نظر بگیرید.

تفاوت Mark Price و Last Price چیست؟

به منظور جلوگیری از جهش‌ ها و لیکویید شدن‌ های غیر ضروری در دوره‌ های نوسانی بازار، فیوچرز بایننس از سیستم قیمت‌ گذاری Last Price و Mark Price کمک می‌ گیرد که این دو مورد به شرح زیر می باشد:

  • آخرین قیمت یا Last Price : آخرین قیمت یا همان لست پرایس یعنی آخرین قیمتی که یک قرارداد در بازار انجام شده است. به بیان دیگر، آخرین معامله در تاریخچه معاملات، آخرین قیمت را تعریف می‌ کند. به منظور محاسبه PnL یا همان سود و زیان شما از قیمت Last Price بهره گرفته می شود.
  • قیمت لحظه‌ ای Mark Price : قیمت لحظه‌ ای یا همان Mark Price به منظور جلوگیری از دستکاری بازار ساخته شده است. لازم به ذکر است که این قیمت، با استفاده از ترکیبی از داده‌ های تامین مالی و سبدی از داده‌ های قیمتی چند صرافی‌ بزرگ دیگر مورد محاسبه قرار می گیر. لذا قیمتی که در آن لیکویید می‌ شوید و PnL ابتدایی شما بر اساس Mark Price ارزیابی خواهد شد.

نکته مهم : این را همواره در نظر داشته باشید که قیمت Mark Price و Last Price امکان دارد اعداد متفاوتی را نشان دهند. زمانی که اردری را ثبت می‌ کنید و از حد ضرر استفاده می کنید، می‌ توانید نوع قیمتی را که قصد دارید حدضرر بر اساس آن عمل کند را نیز تعیین نمایید. بدین منظور باید نوع قیمتی را که قصد استفاده از آن را دارید، در منوی کشویی پایین فیلد ثبت سفارش انتخاب کنید.

چطور با ماشین‌ حساب فیوچرز بایننس کار کنیم؟

ماشین‌ حساب را می‌ توانید در بالای کادر ثبت سفارش مشاهده کنید. جالب است بدانید که این ماشین‌ حساب، شما را قادر می سازد تا پیش از ورود به یک معامله لانگ یا شورت، مقادیر مورد نظرتان را محاسبه نمایید. می‌ توانید نوار لغزنده اهرم را در هر تب تنظیم کنید تا از آن به عنوان مبنایی برای محاسبات ماشین‌ حساب استفاده شود. ماشین حساب بایننس دارای سه تب گوناگون می باشد که به شرح زیر می باشد:

  • PNL : این تب به منظور محاسبه مارجین ابتدایی، سود و زیان و بازدهی مطابق با قیمت ورودی و خروجی مورد نظر و اندازه پوزیشن طراحی شده است.
  • Traget Price : این تب به منظور محاسبه قیمتی که می بایست از پوزیشن خود خارج شوید تا به درصد بازدهی مورد نظر خود برسید، طراحی شده است.
  • Liquidation Price : این تب به منظور محاسبه قیمت تخمینی لیکویید شدن، طبق موجودی ولت، قیمت ورودی مورد نظر و اندازه پوزیشن طراحی شده است.

منظور از auto-deleveraging در فیوچرز صرافی بایننس چیست؟

زمانی که اندازه حساب سرمایه‌ گذار، که در واقع خود شما هستید، به زیر صفر برسد، از سرمایه تضمینی برای پوشش ضررها استفاده خواهد شد. با این وجود بعضی اوقات که بازار به شدت نوسانی است، سرمایه تضمینی شما نمی‌ تواند کل ضرر را پوشش دهد و در نهایت پوزیشن‌ های باز می بایست کاهش یابند تا ضررها جبران شوند.

این موضوع بدین معنی است که در این شرایط، پوزیشن‌ های شما به شکل خودکار کاهش پیدا می کند. جالب است بدانید که ترتیب این کاهش پوزیشن‌ ها یک زمان‌ بندی تعیین‌ شده دارد که سودده ترین و بهترین پوزیشن‌ ها در اول صف برای بسته شدن قرار خواهند گرفت. لذا شما قادرید با رفتن بر روی یک اندیکاتور در بالای صفحه نمایش، پوزیشن‌ های خود را رصد کنید.

منظور از Hedge Mode در فیوچرز بایننس چیست؟

به صورت پیش فرض کل پوزیشن‌ ها در فیوچرز بایننس یک طرفه هستند و این بدین معنی است که نمی‌ توانید به صورت همزمان در یک قرارداد فیوچرز پوزیشن شورت و لانگ باز کنید. چنانچه این کار را انجام دهید، پوزیشن‌ ها یکدیگر را خنثی خواهند کرد. به منظور استفاده از Hedge Mode بایستی آن را به صورت دستی فعال نمایید. با فعال کردن حالت پوشش ریسک یا Hedge Mode می‌ توانید به صورت همزمان یک پوزیشن را در دو جهت لانگ و شورت باز کنید.

ولی چرا باید از این امکان بهره برد؟ برای مثال این طور فرض کنید که شما بر روی افزایش قیمت بیت کوین در طولانی مدت یک پوزیشن لانگ باز کرده‌ اید و حالا قصد دارید در بازه‌ های زمانی کوتاه‌ تر، پوزیشن‌ های شورت نیز باز کنید. Hedge Mode امکان انجام این کار را در اختیار شما قرار می دهد، بدون این که پوزیشن‌ های شورت بر پوزیشن‌ های لانگ تاثیر داشته باشند.

کارمزد تریدینگ فیوچرز بایننس

یکی از نکات مهم‌ تری که در زمان انتخاب صرافی فیوچرز باید دانست، کارمزد معاملات است. چنانچه معامله روزانه باشید، این مورد برای شما بسیار حائز اهمیت است، به این خاطر که کارمزدها نسبتا سریع روی‌ هم انباشته شده و به رقم چشمگیری تبدیل خواهند شد.


پربازدیدترین : بایننس یا کوین بیس مناسب تر است؟


در سایت رسمی بایننس می‌ توانید اطلاعات مفصلی درباره کارمزدهای کل محصولات آن بیابید، ولی به صورت خلاصه باید گفت که کاربران عادی 02/0 درصد کارمزد سازنده و 04/0 درصد کارمزد گیرنده دارند. بدین منظور که کاهش کارمزد بایننس شامل حال شما شود، کافیست در ولت خود مقداری بایننس کوین داشته باشید و همچنین حجم گردش مالی مناسبی داشته باشید.

نقاط قوت و ضعف بازار futures بایننس

ترید در بازار فیوچرز رمزارزها، بسیار وسوسه انگیز است. همان طور که می‌ توانید سود زیادی از معاملات فیوچرز کسب کنید، بایستی مراقب ضرر‌های چشمگیر و لیکویید شدن هم باشید. در این بخش به صورت خلاصه نقاط قوت و ضعف معاملات فیوچرز رمزارزها را شرح داده ایم:

نقاط قوت futures :

  • تریدرها قادرند از معامله رمزارزها برای پوشش ریسک دارایی خود استفاده نمایند. در صورت تاثیر نوسانات قیمت بازار بر ارزش دارایی‌ های افراد، کاهش می یابد.
  • معاملات فیوچرز رمزارزها امکان کسب سود در هر شرایطی را فراهم می‌ کند و این بدین معنی است که شما می‌ توانید هم از افزایش قیمت و هم از کاهش قیمت یک رمزارز سود به دست آورید.
  • در معاملات رمزارزها، استفاده از اهرم یا لوریج وجود امکان پذیر است؛ این ویژگی تریدرها را قادر می سازد تا حتی با داشتن سرمایه کم، قادر باشید سود قابل توجهی کسب کنید. در حقیقت معاملات لوریج، پرطرفدارترین شکل معاملات فیوچرز در بازر کریپتوکارنسی به حساب می آید.

نقاط ضعف futures :

  • استفاده از ضریب بالای اهرم، ریسک معامله شما را تا اندازه بسیار زیادی افزایش می دهد. لذا تریدرهای تازه کار می بایست با استفاده از استراتژی‌ های مدیریت ریسک، ضرر معاملات فیوچرز خود را کمینه کنید.
  • نوسانات زیاد بازار رمزارزها می‌ تواند به نفع یا ضرر تریدرها تمام شود و به این خاطر که هیچ قطعیتی در پیش‌ بینی روند قیمت‌ ها در بازار وجود ندارد و امکان از دست دادن کل دارایی در صورت لیکویید شدن وجود خواهد داشت.

چطور در فیوچرز بایننس بهترین نتیجه را بگیریم؟

معامله فیوچرز یک تلاش چالش‌ برانگیز برای تمامی سرمایه گذاران و فعالان بازارهای مالی به حساب می آید. درک نحوه تغییر بازار و سازگاری آن در طی زمان، نحوه اثرگذاری فاکتورهای بیرونی بر بازار، محرک‌ های استفاده شده برای حضور در بازار و مواردی از این دست، زمان‌ بر هستند. با داشتن این میزان اطلاعات به منظور تحلیل و تجربه یا دانش کم برای بررسی بیشتر، مطمئنا تعداد زیادی از تریدرهای مبتدی سعی در پیدا کردن موقعیت خود و تثبیت آن دارند، از همین روی دنبال کردن یک دیدگاه استراتژیک برای هر ترید الزامی می باشد.

در واقع پیدا کردن استراتژی مناسب، چیزی بیشتر از تکرار یک استراتژی سودده است که در یوتیوب یا رسانه‌ های اجتماعی به آن دست پیدا کرده اید. یک سبک معامله‌ گری کارآمد می بایست توسط شما و با توجه به شرایط شما شخصی‌ سازی شود تا با خصوصیات روان‌ شناختی، سبک زندگی، میزان ریسک‌ پذیری و اهداف طولانی مدت شما مطابقت کامل داشته باشد. لذا به منظور پیدا کردن بهترین سبک برای خود، نکات زیر می توانند بسیار کمک کننده باشند:

  • شخصیت معاملاتی خود را بشناسید؛
  • عملکرد هر پارامتر و نحوه کار با آن را ارزیابی نمایید؛
  • چنانچه مشکل یا مشکلاتی دارید، تغییراتی ایجاد کنید؛
  • میزان ریسک‌ پذیری و اهداف مالی طولانی مدت خود را مشخص کنید؛
  • پارامترهای معامله که می‌ توانند با شخصیت شما سازگار باشند را تعریف نمایید؛

مدیریت سرمایه شما را قادر می سازد تا ریسک کنترل شده را تجربه کنید و حتی با وجود چند ضرر مکرر، باز هم سرمایه خود را از دست ندهید و قادر به ادامه فعالیت در بازارهای مالی باشید. به صورت کلی بازار بر اساس احتمالات کار می‌ کند و هیچ قطعیت در آن وجود ندارد، بنابراین حائز اهمیت ترین ابزار و سلاح شما با این عدم قطعیت ریسک کنترل شده یا همان مدیریت سرمایه به حساب می آید که باید آن را همواره در نظر داشته باشید. در حقیقت استراتژی‌ های مدیریت ریسک قادرند به حفظ سرمایه کمک کنند، انتظارات واقع‌ گرایانه ایجاد کنند و اجازه ندهند تا احساسات، روند انجام معاملات شما را مختل کند.

3. عدم برخورد احساسی با بازار

معامله‌ گری احساسی و وسواسی از رفتار قمار گونه ناشی می شود که می تواند نابودی سرمایه شما را به همراه داشته باشد. روش‌ های بسیاری به منظور کاهش این خصوصیات روان‌ شناختی وجود دارند که در این بین می توان به مواردی مثل کاهش لوریج، کاهش تعداد معامله گران در یک دوره مشخص، تعیین اهداف محافظه‌ کارانه و … اشاره داشت.


پربازدیدترین : استراتژی های ساده فارکس


بنابراین نباید پولی را که نمی‌ توانید از دست بدهید، وارد بازار و حتی یک معامله کنید. مجموع ضررهای گوناگون می تواند سرمایه شما را به کلی نابود کند، از این روی ضرر کردن و دوری از موقعیت‌ های شانس رویکردهایی به حساب می آیند که مسئول معاملات قراردادهای آتی هستند.

بیت کوین و به صورت کلی ارزهای دیجیتال، یک کلاس دارایی جدیدی ارائه می‌ کنند که مردم همیشه درباره آن گفت و گو می کنند و تلاش می کنند در آن پیشرفت کنند. این صنعت دائم در حال تغییر است که آن را هیجان‌ انگیزتر نیز می کند. دنبال کردن صنعت بلاکچین و جستجوی روش هایی برای بهبود مهارت‌ های معاملاتی، برای موفقیت حداکثری و کسب سود بیشتر، الزامی می باشد. آموزش همیشه به ایجاد دیدگاه‌ های قاطع در مورد نوسانات بازار کمک می کند و شما را قادر می سازد تا برای آنچه پیش روی شما قرار دارد، به بهترین شکل برنامه‌ ریزی کنید.


نتیجه گیری و کلام پایانی

یکی از خدمات جدیدی که به صرافی بایننس کمک کرد تا طرفداران بسیار زیادی بین معامله گران بازار رمزارزها پیدا کند، طراحی و اجرای پلتفرم فیوچرز بایننس بود. جالب است بدانید که این بخش از صرافی تریدرها را قادر می سازد تا به معامله فیوچرز ارزهای دیجیتال گوناگون بپردازند و در این مسیر امکان کسب سود بسیار خوبی را داشته باشند. این را هم باید در نظر داشت که سود و ضرری که معامله گران در معاملات فیوچرز بایننس به دست می آورند، به صورت رمزارز قابل پرداخت یا برداشت می باشد.

به صورت کلی این پلتفرم به شکلی کار می کند که خریدار و فروشنده یک ارز دیجیتال که طرفین یک قرارداد هستند، با یکدیگر برای تبادل با قیمت که در آینده‌ ای مشخص پیش بینی کرده‌ اند، قرارداد می بندند و زمانی که زمان مشخص شده قرارداد فرا برسد، طرف خریدار وظیفه دارد تا آن ارز را با قیمت معین خریداری کند و فروشنده هم می بایست مقدار ارز مشخص شده را در همان تاریخ فراهم آورد.

به بیان دیگر، قراردادهای فیوچرز، مشتقاتی به حساب می آیند که تریدرها را ملزم به خرید یا فروش یک دارایی در آینده می‌ کنند، ولی برخلاف قراردادهای آتی سنتی، قراردادهای پرپچوال فیوچرز بایننس، تاریخ تسویه حساب ندارند، ولی با این وجود ابزارهای مشتقه‌ ای مثل فیوچرز بایننس، امکان دارد برای تریدرهای مبتدی و تازه کار بسیار گیج‌ کننده باشند، لذا یادگیری نحوه عملکرد این قراردادها، پیش از انجام ریسک‌ های مالی بسیار حائز اهمیت می باشد.

در این مطلب همانطور که قول داده بودیم، به آموزش فیوچرز بایننس به زبان ساده پرداختیم.

همچنین اگر دوست دارید آموزش مارجین کوکوین را نیز مطالعه فرمایید، پیشنهاد می کنم همین الان آن را بخوانید.

در مورد نحوه معامله فیوچرز در صرافی بایننس و آموزش فیوچرز بایننس اگر سوال یا ابهامی دارید، حتما در بخش دیدگاه ها بنویسید تا پاسختان را بدهیم.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *