درک استراتژی های ساده فارکس بسیار ساده است و حتی معامله گران مبتدی نیز می توانند سازوکار این استراتژی های معاملاتی فارکس را درک کرده و از آن ها برای کسب سود و فعالیت در بازار فارکس استفاده نمایند. بنابراین اگر تازه کار هستید و یا دوست دارید استراتژی های ساده فارکس را به زبان ساده و کاملا اصولی یاد بگیرید، این مطلب بهترین راهنما برای شماست، پس بدون فوت وقت به سراغ استراتژی های ساده فارکس برویم؛

استراتژی های ساده فارکس

استراتژی معاملاتی در واقع سیستمی را برای تریدرها ایجاد می کند که از قوانین و مقررات خاصی برخوردار است و تریدرها قادرند با استفاده از آن در زمان ورود به بازار و خروج از آن و تصمیمات خود استفاده نمایند. به بیان دیگر تریدرها با استفاده از استراتژی معاملاتی خود قادرند در بازه های زمانی خاصی برای ورود و خروج از پوزیشن های معاملاتی مختلف اقدام کنند. قوانین و مقررات استراتژی ها می تواند ساده یا پیچیده باشد که به نوع استراتژی معاملاتی و تجربه فرد بستگی دارد، بعضی از استراتژی های معاملاتی ساده هستند و در چند مرحله انجام می شوند که قوانین ساده ای هم دارند، ولی بعضی استراتژی های معاملاتی به مراتب پیچیده تر اند و مراحل بیشتری دارند تا بتوان به وسیله آن ها به نتیجه مناسب دست پیدا کرد.


پربازدیدترین : مدیریت سرمایه در فارکس چگونه است؟


در فارکس می توان از استراتژی معاملاتی های زیادی استفاده کرد و تریدرها قادرند آن ها را با جستجو در اینترنت بیابند، همچنین تریدرها می توانند برای خود یک استراتژی معاملاتی شخصی طراحی کنند و آن را متناسب با روحیات، تجربه، سرمایه و میزان ریسک پذیری خود طراحی کنند. یک استراتژی معاملاتی می تواند طبق تحلیل تکنیکال یا تحلیل فاندامنتال باشد و نکته مهم در یک استراتژی این است که بتواند به تریدرها کمک کند تا آن ها با استفاده از آن بازار را تحلیل کرده و بتوانند برای نقاط ورود به معامله و خروج از آن تصمیم بگیرند. در حقیقت یک استراتژی معاملاتی در فارکس می بایست سیگنال های درستی را به تریدر ارائه دهد.

به صورت کلی سیگنال هایی که به وسیله استراتژی معاملاتی ارائه می شود به دو گروه تقسیم می شود، بعضی سیگنال های ارائه شده دستی هستند که یعنی تریدر به مانیتور خیره می شود تا سیگنالی از استراتژی معاملاتی صادر شود و در ادامه به دنبال موقعیت های معاملاتی می گردد و بعد از این که پوزیشن موردنظر را یافت، فرآیند تحلیل را آغاز می کند. بعضی سیگنال های ارائه شده از استراتژی معاملاتی ها هم اتوماتیک به حساب می آیند، لذا تریدرها به صورت معمول به منظور دریافت این نوع سیگنال ها یک سیستم معاملاتی می سازند که این سیستم به شکل خودکار می تواند سیگنال های ارائه شده از استراتژی معاملاتی را دریافت کرده و معاملات هم به شکل اتوماتیک انجام خواهند شد.

به این خاطر که امکان دارد تریدرها در زمان انجام معاملات خود، دچار احساسات گوناگونی شوند و بر روی معاملاتی آن ها بسیار اثرگذار است، از همین روی یک سیستک خودکار با حذف احساسات تریدرها می تواند انجام معاملات بهتر را به همراه داشته باشد؛ لذا سیستم معاملاتی اتوماتیک از سیستم دستی می تواند عملکرد و نتیجه بهتری داشته باشد. همچنین در سیستم معاملاتی اتوماتیک دیگر به مداخله تریدرها احتیاج نیست و آن ها به تقسیر و تجزیه تحلیل سیگنال های ارائه شده احتیاجی ندارند و کار آن ها بسیار ساده تر خواهد شد، تعداد زیادی از تریدرهای تازه کار از سیستم خودکار استفاده می کنند و آن گروه از تریدرها که قصد دارند عملکرد بهتری داشته باشند، می توانند از این سیستم استفاده نمایند. اما عجله نکنید، چرا که در ادامه 11 مورد از بهترین سیستم های معاملاتی فارکس را به زبان ساده برای شما شرح داده ایم که می تواند گزینه های بیشتری پیش پای شما بگذارد؛

چرا در فارکس، به استراتژی معاملاتی نیاز داریم؟

فارکس یک بازار مالی بین المللی است که افراد بسیاری از کل جهان در این بازار معاملات خود را انجام می دهند و سعی در این دارند که سود خود را در این بازار مالی افزایش دهند و سرمایه خود را بیشتر کنند، ولی معامله در بازار فارکس مثل هر بازار مالی دیگری ساده نخواهد بود و همه افراد قادر نیستند در این بازار سود خوبی به دست آورند و یا اصلا سود کنند، لذا موفقیت در این بازار مستلزم استفاده از استراتژی معاملاتی مناسب می باشد.

در حقیقت موفقیت در فارکس با عدم استفاده از یک استراتژی معاملاتی مناسب قابل دسترس نخواهد بود، استراتژی معاملاتی می تواند تریدرها را در راستای تصمیمات خود در معامله کمک کرده و آن ها در انجام معاملات خود راهنمایی نماید. البته این را باید در نظر داشت که در بازار فارکس استراتژی های بسیاری وجود دارد که می بایست تریدرها با توجه به سبک معاملاتی خود یک یا چند مورد از آن را استفاده کرده و در خرید و فروش های خود آن ها را لحاظ کنند.


پربازدیدترین : روانشناسی در بازار فارکس چیست؟


بعد از این تریدرها استراتژی معاملاتی خود را انتخاب کردند، می بایست خود را با آن تطبیق دهند و به اصول و مقررات آن پایبند باشند تا بتوانند بهترین نتیجه را در معاملات خود مشاهده کنند. تریدرها به این منظور که یک استراتژی معاملاتی برای خود انتخاب نمایند، می بایست استراتژی های موجود را مورد آزمون قرار دهند تا بتوانند استراتژی مناسب را برای خود اتخاذ کنند و بدین منظور تریدرها قادرند استراتژی های گوناگون را در یک حساب دمو مورد بررسی قرار دهند و در ادامه استراتژی موردنظر را وارد معاملات خود نمایند. در بخش بعدی 11 مورد از استراتژی های ساده فارکس را بررسی کرده ایم که قطعا برای شما جذاب است؛

1. استراتژی معامله بر اساس شکست خط روند

این استراتژی جزو ساده ترین استراتژی های فارکس به حساب می آید. استراتژی معاملاتی شکست خط روند طبق حرکت قیمت و معکوس شدن روند پس از رسیدن آن به سطح خاصی بنا شده است. در این استراتژی از  سطوح مقاومتی و حمایتی هم استفاده می شود. یک روند واضح بیابید و خط روند را مطابق بر کف و سقف های موجود ترسیم نمایید. سپس تنها به یک سیگنال احتیاج خواهید داشت که نشان دهد خط شکسته شده است و این نشانه‌ معکوس شدن روند می باشد.

در ادامه بایستی صبر کنید تا بازار به حرکت خود ادامه دهد تا قیمت این خط روند را بشکند. تنها کافیست که خطوط رسم شده شکسته شوند و این به عنوان عاملی برای دریافت سیگنال معاملاتی کافی است. اگر روند نزولی شکسته شد، روند به صورت صعودی دنبال می شود و در این شرایط می توانید با یک سفارش خرید، برای ورود به بازار اقدام نمایید و چنانچه روند صعودی شکسته شد، قیمت معکوس شده و شما می بایست فروش دارایی را در دستور کار خود قرار دهید.

زمانی که دو شرط اصلی دیده شد؛ یعنی قیمت از سطح مقاومتی عبور کرد و به آخرین روند نزولی شکسته شده رسید، توانایی این را خواهید داشت که معامله خرید خود را انجام دهید. چنانچه قیمت از سطح حمایتی عبور کرد و قیمت به کف قیمتی روند صعودی شکسته شده رسید، قادرید برای فروش اقدام کنید. همان طور که دیدید، این یکی از ساده‌ ترین و سودده ترین استراتژی های فارکس است که می تواند در هر بازه زمانی کاربرد داشته و سیگنال‌ های دقیقی ارائه دهد.

2. استراتژی ترند تریدینگ

Trend Trading یکی دیگر از استراتژی های معاملاتی ساده در فارکس است که به آن معامله گری روند هم می گویند و یکی از آسان ترین استراتژی های فارکس به حساب می آید که در دسترس تریدرهاست. تریدرها در استراتژی ترند تریدینگ، ابزارهای گوناگونی را مورد استفاده قرار می دهند تا بتوانند روند را در نمودارهای خود تشخیص دهند. جالب است بدانید که در این استراتژی هدف اینجاست که تریدرها در شروع یک روند وارد معامله شده و در پایان همان روند هم از آن خارج شوند. در این استراتژی تریدرها در محدوده سطح حمایت برای خرید اقدام کرده و در محدوده سطح مقاوت نیز دارایی های خود را به فروش می رسانند.


پربازدیدترین : کلاهبرداری در بازار فارکس


به بیان دیگر تریدرها وقتی که یک کالا یا سهام در نمودار رو به بالا حرکت می کند، آن را می خرند و وقتی که می فهمند کالا یا سهام بر روی نمودار به سمت پایین حرکت می کند، برای فروش آن اقدام می کنند. این را در نظر داشته باشید که استراتژی معاملاتی ترند تریدینگ هیچ محدودیت زمانی را شامل نمی شود و این یعنی این که می توان از آن در تایم فریم های گوناگون و به طور کوتاه مدت، میان مدت یا بلندمدت استفاده نمایند و این یکی از مزیت های این استراتژی محسوب می شود. آن دسته از تریدرهایی که قصد دارند از این استراتژی معاملاتی بهره گیرند، تنها کافیست روند را تشخیص دهند و در ادامه در راستای روندی که تشخیص داده اند، وارد معامله شوند و قادرند تا وقتی که نشانه هایی از بازگشت روند را ندیده اند، همچنان در معامله باقی بمانند.

3. استراتژی معامله بر اساس شکستن الگوی مثلت

این استراتژی نیز بسیار رایج و ساده است. زمانی که بر اساس این استراتژی در فارکس خرید و فروش می کنید، حداقل بایستی اطلاعات ابتدایی را در مورد تحلیل تکنیکال داشته باشید، چرا که می بایست الگوی مثلثی را در نمودار قیمتی بیابید و پایه‌ ها یا مرزها را توسط خط روندها علامت‌ گذاری کنید و سطوح حمایتی و مقاومتی را تعیین نمایید. این استراتژی به هیچ عنوان سیگنال‌ هایی را برای ورود به بازار با قیمت‌ های فعلی در اختیارتان قرار نخواهد داد. بنابراین در این استراتژی بایستی بیشتر از سفارشات در حال انتظار، محدوده‌ فروش و محدوده‌ خرید استفاده نمایید.

پس از پیدا کردن الگوی مثلث، قادرید سفارشات در حال انتظار برای خود ثبت کنید. شما می بایست سفارشات خود را در سطوح قیمتی قرار دهید که نشان می دهند قیمت، یکی از خطوط روند الگو را شکسته است. سفارش محدوده‌ خرید بایستی نسبت به آخرین سقف قیمتی تشکیل شده درون مثلث تعیین گردد. چنانچه یک سقف قیمتی جدید به وجود آید، دستور خرید به آن سقف قیمتی جدید انتقال پیدا خواهد کرد. شما باید به این کار خود ادامه دهید تا وقتی که قیمت از محدوده‌ مثلث خارج شود و سفارش شما فعال گردد. سفارش محدوده‌ فروش بایستی نسبت به آخرین کف قیمتی تشکیل شده درون مثلث مشخص شود. چنانچه یک کف جدید به وجود آمد، بایستی دستور فروش به آن کف جدید منتقل شود. این کار باید ادامه پیدا کند تا وقتی که قیمت از محدوده‌ مثلث خارج شده و سفارش شما بدین وسیله فعال شود.

وقتی که یکی از سفارشات در حال انتظار فعال شد، چنانچه سفارشتان، سفارش خرید باشد، حد سود خود را در بالاترین قسمت الگو و چنانچه سفارشتان، سفارش فروش است، در پایینترین قسمت الگو قرار دهید. این را در نظر داشته باشید که حد ضرر می بایست بر اساس سقف یا کف قیمت پیش از نقطه‌ ورود شما تعیین گردد. این استراتژی معاملاتی سختی های به مراتب بیشتری دارد و به داشتن تجربه‌ بیشتری در شناخت یک الگوی مثلتی در نمودار قیمت نیاز دارد، ولی استفاده از این استراتژی می‌ تواند فرصت های معاملاتی بسیاری را در اختیار شما قرار دهد. این استراتژی با توجه به پیچیدگی، سیگنال‌ هایی با دقت بالا ارائه می کند و به همین دلیل در این مقاله این استراتژی را بررسی کرده ایم.

4. استراتژی اسکالپینگ

استراتژی اسکالپ یکی دیگر از استراتژی های فارکس به حساب می آید که به وسیله تریدرهایی که به آن ها اسکالپر می گویند کاربرد دارد. این استراتژی در تایم فریم های کوتاه در حد چندثانیه تا چنددقیقه صورت می پذیرد. هدف تریدرها در استراتژی اسکالپ این است که با انجام معاملات کوتاه مدت ولی معتدد سودهای ناچیزی کسب کنند. تریدرها در استراتژی اسکالپ جفت ارزهایی را خرید و فروش می کنند که نوسانات بسیاری دارند تا بتوانند از نوسانات آن ها سود کسب کنند.

از آنجا که معاملات با استفاده از استراتژی اسکالپ در تایم فریم های کوتاه مدت انجام می شود به صورت معمول به وسیله معامله گرانی انجام می شود که حرفه ای هستند و می توانند نمودارها را در مدت زمان اندکی مورد ارزیابی قرار دهند. تریدرهای بازار فارکس که از استراتژی اسکالپ بهره می گیرند، می توانند در روز معاملات زیادی انجام دهند و فرصت های معاملاتی بسیاری پیش روی آن هاست و با سودهای اندک ولی متعدد می توانند سودهای زیادی را کسب کنند.


پربازدیدترین : استراتژی اسکالپ فارکس به زبان ساده


ولی این را در نظر داشته باشید که به این خاطر که اسکالپرها در روز معاملات زیادی انجام می دهند که امکان دارد به صد معامله در روز برسد می بایست هزینه معاملاتی زیادی را پرداخت کنند که بعضی اوقات امکان دارد از سودی که کسب می کنند بیشتر شود، لذا آن ها باید در بروکری معاملات خود را انجام دهند که هزینه معاملاتی کمی دریافت نماید. اسکالپرها دائما می بایست نوسانات بازار را مورد بررسی قرار دهند تا بتوانند فرصت های معاملاتی را پیدا کنند لذا زمان آزاد زیادی ندارند، همچنین معاملات آن ها بسیار پراسترس است، چرا که بایستی در زمان کمی که در اختیار آن ها گذاشته می شود نمودارهای خود ارزیابی نمایند تا بتوانند معاملات موفق انجام دهند.

5. استراتژی معامله بر اساس احساسات بازار

احساسات بازار با نگرش سرمایه گذاران نسبت به بازار مالی یا امنیت خاص تعریف می شود. این که مردم چه احساسی دارند و چگونه در بازار فارکس رفتار می کنند، مفهومی است که پشت استراتژی احساسات بازار وجود دارد. استراتژی‌ های معاملاتی فارکس را می‌ توان با پیروی از سبک‌ های معاملاتی پرطرفدار مثل معاملات روزانه، تجارت حمل، استراتژی خرید و نگهداری، پوشش ریسک، معاملات پرتفوی، معاملات اسپرد، معاملات نوسانی، معاملات سفارشی و معاملات الگوریتمی توسعه داد.

6. استراتژی معامله روزانه در فارکس

هدف پشت استراتژی معامله روزانه در فارکس، استفاده از نوسانات کوتاه مدت قیمتی یک ارز یا جفت ارز می باشد. اکثر اوقات معاملات زودتر باز می شوند و پیش از اتمام روز بسته خواهند شد. توجه به ناکارآمدی های بازار و تجزیه و تحلیل هر عامل مهمی که امکان دارد بر قیمت کوتاه مدت یک ارز اثرگذار باشد، حائز اهمیت است.

در زمان شرکت در معاملات روزانه، باید در نظر داشته باشید که با بازکردن و بستن تعداد زیادی از معاملات، هزینه های زیادی را متحمل می شوید. به این خاطر که این هزینه‌ ها می‌ تواند از سود واقعی حاصل از این معاملات در یک روز معین بیشتر باشد، مهم است که جوانب احتیاط را رعایت فرمایید. موفقیت استراتژی شما به استفاده از ابزارهایی که در اختیارتان است و همچنین تحلیل صحیح عوامل تعیین کننده بازار وابسته است. لذا شما به بینش و دانش فنی لازم نیاز دارید تا بتوانید یک استراتژی معاملاتی روزانه را برای خود کارآمد نمایید.

چنانچه شما فردی حرفه‌ ای در فارکس هستید، می توانیم از مزیت های این نوع استراتژی به شما بگوییم که با انجام معاملات بیشتر در طول روز، شما را قادر می سازد تا سود به مراتب بیشتری به دست آورید؛ همچنین میزان ریسک  در این نوع معاملات متوسط در نظر گرفته می شود. از نقاط ضعف استفاده از این استراتژی می توان به نیاز به سرمایه زیاد برای انجام چند معامله در روز اشاره کرد و همچنین باید گفت که شما بایستی تحلیل تکنیکال را به خوبی بلد باشید تا قادر به کسب سود مناسب و مدیریت سرمایه به نحوه اصولی باشید.

7. استراتژی پوزیشن تریدینگ

یکی دیگر از استراتژی های ساده فارکس، معامله‌ گری پوزیشن به شمار می آید که می‌ توان آن را نوعی استراتژی طولانی مدت دانست. این نوع استراتژی روی معیارهای فاندامنتال تمرکز می‌ کند و همچنین روش‌ های تکنیکال مثل نظریه موج الیوت هم در آن مورد استفاده قرار می گیرد. در این نوع استراتژی به هیچ وجه نوسانات کوچک بازار حائز اهمیت نیست.

استراتژی معامله‌ گری پوزیشن را می‌ توان در همه بازارها اعم از سهام و فارکس استفاده کرد. مدت معامله در این استراتژی را پیش تر گفتیم که به صورت معمول بلند مدت است. در حقیقت معاملات در این نوع پوزیشن چشم‌ اندازی بلندمدت هفته‌ ای، ماهیانه و حتی سالیانه دارند که برای تریدرهایی که سعی می کنند و پشتکار بیشتری دارند، گزینه مناسبی به حساب می آید.

در ایده‌ های معاملاتی نیاز است به درستی از مسائل معیارهای اقتصادی مطلع شوید و درک صریحی از چنین موضوعاتی پیدا کنید. درباره نقاط ورود و خروج باید این را در نظر داشت که به صورت معمول سطوح کلیدی بر روی نمودارها در بازه زمانی بلندتری به عنوان مثال بازه هفتگی یا ماهیانه می‌ توانند اطلاعات مهم و ارزشمندی را در اختیارتان قرار دهد. تریدرها قادرند به کمک تحلیل تکنیکال دیگر استراتژی‌ ها نقاط ورود و خروج را پیدا کنند و برای انجام معامله اقدام کنند.


پربازدیدترین : بهترین نرم افزار ترید فارکس کدام است؟


از مزیت های استفاده از این استراتژی می توان به این اشاره داشت که برخلاف سایر استراتژی‌ ها که ممکن بود زمان زیادی برای آغاز معامله و مدت زیادی برای سودآوری لازم داشته باشند. این استراتژی مدت زمانی خوبی برای سودآوری لازم دارد و همچنین میزان ریسک انجام معاملات در این استراتژی بسیار خوب است. علاوه بر مزیت هایی که این استراتژی داراست، امکان دارد حاوی معایبی نیز باشد؛ یکی از این نقاط ضعف فرصت های معاملاتی موجود است و همچنین از ضرورت استفاده از تحلیل های تکنیکال و بنیادی در این استراتژی به عنوان یکی از نقاط ضعف آن نام می بریم.

8. استراتژی معامله انتقالی

این نوع استراتژی که به استراتژی معامله انتقالی معروف است و می‌ تواند شامل قرض گرفتن یک ارز با نرخ بهره پایین‌ تر و یا سرمایه‌ گذاری آن در یک ارز با نرخ بهره بالاتر شود. با انجام همچین اقدامی افراد نهایتا می توانید به سودآوری مثبت معاملات خود خوش بین باشید.

این استراتژی به وسیله معامله گران فارکسی به شدت استفاده می شود. مدت معامله‌ ای که در چنین استراتژی انجام می‌ شود، مطمئنا به نوسانات نرخ بهره بین ارزها وابسته است، از همین روی می‌ توان بازه زمانی انجام معامله را از میان‌ مدت تا بلندمدت یعنی هفتگی، ماهیانه و حتی سالیانه متغیر دانست.

9. استراتژی سوئینگ تریدینگ

در این استراتژی سهامداران و سرمایه‌ گذاران به دو روش می توانند سود به دست آورند؛ یکی از بازارهای روندی و دیگری از بازارهای رنج؛ لذا شما به منظور حضور در این بازار و استفاده این استراتژی بایستی سقف و کف قیمت یک جفت ارز را به خوبی مشخص کنید. ما این استراتژی معاملاتی را قادریم جزو یکی از استراتژی های معاملاتی میان مدت در فارکس طبقه بندی کنیم. این استراتژی از چند ساعت تا چند روز قابل استفاده است.

در این استراتژی معاملاتی شما از فرصت های معاملاتی بیشتری برخوردارید و می‌ توانید با تعداد بیشتری معامله سود بیشتری را به دست آورید، ولی نسبت ریسک به ریوارد این استراتژی ساده متوسط است. از نقاط ضعف استفاده از این استراتژی می توان به مدت زمان طولانی که برای رسیدن به سود اشاره کرد و همچنین قدرت بالا در انجام تحلیل تحلیل تکنیکال نیاز خواهد بود.

10. استراتژی ولوم تریدینگ

یکی از سبک‌ هایی که در حال حاضر معامله گران بسیاری را به طرف خود کشیده است، استراتژی‌ های معاملاتی بر اساس ولوم می باشد. این سبک‌ ها به صورت معمول از ابزارهای پیچیده‌ تری به نسبت پرایس اکشن و اندیکاتورها بهره می گیرند. در این سبک تریدرها با استفاده از حجم معاملاتی که در هر قیمت اتفاق می‌ افتد، بازار را به شکل زنده و در لحظه مورد بررسی قرار می دهند. شاید در ابتدا درک این امر کمی سخت باشد، ولی به در ادامه متوجه می شوید که استراتژی معاملاتی پرایس اکشن یا اندیکاتورها به صورت معمول بر اساس رفتار گذشته بازار برای معامله اقدام می کنند.


پربازدیدترین : تحلیل بنیادی در فارکس به زبان ساده


ولی در استراتژی معاملاتی ولیوم، معامله گران در لحظه اتفاقاتی که در بازار رخ می‌ دهد را مورد بررسی قرار می دهند و وارد معامله می‌ شوند. در این استراتژی، معامله گران با استفاده از میزان خرید و فروشی که در هر ناحیه رخ می‌ دهد، تصمیم گیری می‌ کنند. برای مثال وقتی که بازار به یک نقطه حمایتی می‌ رسد، تریدرهای سبک ولیوم علاقه‌ مند هستند که در آن ناحیه فروش زیادی مشاهده کنند. این برای معامله گران این استراتژی بدین معنی است که علارقم فروش زیاد در این ناحیه، قیمت تمایلی به حرکت به سمت پایین را ندارد. بنابراین احتمالا مقدار زیادی پول وارد بازار شده و نهایتا به همین خاطر برای خرید اقدام می کنند.

11. استراتژی معامله در منطقه رنج

یکی دیگر از انواع استراتژی های ساده فارکس، استراتژی معامله در مناطق رنج می باشد که شامل تشخیص نقاط حمایت و مقاومت می باشد و تریدرها را راهنمایی می کند تا معاملات خود را اطراف این سطوح انجام دهند. از این استراتژی می توان در شرایطی استفاده کرد که نوسانات شدید قیمتی نداریم. در حقیقت اگر روند مشخصی در بازار دیده نشد، این استراتژی می تواند توانایی های خود در سودسازی را نشان دهد.

یکی از کاربردی ترین ابزارها برای انجام معامله در این نوع استراتژی، تحلیل تکنیکال است. در این نوع استراتژی مدت هر معامله میزان مشخصی ندارد، لذا شما می‌ توانید بدون هیچ دغدغه خاصی از استراتژی معامله در مناطق رنج در هر چارچوب زمانی که تمایل دارید، استفاده کنید. با شکستن خطوط حمایتی و مقاومتی، مطمئنا مدیریت ریسک را می‌ توان بخشی مهمی از این استراتژی دانست. در این وضعیت بهترین تصمیم برای یک تریدر رنج، بستن معاملات range-bound محسوب می شود.

در مورد نقاط ورود و خروج نیز باید گفت که اسیلاتورهایی که وجود دارند که می‌ توان بر روی آن‌ ها برای انجام زمان‌ بندی حساب باز کرد. از اسیلاتورهای کاربردی و مطرح می‌ توان به RSI ،CCI و استوکاستیک‌ ها اشاره داشت. خرید و فروش هایی که در بستر رنج انجام می شوند را می‌ توان به نسبت‌ های مناسب ریسک به ریوارد تبدیل کرد و به این خاطر که احتمال این که این امر به سرمایه‌ گذاری زمانی بلندمدتی نیاز داشته باشد، مطمئنا مزایا و معایبی را به دنبال خواهد داشت.


پربازدیدترین : بهترین جفت ارزها برای ترید


با شناخت این نقاط قوت و ضعف قادرید به عنوان یک معامله گر موفق به اهداف خود برسید. از نقاط قوت این نوع استراتژی می‌ توان به استفاده از فرصت‌ های معاملاتی زیاد و همچنین نسبت ریسک به ریوارد مطلوب اشاره داشت. البته نقاط ضعفی که در این بین امکان دارد بسیاری از تریدرها را نگران کند نیز این است که به احتمال زیاد تریدرها به سرمایه‌ گذاری مدت دار و طولانی احتیاج دارند تا سود مورد نظر حاصل شود. همچنین نیاز به دانش تحلیل تکنیکال نیز در این استراتژی یکی از الزامات و موارد اولیه به حساب می آید.


نتیجه گیری و کلام پایانی

در این مطلب انواع استراتژی های ساده فارکس را مورد بررسی قرار دادیم تا در زمان در نظر گرفتن یک استراتژی معاملاتی برای دنبال کردن، مقایسه مدت زمان سرمایه گذاری در پشت مانیتور، نسبت ریسک به پاداش و منظم بودن مجموع فرصت های معاملاتی بتواند مفید باشد. هر استراتژی معاملاتی بسته به قابلیت های شخصی، برای تریدرهای گوناگون جذاب خواهد بود. تطبیق شخصیت تجاری با استراتژی مناسب نهایتا این امکان را به تریدرها می دهد که نخستین گام را در مسیر درست بردارند.

بعضی از استراتژی های معاملاتی فارکس وجود دارد که قادرید از آن ها به منظور بهبود چشم انداز معاملاتی خود و معاملات آنلاین بعدی در مورد تجارت فارکس بهره بگیرید. همان طور که درباره تمام معاملات وجود دارد، تعدادی استراتژی پیدا می کنید که می توان آن ها را بهینه کرد تا فعالیت های تجاری شما را برآورده نماید. بهترین استراتژی تجارت فارکس این امکان را در اختیارتان قرار می دهد تا سود بالقوه خود را تا حدود زیادی افزایش دهید.

این را به صورت کلی در نظر داشته باشید که همه استراتژی ها 100  درصد موثر نیستند و همیشه و در تمامی شرایط بازار جوابگو نخواهند بود. در حقیقت هیچ استراتژی این امکان را در اختیارتان قرار نمی دهد که از هر معامله سود زیادی به دست آورید. با این وجود این استراتژی‌ ها طبیعتا توانایی شما را برای انجام معاملات آگاهانه‌ تر ارتقا خواهد داد که شانس شما را به منظور دستیابی به سود را افزایش می دهد. مهم است که از این موضوع اطمینان حاصل کنید که استراتژی متناسب با احتیاجات و روحیه معاملاتی خود را طراحی کرده و همواره آن را بروزرسانی کنید تا نیازهای روز شما را برآورده کند.

همان طور که در ابتدای مقاله قول داده بودیم، در این مطلب 11 مورد از استراتژی های ساده فارکس را برای شما معرفی کرده و توضیح دادیم.

همچنین اگر دوست دارید همه چیز درباره حساب اسلامی در فارکس را به زبان ساده یاد بگیرید، همین الان این مقاله را مطالعه فرمایید.

از نظر شما بین استراتژی های ساده فارکس کدامیک برای شخص شما مناسب تر است؟ چرا؟


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *