آیا می دانید بروکر در فارکس چیست و چطور می توانیم بهترین بروکر فارکس را شناسایی کرده و در آن اقدام به ثبت نام و احراز هویت نماییم؟ اگر بخواهیم در بروکرهای فارکس فعالیت کنیم، چه شرایطی باید داشته باشیم؟ مدارک لازم برای احراز هویت در صرافی های فارکس از چه قرار است و کلی سوال دیگر که در مورد بروکر در فارکس چیست وجود دارد و ما در این مقاله تلاش می کنیم به تمامی آن ها به زبان ساده پاسخ دهیم؛ پس اگر دوست دارید بدانید که بروکر در فارکس چیست و چطور کار می کند، این مطلب آموزشی از سامانه احراز به شما راهنمایی های لازم را ارائه می کند.

بروکر در فارکس چیست

چنانچه شما نیز علاقه مند به معامله در بازارهای مالی، آن هم بزرگ ترین بازار مالی دنیا یعنی فارکس هستید، برای معامله به یک بروکر یا کارگزار احتیاج پیدا خواهید کرد. برای بسیاری از افراد این سوال پیش می آید که اصلا چرا برای فعالیت در بازار فارکس به بروکر نیاز است؛ مگر نمی شود بدون صرافی، برای معامله اقدام کرد؟ در پاسخ باید گفت امکان فعالیت مستقیم شما در بازار فارکس به صورت مستقیم وجود ندارد و شما الزاما برای این کار، به یک بروکر معتبر و مناسب نیاز دارید تا بتوانید جفت ارزهای مورد نظر خود را در بزرگ ترین و قدیمی ترین بازار مالی دنیا مورد معامله قرار دهید، پس تا اینجا متوجه شدیم که به منظور ترید در بازار فارکس، باید یک کارگزار انتخاب کنیم.


پربازدیدترین : آموزش فارکس از مبتدی تا پیشرفته


به جهت فهم بهتر این موضوع که بروکر کیست، برای شما مثالی آورده ایم؛ به عنوان مثال این طور فرض کنید شما به خرید مقداری میوه احتیاج دارید و برای انجام این کار می بایست به مارکت مخصوص معامله میوه جات مراجعه کنید. در آنجا شما بسیاری از افراد را خواهید دید که این گونه محصولات را مورد معامله قرار می دهند. به منظور ترید ارزهای بین المللی هم، شما باید به جایی مراجعه کنید که در آنجا خریداران و فروشندگان ارزهای بین المللی حضور داشته باشند و بروکرهای فارکس در واقع همین مکان ها به حساب می آیند.

در حقیقت پس از تحقیقات اولیه که بسیار الزامی است و رعایت تمام موارد اصولی که در این مطلب به شما آموزش می دهیم، شما بروکر فارکس خود را انتخاب می کنید و در ادامه کارهای ثانویه مانند واریز پول و دانلود نرم افزار معاملاتی را در دستور کار خود قرار می دهید. چنانچه شما هم سوالاتی از این دست که بروکر در فارکس چیست ، آیا می شود بدون بروکر ترید کرد، فاکتورهای موثر برای انتخاب بروکر کدامند، انواع بروکر و این که کدام بروکرها با ایرانی ها کار می کنند را دارید، این مطلب احراز می تواند بهترین راهنمای شما باشد، پس تا انتها همراه ما بمانید تا هر آنچه که باید را به زبان ساده یاد بگیرید.

بروکر چیست؟

بروکر، نوعی شرکت مالی به حساب می آید که دسترسی تریدرها را به بازار بزرگ فارکس امکان پذیر می کند. در حقیقت تریدرها قادرند به وسیله بروکر یا همان کارگزاری، برای معامله جفت ارزها در بازار فارکس اقدام کنند. فارکس بازاری برای تبادل ارزهای خارجی می باشد ولی به این خاطر که این بازار بسیار بزرگ می باشد و محلی برای تبادلات ارزی بانک‌ ها و شرکت های بزرگ است، معامله گرانی که سرمایه کم تری به نسبت شرکت های بزرگ در اختیار دارند، بایستی از طریق بروکرها برای معامله در این بازار اقدام کنند. به بروکرهای فارکس، بروکرهای خُرده فروشی یا بروکرهای معاملات ارزی هم می گویند؛ در ادامه این که بروکر در فارکس چیست و چطور سود می کند را دقیق تر بررسی کرده ایم.

آیا فعالیت در فارکس بدون ثبت نام در بروکر امکانپذیر است؟

بدون بروکر فارکس نمی توانیم برای معامله در فارکس اقدام کنیم. به همان صورت که با ثبت نام در کارگزاری قادرید در بورس ایران سرمایه گذاری و خرید و فروش نمایید یا با ثبت نام در یک صرافی می‌ توانید در بازار ارزهای دیجیتال ترید کنید، برای سرمایه گذاری در فارکس نیز به یک شرکت واسطه احتیاج خواهید داشت. واسطی که تقریبا در نقش شریک تجاری شما عمل می کند.


پربازدیدترین : فارکس یا بورس ایران برای ترید مناسب تر است؟


چنانچه بازار فارکس را مانند یک دریای بزرگ در نظر بگیرید و بانک‌ ها و شرکت های بزرگ را مثل کشتی های غول پیکر، بنابراین شما بدون وسیله چطور قادرید وارد دریا شوید؟! در این مثال ساده، بروکرها قایق‌ های کوچکی به حساب می آیند که مشتریان خود را سوار این قایق می کنند و به بازار بزرگ فارکس وصل می نمایند. بروکرها با پلتفرم‌ های معاملاتی‌ خود، قیمت‌ های معامله در فارکس را در اختیار شما قرار می دهند و شما بدین وسیله می توانید از طریق همین پلتفرم‌ ها، سفارشات معاملات خود را به سادگی انجام دهید.

جالب است بدانید که اکثر بروکرها از پلتفرم متاتریدر بهره می گیرند ولی شما به منظور دسترسی به قیمت‌ ها حتما بعد از ثبت نام در بروکر مورد نظر خود، می بایست متاتریدر را از طریق وب سایت آن‌ ها دانلود و استفاده نمایید. این پلتفرم ها به صورت معمول در نسخه‌ های مناسب برای کامپیوتر، موبایل و تحت وب برای کاربران در دسترس اند. حالا اهمیت وجود بروکر را بیشتر درک می کنید. بنابراین به منظور ورود به فارکس، وجود یک بروکر ضروری می باشد ولی به این خاطر که قرار است سرمایه خود را به بروکرتان که نوعی شریک تجاری شما به حساب می آید بسپارید، بهتر است با نحوه انتخاب یک بروکر معتبر آشنایی پیدا کنید.

بروکر فارکس چه وظیفه ای دارد؟

بروکر فارکس محلی است که خریداران و فروشندگان برای معامله ابزارهایی مثل ارز به آنجا مراجعه می کنند. بروکر فارکس به عنوان واسطه ای میان شما و بازار عمل می کند. به عبارتی به منظور یافتن یک خریدار یا فروشنده ارز قادرید به یک کارگزار مراجعه نمایید و آن ها شما را با یک فروشنده یا خریدار مربوطه مطابقت می دهند. با این وجود آن ها به جای این که فقط یک واسطه میان شما و یک خریدار یا فروشنده دیگر باشند، واسطه ای میان شما و آنچه تأمین کننده نقدینگی نامیده می شود هم به حساب می آیند.

انواع بروکر در فارکس کدامند؟

در فارکس بروکرهای گوناگونی وجود دارد اما تمامی آن ها به دو گروه اصلی تقسیم بندی می شوند؛ اولی بروکرهای بازار ساز یا بروکرهای با میز معاملاتی هستند و دومی بروکرهای بدون میز معاملاتی به حساب می آیند. تریدرها یکی از این دو نوع کارگزاری را انتخاب می نمایند. البته این را هم باید در نظر داشت که هیچ کدام بر دیگری برتری خاصی ندارند و این موضوع به صورت کامل به سلیقه و احتیاجات معامله گران ارتباط بر می گردد. بنابراین این امر کاملا به عهده خودتان است که بروکری با اسپرد پایین و شرایط پرداخت کمسیون های دیگر را انتخاب نایید یا کارگزاری با اسپرد بالاتر، بدون دیگر کمسیون ها را انتخاب فرمایید.

از آن جایی که دانش همان قدرت است، بنابراین وقتی که در مورد مزایا و معایب هر دو مطلع باشید، بهتر می توانید بروکری متناسب با احتیاجات خود را انتخاب نمایید. خیلی ساده بروکرهای بازار ساز خودشان مارکت را برای مشتری ها ایجاد می کنند. برای اطلاع شما، به آن ها بروکرهای DD می گویند. در حقیقت درآمد این گروه، از اسپردها و ایجاد نقدینگی حاصل می شود. آن ها طرف دیگر معاملات مشتری های خود محسوب می شوند. آن ها خودشان قیمت های معامله را در اختیار مشتریان قرار می دهند و صبر می کنند تا از مشتری هایی که این روش را دوست دارند، سود به دست آورند.

آن ها از خرید ارزان تر و فروش گران تر به مشتری ها، سود به دست می آورند. این گروه اسپردهایشان ثابت است. عده ای معتقدند که بروکرهای بازارساز از مشتری هایشان سواستفاده می کنند و بعضی دیگر اما این کار را دوست دارند. گروه دوم بروکرهای بدون میز معاملاتی یا NDD به حساب می آیند که مثل دسته اول، روبروی مشتری هایشان قرار ندارند؛ در واقع این گروه، بازار را بدون فیلتر در اختیار مشتری های خود قرار می دهند.


پربازدیدترین : مراحل ورود به بازار فارکس به زبان ساده


این بدین معنی است که نقش واسطه میان فراهم کنندگان نقدینگی و مشتری ها را بازی می کنند و اجازه معامله با نرخ های بین بانک ها را می دهند. اسپرد این گروه اما مانند گروه اول، ثبات ندارد. لذا بر خلاف گروه نخست که نرخ های ارزها را دستکاری می کنند، این گروه برای مشتری هاای خود چیزی را که به آن اصطلاحا “مستقیم از درون پردازش” یا STP است را فراهم می کنند. در واقع این بدین معنی است که شما را از طریق یک پلتفرم با نرخ های واقعی بانک ها روبرو می کنند. آن ها این کا را از طریق ECN یا همان شبکه های ارتباطی الکترونیکی انجام می دهند.

اهمیت بروکرهای فارکس در ترید

بروکرها یا همان کارگزاری ها در فارکس، نقش بسزایی را در معاملات بر عهده دارند و آن ها با واسطه شدن بین بانک ها و معامله گران، باعث می شوند تا معاملات کلانی در کل دنیا شکل گیرد. همچنین بروکرهای فارکس قابلیت های دیگری نیز در اختیار کاربران خود قرار می دهند که برای مثال می توان به این موضوع که کاربران با استفاده از اندیکاتورها و ابزار گوناگونی که بروکرها در اختیار آن ها قرار داده اند، اشاره کرد که از استراتژی های متنوعی در زمان ترید استفاده نمایند.

سود بروکر کجاست؟

بروکرها چطور درآمدزایی می کنند؟ فارکس مثل هر بازار دیگری از خریداران و فروشندگان تشکیل شده است که در آن برای خرید و فروش محصولاتی اقدام می کنند و همان طور که پیش تر هم اشاره کردیم، این محصول ارزهای خارجی است. در این بین مشتریان به منظور دستیابی به این بازار، مبلغی را بر پایه کمیسیون به فروشندگان یا همان کارگزاری‌ ها می پردازند.

در واقع آن ها به منظور معامله سطح ثابتی سود از ما می گیرند یا بابت معامله اسپرد دریافت می کنند. به عنوان مثال وقتی که شما قصد دارید از یک صرافی دلار خریداری کنید، می شنوید که می‌ گویند قیمت خریدمان 33 هزار تومان است و قیمت فروش‌ مان 34 هزار تومان. بروکرها از این اختلاف قیمت معاملات سود به دست می آورند. بعضی از آن‌ ها هم به منظور دسترسی به یک رابط نرم افزاری خاص، هزینه‌ ای دریافت می کنند؛ برای مثال به ازای هر تراکنش شما مبلغ اندکی پرداخت می کنید که این مبالغ اندک در تعداد زیاد می تواند سود بسیار خوبی برای بروکرهای فارکس به همراه داشته باشد.

رگوله بودن یا همان تحت نظارت بودن بروکر چقدر اهمیت دارد؟

وقتی که قصد دارید یک بروکر را انتخاب نمایید، حتما می بایست به نظارتی که بر آن می شود بسیار توجه کنید. در واقع چنانچه شما قصد دارید پول خود را در جایی مثل شرکت های مالی سرمایه گذاری نمایید، بهتر است در گام نخست از نهادهای نظارتی که بر آن ناظرند، اطلاعات کافی کسب کرده باشید. همه این حرف ها برای این است که بدانید اطلاع از قوانین بروکرها تا چه اندازه امکانپذیر است و بدین وسیله در دام سودجویان گرفتار نشوید.

وقتی که نظارت خوبی از بروکر مورد نظرتان وجود داشته باشد، تضمینی است تا اگر بروکر شما با ضررهای کلان تجاری مواجه شد، سرمایه کافی را برای گذراندن آن در اختیار داشته باشد و سرمایه شما در این بروکر تحدید نشود. در ادامه از شیوه های معاملاتی عادلانه ای استفاده می کنند تا معاملاتی که شما انجام می دهید در قیمت های حال حاضر و درست انجام شود. در حقیقت بعضی از کشورها قوانین خاصی برای بروکرهای فارکس ندارند، از همین روی می بایست بسیار حواستان به این موضوع باشد تا بروکر قابل اعتمادی را برای خود انتخاب نمایید.

بیشتر بروکرها تحت نظر کشورهای نظارتی مثل قبرس، انگلستان، روسیه، اروپا، سوئیس، استرالیا و ایالات متحده کار می کنند و در زمان انتخاب حتما باید به کشور نظارتی آن ها توجه کافی را داشته باشید. هر کدام از این کشورها سازمان نظارتی خاص خود را دارند؛ به عنوان مثال در قبرس “CySEC” و در انگلستان “FCA” است. لذا چنانچه شما در این بین بروکری را به منظور افتتاح حساب انتخاب نمایید که نظارتی بر آن نباشد، حتما با مشکلات بسیاری در بین راه روبرو می شوید.


پربازدیدترین : لیست صرافی های فارکس


این بروکرها در قبال شما هیچ تعهدی ندارند، از همین روی اصلا قابل پیش بینی نخواهند بود. بدین منظور که این موضوع برای شما بیش تر روشن شود، مثالی برایتان آورده ایم؛ در واقع منظور ما از غیر قابل پیش بینی بودن این بروکرها این است که امکان دارد برداشت های شما را پردازش نکند و دست کاری هایی در سیستم رخ دهد که به ضرر شما و سرمایه تان تمام شود. لذا اگر چنین مشکلاتی برای شما پیش بیاید، هیچ نهاد و ارگانی پاسخ شما را نخواهد داد و شکایت شما به هیچ جایی نمی رسد، پس حتما در انتخاب بروکر همه جوانب را در نظر بگیرید و همیشه احتیاط کنید.

معیارهایی که باید قبل از انتخاب بروکر در نظر بگیریم

پیش از ورود به فارکس بهتر است سطح دانش معامله گری خود را مورد بررسی قرار دهید و میزان توقع تان از بازار را تعیین نمایید. آمادگی قبل از آغاز یک فعالیت جدید لازمه هر شغلی است، بنابراین برای سرمایه‌ گذاری در فارکس بهتر است قبل از انتخاب بروکر به مواردی که در این بخش آورده ایم، نهایت دقت را داشته باشید؛

شناسایی نیازهای خود : در گام نخست می بایست میزان نیاز خود به دانش معامله گری را تعیین کنید. همه افراد به منظور موفقیت در فارکس و پیش از انتخاب بروکر می بایست تحلیل تکنیکال و بنیادی را آموزش ببینند.

تعیین این که سرمایه‌ گذار فعال هستید یا منفعل : این را هم باید تعیین کنید که می خواهید یک معامله گر کوتاه مدت باشید یا بلند مدت. لذا با تعیین این موضوع بهتر می توانید بروکر مناسب خود را بیابید. تریدرهای بلند مدت در حقیقت در حال سرمایه گذاری هستند، اما معامله گران کوتاه مدت به صورت فعالی قصد ترید در فواصل زمانی کوتاه مدت را خواهند داشت.

مشخص کردن میزان اطلاعات و دانش کنونی شما : ورود به فارکس یا هر بازار مالی دیگری به کسب دانش تخصصی احتیاج دارد. بعضی‌ ها به دنبال بروکری هستند که منابع آموزشی خوبی داشته باشد ولی این آموزش‌ ها در اکثر اوقات خیلی کاربردی نیستند، بنابراین به دنبال آموزشی باشید که تمام جنبه‌ های معامله گری را به همراه ساخت استراتژی‌ های معاملاتی به زبان ساده به شما آموزش دهد.

مشخص کردن اهدافتان از سرمایه گذاری : می بایست هدف خود را از سرمایه گذاری در فارکس مشخص کنید. چنانچه می خواهید ترید در فارکس را به عنوان شغل اصلی خود در نظر بگیرید، می بایست به شکل جدی آموزش فارکس را آغاز کنید. در این صورت احتمالا با جدیت بیشتری بروکر خود را انتخاب می کنید.

تعیین این که به کمک احتیاج دارید یا خیر : آیا به حدی دانش معامله گری دارید تا بتوانید به سادگی در فارکس معامله کنید یا این که نیاز دارید بروکر شما را راهنمایی نماید. بعضی ترجیح می‌ دهند به جای ترید، از سیستم‌ های کپی تریدینگ بهره بگیرند. اگر شما هم جزو این گروه از افراد هستید، بهتر است دنبال بروکرهایی باشید که این سیستم را در اختیار کاربران خود قرار می دهند؛ البته به صورت کلی استفاده از این سیستم‌ ها به هیچ عزیزی توصیه نمی شود و ما توصیه داریم که دانش خود از ترید و علم اقتصاد را بهبود ببخشید.

یک بروکر خوب چه ویژگی هایی دارد؟

در بازار فارکس بروکرهای بسیاری وجود دارد که بسیاری از آنن ها غیرمجاز فعالیت می کنند. بدون وجود مقررات، این امکان وجود دارد که کارگزاران فارکس مطابق میل خود عمل کنند، از همین روی صدور مجوز و نظارت بر بروکرها بر عهده مسئولین محلی یا بین‌ المللی گذاشته شده است.

با این حال بهتر است با انتخاب یک کارگزار مناسب، امنیت سرمایه خود را حفظ نمایید و کارگزاری داشته باشید که بتوانید به او اعتماد فرمایید. به منظور انتخاب یک بروکر خوب معیارهایی وجود دارد که در این بخش چند مورد از آن ها را بررسی کرده ایم؛

1. هزینه کمیسیون و اسپرد کم : مورد مهم دیگر کمیسیون، اسپرد و سواپ می باشد. بدین منظور به خدماتی که بروکرها در اختیار کاربران خود قرار می دهند توجه فرمایید. بروکری که خدمات بیشتری را با قیمت مناسب ارائه می‌ دهد قطعا بهتر از بروکرهایی با خدمات ضعیف‌ تر و با کمیسیون کم تر هستند.

2. پلتفرم معاملاتی خوب : در بازار بورس کارگزاری که پلتفرم معاملاتی ساده‌ تر و قابل دسترس‌ تری داشته باشد محبوبیت بیشتری هم دارد. فارکس هم همین طور است و بروکری که پلتفرمی پیشرفته و بروز داشته باشد کاربران بیشتری را به خود جذب می‌ کند. پلتفرم بایستی به شکلی باشد که امکان دسترسی از طریق دسکتاپ و موبایل در آن فراهم باشد.


پربازدیدترین : انتخاب بروکر مناسب برای فارکس


پلتفرم‌ های تجاری رابط بین تریدرها و بازار به حساب می آیند، لذا می بایست  از سرعت و امکانات مفیدی برخوردار باشند تا امور مشتریان با سهولت بیشتری انجام شود و واکنش او به روند بازار هر چه سریع‌ تر ثبت شود. قابلیت های یک پلتفرم خوب این است که به سادگی قابل استفاده باشد، از کار نیفتد، مسدود نشود، بروز باشد و سرورهای قوی داشته باشد.

3. سهولت در نحوه واریز و برداشت : از دیگر معیارهای انتخاب یک بروکر خوب برای ایرانیان بررسی روش های واریز و برداشت مناسب به حساب می آید. روشی که هم به صرفه و کم هزینه و منصفانه باشد و هم در بلند مدت از مشتریان ایرانی پشتیبانی نماید.

4. پشتیبانی ۲۴ ساعته : از فاکتورهای دیگر که بروکر خوب برای ایرانیان پشتیبانی قوی به زبان فارسی است. پشتیبانی در قسمت های معاملاتی، فنی، نرم افزاری، مالی و تحلیلی بروکر بسیار حائز اهمیت است. لذا شما قادرید قبل از ثبت نام در بروکر، از صفحه چت آنلاین با پشتیبانی به صورت مستقیم در ارتباط باشید.

5. امکان افتتاح حساب دمو یا آزمایشی : یکی از بهترین روش های معامله آزمایشی برای کسانی که در بازارهای مالی مانند بورس و فارکس تجربه کافی ندارند حساب کاربری آزمایشی یا دمو است. به این خاطر که این افراد تجربه استفاده از پلتفرم‌ و استراتژی‌ های آن را ندارند، بهتر است در ابتدا با حساب آزمایشی فعالیت های خود را در این بازار تخصصی آغاز کنند، به این خاطر که در این حساب پولی از دست نخواهند داد و البته پولی هم به دست نمی آورند ولی می توانند آزمون و خطا کنند و استراتژی معاملاتی خود را با تجربه عملی طراحی کنند.

6. حساب‌ های معاملاتی متنوع : در زمان انتخاب یک بروکر این را در نظر داشته باشید که چه نوع حسابی در اختیار شما قرار می گیرد، چرا که بروکرها حساب‌ های معاملاتی متنوعی دارند و این که کدام حساب با میزان سرمایه و استراتژی شما متناسب باشد، بسیار حائز اهمیت است. انواع حساب‌ های معاملاتی مثل میکرو، استاندارد، حرفه‌ ای یا ویژه و … یکی دیگر از خدمات و قابلیت های بروکرها به حساب می آید که در انتخاب آن‌ ها می بایست در نظر داشته باشید.

7. لایسنس‌ های معتبر و رگولاتوری : تایید بروکر از سمت نهادهای مالی معتبر بین المللی رگولیشن نامیده می شود که از دیگر معیارهای حائز اهمیت برای تریدرها در زمان انتخاب یک کارگزار به حساب می آید و این بدین معنی است که لازم است به وضعیت قانونی کارگزار و اداره شدن آن سازمان تحت نظر رگولاتور دقت داشته باشیم، لذا به دلیلی اهمیت تشخیص بروکرهای معتبر و قانونی برای کاربران، این موضوع را در بخش بعدی به صورت کامل توضیح داده ایم؛

آموزش نحوه تشخیص بروکر معتبر و قانونی 

پس از انتخاب بروکر، بررسی هایتان را آغاز کنید و هرگز تصمیمات عجولانه نگیرید. تنها به صرف داشتن وبسایتی پر زرق و برق و پیشنهادات اسپردهای وسوسه انگیز، بهترین کارگزار را انتخاب نکنید. در این بخش از مقاله قصد داریم بهترین نکات موجود درباره اطمینان از قانونی بودن بروکر را در اختیار شما قرار دهیم؛

1. مراقب تماس های مشکوک از طریق ایمیل، تلفن و هر ابزار ارتباطی دیگر از سمت غریبه ها باشید. چنانچه فرد یا افرادی با شما تماس می گیرند و شما شرکت آن ها را نمی شناسید، وسوسه نشوید و تا اطمینان کامل از داستان، هیچ کار جدی انجام ندهید.

2. با افرادی که با شما تماس می گیرند، خوب صحبت کنید. درباره پیشنهادات شرکت آن ها سوال کنید و ببینید چه چیزهایی را به شما پیشنهاد می دهند. طبق اصل امانتداری، حرفه ای های صنعت مالی، احتیاجات مشتریان را در اولویت کارهایشان می گذارند.

3. مرحله سوم تحقیق درباره آن بروکر است. در حال حاضر تحقیقات از طریق اینترنت کارها را ساده تر کرده است. پس لطفا نام تجاری بروکر مورد نظرتان را گوگل کنید. بروکرهای خوشنام و رگوله این صنعت، همه شرایط قانونی که پیش تر گفته شد را دارا می باشند. ما در این بخش نام سه تا منابعی که می توانید اعتبار بروکرتان را مورد بررسی قرار دهید، به شما معرفی کرده ایم؛ State securities regulators و  FINRA و در نهایت BrokerCheck می توانند به شما در این زمینه کمک های بسیاری برسانند.


پربازدیدترین : بهترین نرم افزار ترید فارکس کدام است؟


منبع آخر SEC است و در کنار منابعی که پیش تر معرفی کردیم، مشاوران سرمایه گذاری در گروه SEC’s می باشد. لذا در این سایت شما می توانید فرم ثبت نام و گزارش ADV را پیدا کنید که بیشتر مشاوران سرمایه گذاری و شرکت های مشاور سرمایه گذاری ملزم به ارسال آن به کمیسیون یا ایالت ها هستند. پایین قسمت دوم این فرم، مشاوران موظفند یک بروشور انگلیسی ساده تهیه نمایند که از شامل خدمات مشاور، جدول هزینه ها، اطلاعات انضباطی، تضاد منافع و سوابق تحصیلی و تجاری کارکنان کلیدی آن بروکر است.

4. مرحله بعدی چک کردن تاییدیه عضویت در SIPC می باشد که شما در این مرحله بایستی اطمینان حاصل کنید که بروکرتان عضو شرکت حمایت از سرمایه گذاران دارایی های بین المللی می باشد.

5. مرحله دیگر این است که شما می بایست ترازنامه خود را به صورت مرتب رصد کنید. بدترین کار این است که معاملات خود را روی حالت خودکار تنظیم کنید. حتما ترازنامه خود را چه آنلاین و چه به صورت پرینت، همواره چک کنید تا چنانچه اشتباهی شده باشد، متوجه شوید. اگر متوجه اشتباهی در سبد سرمایه گذاری خود شدید، حتما از بروکرتان سوال کنید. اگر در تماس های اولیه خود قانع نشدید، حتما از کارمند مربوطه درخواست کنید تا شما را به مدیران بالاتر در این شرکت ارتباط دهند.

6. در آخر چنانچه به کارگزارتان شک دارید، پول خود را پس گرفته و از آن ها شکایت کنید. این ها نکاتی است که باید برای اطمینان از کارگزار، جدی بگیرید.

بهترین بروکرهای فارکس برای ایران

در این بخش ما چند بروکر معتبری که با ایرانی ها کار می کنند را به شما معرفی می کنیم؛ این را در نظر داشته باشید که به علت مشکلات سیاسی بین کشورها، این لیست می تواند هر لحظه، عوض شود. برای مثال، کارگزاری های بسیاری با ایران پیش از این همکاری می کردند که در حال حاضر به دلیل مسائل سیاسی میان کشورها، دیگر این کار را انجام نمی دهند و شما نمی توانید به صورت مستقیم از خدمات آن ها بهره مند شوید.

این را هم در نظر داشته باشید که انتخاب کارگزار معتبر فارکس و عواقبی که این انتخاب می تواند برای شما به همراه آورد به عهده خودتان است ولی ما در این مقاله احراز سعی داشتیم تا جایی که امکان دارد راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. لذا بروکرهایی که با کشور ایران کار می کنند؛ CAPITAL EXTEND ،IFC Markets ،ICM.com و Robo Forex ،eToro ،Forex Time ،FBS و Alpari هستند که امروزه می توانید از خدمات آن ها به صورت مستقیم از ایران به عنوان کاربر ایرانی استفاده نمایید.


همان طور که در ابتدای مقاله قول داده بودیم، در این مطلب به این که بروکر در فارکس چیست و چطور میتوان بهترین و معتبرترین آن را انتخاب کرد پرداختیم.

همچنین اگر دوست دارید بدانید بازار دوطرفه فارکس چیست و چطور کار میکند ، توصیه می کنم همین الان این مطلب را بخوانید.

حال که دیگر می دانید بروکر در فارکس چیست و چطور کار می کند، اگر مشکل یا ابهامی دیگری برای فعالیت در فارکس داشتید، حتما در بخش دیدگاه ها بنویسید؛


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *